ce ziceti e bun pentru incepatori
Luni : Piept + Triceps
Marti : Spate + Biceps
Miercuri : Umeri + Trapez + Abdomen
Joi : Picioare + Abdomen
Vineri : Biceps-triceps-antebrat
Primele doua saptamani de sala eu le am facut cicuit in principiu, 5 zile pe saptamana, dar nu greutati mari.. Iar dupa Am avut exact acelasi program (inafara de abdomen pe care nu l am lucrat ) deci mie mi sa parut un antrenament bun iar cresterea in forta (obicetivul meu) a avut loc dupa o anumita perioada scurta (ceva normal) deci rezultate sunt. Acum bineinteles depinde de la persoane la persoana cum rezista la efort cum se reface etc, dar esti la inceput, parerea mea e ca la inceput ar trebui sa testezi m ai multe variante sa vezi care e cea mai buna ( 2 luni ar fi ok sa ti un antrenament sa observi rezultate si lucruri, iar daca merge bine il lasi asa, daca nu il schimbi). Eu iti propun sa te axezi pe exercitii compuse minim unu pe grupa (normal ar trebui sa fie minim 2, dar deh, sunt grele si lumea vrea sa faca ce e mai usor) nu te axa pe exerciti de izolare la inceput si daca se poate nu prea cere un ajutor "spot" pentru a iti obisnui si muschi stabilizatori. Totusi, antrenamentul fara alimentatie e cam deloc..pune la punct alimentatia pt a avea rezultate foarte bune.. Multa bafta