Pagina 1 2 din 2
Danny98
Newbie 3 mesaje
|
Program antrenament
scris pe 21 iul 2014 12:27 de Danny98
Buna ziua!
Doresc sa va cer parerea in legatura cu urmatorul program de antrenament:
Luni:Piept + Triceps.
Miercuri:Picioare + Umeri.
Vineri:Spate + Biceps.
Exercitii:
Piept:Impins cu bara inclinat(4 seturi),Impins cu gantere orizontal(3 seturi),fluturari(3 seturi).
Triceps:Extensii cu un brat cu gantera(3),Extensii cu haltera din culcat(4),Flotari inverse pentru triceps(3).
Umeri:Impins de la umeri cu gantere(3),Ridicari laterale cu gantere(4),Ridicari prin fata cu gantere(4).
Picioare:Fandari cu gantere(3),Ridicari pe varfuri cu gantere(4),Genuflexiuni(3).
Spate:Tractiuni la helcometru(4),Ramat cu gantera(3),Indreptari(3).
Biceps:Tractiuni la barbie cu priza ingusta(4),Flexii cu haltera(3),Flexii hammer(4).
Cu ce as putea inlocui indreptarile?Deoarece nu prea pot sa le fac corect si mi-e frica sa mai incerc.
Sunt incepator,fac sala de o saptamana.
Multumesc!
Editat de shift pe 21 iul 2014 14:57
|
sus |
|
rlewandowski
Junior member 31 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 21 iul 2014 19:03 de rlewandowski
Buna ziua!
Exercitii:
Piept:Impins cu bara inclinat(4 seturi),Impins cu gantere orizontal(3 seturi),fluturari(3 seturi).
Triceps:Extensii cu un brat cu gantera(3),Extensii cu haltera din culcat(4),Flotari inverse pentru triceps(3).
Umeri:Impins de la umeri cu gantere(3),Ridicari laterale cu gantere(4),Ridicari prin fata cu gantere(4).
Picioare:Fandari cu gantere(3),Ridicari pe varfuri cu gantere(4),Genuflexiuni(3).
Biceps:Tractiuni la barbie cu priza ingusta(4),Flexii cu haltera(3),Flexii hammer(4).
Cu ce as putea inlocui indreptarile?Deoarece nu prea pot sa le fac corect si mi-e frica sa mai incerc.
Multumesc!
De unde ai luat programul? observ ca la piept nu ai impins orizontal cu bara ci doar impins orizontal cu ganterele!
Din nou la triceps nu ai mentionat impins cu priza ingusta si poti adauga flotari la paralele sunt foarte bune!
Programul mi se pare cam incomplet si sunt unele exercitii in plus care inlocuiesc exercitiile de baza mentionate mai sus pentru piept si triceps!
Editat de rlewandowski pe 21 iul 2014 19:05
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 21 iul 2014 19:53 de marius0
De unde ai luat programul? observ ca la piept nu ai impins orizontal cu bara ci doar impins orizontal cu ganterele!
Din nou la triceps nu ai mentionat impins cu priza ingusta si poti adauga flotari la paralele sunt foarte bune!
Programul mi se pare cam incomplet si sunt unele exercitii in plus care inlocuiesc exercitiile de baza mentionate mai sus pentru piept si triceps!
Trebuie obligatoriu sa fie impins orizontal cu bara ? La fel si impinsul cu priza ingusta ? Ne poti explica de ce?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 iul 2014 21:58 de basu
Trebuie obligatoriu sa fie impins orizontal cu bara ? La fel si impinsul cu priza ingusta ? Ne poti explica de ce?
Chiar asa.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 21 iul 2014 22:55 de Gilu
Trebuie obligatoriu sa fie impins orizontal cu bara ? La fel si impinsul cu priza ingusta ? Ne poti explica de ce? Ma indoiesc, dar asteptam, sunt si eu curios de ce trebuie obligatoriu introduse anumite exercitii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
rlewandowski
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 22 iul 2014 13:56 de rlewandowski
Ma indoiesc, dar asteptam, sunt si eu curios de ce trebuie obligatoriu introduse anumite exercitii.
V-ati facut un obicei in a critica reply-urile celorlalti utilizatori in loc sa veniti cu sfaturile pe care cei care posteaza le asteapta, IN FINE.
La impinsul cu gantere in plan orizontal,mai ales ca este incepator,risca sa nu repartizeze corect greutatea pe fiecare brat,in schimb la impinsul cu bara ai un control mai bun.De aceea consider ca trebuie introdus in programul sau.
Impinsul cu priza apropiata sincer eu nu am vazut sa lipseasca din programul oricarui culturist plus ca are mai multe beneficii pe care nu stau acum sa le insirui.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 22 iul 2014 16:04 de Ciule
V-ati facut un obicei in a critica reply-urile celorlalti utilizatori in loc sa veniti cu sfaturile pe care cei care posteaza le asteapta, IN FINE.
La impinsul cu gantere in plan orizontal,mai ales ca este incepator,risca sa nu repartizeze corect greutatea pe fiecare brat,in schimb la impinsul cu bara ai un control mai bun.De aceea consider ca trebuie introdus in programul sau.
Impinsul cu priza apropiata sincer eu nu am vazut sa lipseasca din programul oricarui culturist plus ca are mai multe beneficii pe care nu stau acum sa le insirui.
Zici ca noi dam replay-uri rautacioase , dar te inseli in ceea ce spui .Nu cred ca toti culturisti au in program impisu cu priza ingusta . Sunt oameni care le merge bine cu flotarile la paralele sau cu spatele la o banca , sau doar cu extensiile din culcat , fiecare lucreaza cum crede el ca e mai bine.
Editat de Ciule pe 22 iul 2014 16:06
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 iul 2014 16:08 de Gilu
Impinsul cu priza apropiata sincer eu nu am vazut sa lipseasca din programul oricarui culturist plus ca are mai multe beneficii pe care nu stau acum sa le insirui. Astea sunt pareri, nu argumente care sa sustina o afirmatie.
Ce e rautacios in raspunsurile noastre?Nimic?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
roby394
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 00:17 de roby394
Buna! Am 15 ani si am inceput cam de o luna sa merg la sala si am crescut in masa, dar nu foarte mult. Stiu ca inca sunt in crestere, dar vreau sa cresc in masa musculara mai repede. Pana acum nu am avut vreun program, am facut doar ce mi-a venit in cap(in sala), tocmai deasta as vrea sa-mi recomandati un program de antrenament daca vreti Sunt mai nou peaici deci nu fiti duri cu mine si datimi niste sfaturi
Editat de roby394 pe 27 iul 2014 00:19
haarpond
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 05:02 de shift
Buna! Am 15 ani si am inceput cam de o luna sa merg la sala si am crescut in masa, dar nu foarte mult. Stiu ca inca sunt in crestere, dar vreau sa cresc in masa musculara mai repede. Pana acum nu am avut vreun program, am facut doar ce mi-a venit in cap(in sala), tocmai deasta as vrea sa-mi recomandati un program de antrenament daca vreti Sunt mai nou peaici deci nu fiti duri cu mine si datimi niste sfaturi
Sfatul meu este sa pui mana sa citesti. E culmea sa ceri pe un site cu articole si discutii despre antrenamente sa ti se construiasca un nou plan de antrenament. Aiurea!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
roby394
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 10:59 de roby394
Sfatul meu este sa pui mana sa citesti. E culmea sa ceri pe un site cu articole si discutii despre antrenamente sa ti se construiasca un nou plan de antrenament. Aiurea!
Pa nu prea stiu care-i cel mai bun pentru mine...
haarpond
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 22:05 de Ciule
Salut!Am aproximativ 15 ani si as vrea sa cer o parere despre programul meu.
Umeri ?
|
sus |
|
Adytzu088
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 23:03 de Adytzu088
Umeri ?
Majoritatea exercitiilor pentru umeri se bazeaza pe ridicarea de greutati deasupra capului si am auzit ca acestea pot stagna cresterea.
.si m.am gandit sa o las mai moale cu umerii.
Editat de Adytzu088 pe 27 iul 2014 23:08
|
sus |
|
roby394
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 23:09 de roby394
Si tu crezi ca noi stim care e mai bun pentru tine?
Pai logic ca nu.... da ma gandeam ca poate imi spuneti si mie programul vostru de antrenament...
haarpond
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 27 iul 2014 23:43 de s1d0x
Salut!Am aproximativ 15 ani si as vrea sa cer o parere despre programul meu.
Fa si umeri !
Prea putin la spate si la piept, prea mult la biceps si triceps.
Obiectivul care e ?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 01:40 de shift
Pai logic ca nu.... da ma gandeam ca poate imi spuneti si mie programul vostru de antrenament...
Amice, ai modele de antrenament pe site si jurnale pe forum, fa bine sa le citesti!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
hamaloiu
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 12:33 de hamaloiu
Buna ziua!
Exercitii:
Multumesc!
indiferent de ce varsta si obiective ai avea, ideal ar fi bine vreo 2-3 luni sa bagi un antrenament de tip circuit full-body, de 2-3x/sapt +ceva cardio ,sa se invete organismul cu efortul ,ca zici ca esti incepator, dupa aceea sa treci la periodizare pe grupe musculare...
daca tii neaparat sa lucrezi din prima pe grupe musculare
incearca daca ai timp 4 sedinte
piept+abdomen
spate+umeri
brate
picioare
exercitiile /nr de serii/nr de repetari ti le alegi tu .dar pt inceput nu incerca sa ridici f mult .mergi pe 10-12 rep/serie, 4 serii si maxim 3 exercitii pt fiecare grupa.
dar probabil ca-mi incing tastatura de pomana...
Editat de hamaloiu pe 28 iul 2014 12:40
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 iul 2014 20:29 de basu
Am refacut programul...Ce credeti despre acesta?
Va preocupa chestiuni inutile. Va mai spun inca o data ca o rutina in acest sport nu este ceva batut in cuie. Aici nu merge asa. Daca este bun sau nu acest program tu esti ala care trebuie sa ne spui si noi vom retine ca acest program a fost bun pt cineva si ca cineva o facut treaba cu el. Dar , trebuie sa intelegeti ca treaba nu depinde doar de ziua in care tragi biceps sau cu ce combini aceasta grupa. Este foarte important cum faci toate aceste exercitii. Cat de mult si cat de des te antrenezi, cat de bine reusesti sa atingi epuizarea musculara si in cat timp. Conteaza modul in care executi toate astea. Nu sunt niste chestii foarmale pe care le insirui pe o hartie si pe urma gata. Eu nu stiu cum o pricepeti ?
|
sus |
|
Adytzu088
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 20:47 de Adytzu088
Va preocupa chestiuni inutile. Va mai spun inca o data ca o rutina in acest sport nu este ceva batut in cuie. Aici nu merge asa. Daca este bun sau nu acest program tu esti ala care trebuie sa ne spui si noi vom retine ca acest program a fost bun pt cineva si ca cineva o facut treaba cu el. Dar , trebuie sa intelegeti ca treaba nu depinde doar de ziua in care tragi biceps sau cu ce combini aceasta grupa. Este foarte important cum faci toate aceste exercitii. Cat de mult si cat de des te antrenezi, cat de bine reusesti sa atingi epuizarea musculara si in cat timp. Conteaza modul in care executi toate astea. Nu sunt niste chestii foarmale pe care le insirui pe o hartie si pe urma gata. Eu nu stiu cum o pricepeti ?
Prin epuizare musculara te referi la febra musculara?Pentru ca am mai auzit ca atunci cand termini antrenamentul trebuie sa ai febra,insa nu stiu in ce masura....
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 iul 2014 20:50 de basu
Prin epuizare musculara te referi la febra musculara?Pentru ca am mai auzit ca atunci cand termini antrenamentul trebuie sa ai febra,insa nu stiu in ce masura....
Nu, vorbesc despre refuzul muschiului de a se mai contracta. La asta ii spune epuizare musculara momentana. Cu cat antrenamentul este mai lalait si pauzele mai mari cu atat ajungi la asta mai greu. Asa ca te antrenezi scurt si tare si nu uita ca vei creste daca stai in afara salii.
|
sus |
|
Adytzu088
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 21:44 de Adytzu088
Asa ca te antrenezi scurt si tare si nu uita ca vei creste daca stai in afara salii.
Ce vrei sa spui?Poti fi mai explicit te rog?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 22:28 de HuangZ
Ce vrei sa spui?Poti fi mai explicit te rog?
Volum mai putin(serii mai putine) si intensitate mai mare(pauze mai mici intre serii, accent pe partea negativa, dropset etc.) si la partea cu stai in afara salii, nu orele in sala sunt cheia, trebuie sa stai maximum 1 ora, alimentatia si odihna sunt baza.
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 22:37 de Alvaro95
Volum mai putin(serii mai putine) si intensitate mai mare(pauze mai mici intre serii, accent pe partea negativa, dropset etc.) si la partea cu stai in afara salii, nu orele in sala sunt cheia, trebuie sa stai maximum 1 ora, alimentatia si odihna sunt baza.
Chestia asta cu maximum 1 ora e relativa. Nu la toata lumea functioneaza acelasi lucru.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 28 iul 2014 22:40 de HuangZ
Chestia asta cu maximum 1 ora e relativa. Nu la toata lumea functioneaza acelasi lucru.
Asa e dar la un volum nu foarte mare si cu pauze mai mici nu depaseste 1 ora oricum, pentru mine unul minutele multe in sala nu ma prea ajuta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 iul 2014 08:27 de basu
Asa e dar la un volum nu foarte mare si cu pauze mai mici nu depaseste 1 ora oricum, pentru mine unul minutele multe in sala nu ma prea ajuta.
Este adevarat ce spueti voi aici. Si eu am spus de multe ori care este parerea mea legata de rutine fixe si prinse in cuie. De asta va si rog toata ziua sa va spuneti parerea in mod detaliat despre ce faceti la sala zilnic. Ca sa putem sa discutam despre asta.
|
sus |
|
roby394
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 29 iul 2014 16:49 de roby394
Ce parere aveti despre programul asta:
Luni: Piept+triceps:
-impins din culcat cu bara 4X8
-impins din inclinat cu bara 3X8
-fluturari din culcat 4X8
-fluturari din inclinat 3X8
-extensii la helcometru 4X8
-extensii cu bara din culcat 3X8
-flotari 4X8
Marti: Biceps+spate:
-flexii cu bara 4X8
-flexii cu gantere 3X8
-flexii concentrate 2X8
-tractiuni 4X12
-ramat din sezut la helcometru 3X10
-aplecari cu bara inainte 4X10
Miercuri: Pauza
Joi: Umeri+trapez:
-ridicari laterale cu gantere 4X8
-impins cu bara pt umeri 4X8
-fluturari cu gantere din semiindoit 4X8
-ridicari din umeri cu bara 4X10
Vineri: Picioare+antebrate:
-genoflexiuni cu bara 4X10
-ridicari pe varfuri cu bara 3X10
-extensii la aparat 4X10
-flexia palmelor cu bara 4X10
Sambata si Duminaca: Pauza
Lasati o parere, vreau sa stiu ce credeti despre acest antrenament
Editat de roby394 pe 29 iul 2014 17:02
haarpond
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 29 iul 2014 17:15 de Ciule
Ce parere aveti despre programul asta:
Luni: Piept+triceps:
-impins din culcat cu bara 4X8
-impins din inclinat cu bara 3X8
-fluturari din culcat 4X8
-fluturari din inclinat 3X8
-extensii la helcometru 4X8
-extensii cu bara din culcat 3X8
-flotari 4X8
Marti: Biceps+spate:
-flexii cu bara 4X8
-flexii cu gantere 3X8
-flexii concentrate 2X8
-tractiuni 4X12
-ramat din sezut la helcometru 3X10
-aplecari cu bara inainte 4X10
Miercuri: Pauza
Joi: Umeri+trapez:
-ridicari laterale cu gantere 4X8
-impins cu bara pt umeri 4X8
-fluturari cu gantere din semiindoit 4X8
-ridicari din umeri cu bara 4X10
Vineri: Picioare+antebrate:
-genoflexiuni cu bara 4X10
-ridicari pe varfuri cu bara 3X10
-extensii la aparat 4X10
-flexia palmelor cu bara 4X10
Sambata si Duminaca: Pauza
Lasati o parere, vreau sa stiu ce credeti despre acest antrenament
Un progam de antrenament f prost aranjat .
|
sus |
|
roby394
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 29 iul 2014 19:07 de roby394
Un progam de antrenament f prost aranjat .
Pai si ce ar trebui sa ajustez la el?
haarpond
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|