Pagina 1 din 1
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Program antrenament
scris pe 10 dec 2008 20:56 de ionutz87
sal la toata lumea..am 22 de ani 1.85 63kg si fac sala de 1 luna si ceva...as dori sa va dati cu parerea daca e bun programul de antrenament pe care il folosesc acum:
Luni Spate + Biceps
Marti Pauza
Miercuri Picioare + Abdomen
Joi Pauza
Vineri Piept + Umeri + Triceps
as dori sa stiu..e cumva prea mult vinerea sa trag si la piept si la umeri si la triceps ? uneori mi se pare obositor sa trag la 3 grupe de muschi in aceasi zi...mersi anticipat o seara placuta tutuor
am uitat sa mai intreb ceva...de ceva timp , mai exact cateva luni dinainte sa ma apuc de sala fac abdomene acasa...de fapt am facut acasa pana m-am apucat de sala deci , cand pipai cu degetele abdomenul e foarte tare si se simt si "patratelele" dar probleme e ca nu sunt vizibile ce pot face in cazul asta? cu ce exercitii sa solicit mai tare abdomenul sa il fac sa fie vizibil daca pot spune asa.
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 10:43 de ionutz87
am observat ca partea asta de forum nu prea e vizitata...deci nu cred ca voi primi prea curand vre-un raspuns
|
sus |
|
sTilL
Veteran member 206 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 18:06 de sTilL
Vineri Piept + Umeri + Triceps
as dori sa stiu..e cumva prea mult vinerea sa trag si la piept si la umeri si la triceps ?
"patratelele" dar probleme e ca nu sunt vizibile ce pot face in cazul asta? cu ce exercitii sa solicit mai tare abdomenul sa il fac sa fie vizibil daca pot spune asa.
Vineri da este prea mult pieptul este o grupa musculara importanta care e de preferat sa fie antrenata singura nu impreuna cu alte grupe . La umeri cand ii antrenezi folosesti si pieptu care e deja obosit , cand ajungi la triceps esti deja super obosit . Modifica-ti progamu ca e prea mult Vineri de facut .
Patratelele nu sunt vizibile pentru ca ai grasime peste ele si nu au cum sa se vada oricate exercitii ai face tu acasa sau la sala . Ca sa se vada patratelele trebuie sa dai jos grasimea in felu urmator :
-Iti pui la punct o alimentatie foarte buna , echilibrata , bogata in proteine , calciu , vitamine , fara fainoase , uleiuri , grasimi , alimente cu multe calorii .
-Alergare la banda . Alergarea la banda o fi mai grea decat cea la bicicleta dar e si cu mult mai eficienta si arzi grasimea mult mai repede deci patratelele se vor vedea mai repede . La inceput iao usor cu 10-15 min zi la banda si incet incet mai cresti pana ajungi undeva la 45 min zi banda . Alergarea iti recomand sa o faci de 3-4x pe saptamana .
-Daca ai posibilitatea si vrei Sauna poate fi un ajutor . Nu ajuta extrem de mult de baza fiind alimentatia si alergarea dar si sauna pe langa ele te ajuta sa arzi grasimea mai repede si sa elimini toxinele din organism , sa te relaxezi este foarte buna .
|
sus |
|
TATA
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 21:48 de TATA
Vineri da este prea mult pieptul este o grupa musculara importanta care e de preferat sa fie antrenata singura nu impreuna cu alte grupe . La umeri cand ii antrenezi folosesti si pieptu care e deja obosit , cand ajungi la triceps esti deja super obosit . Modifica-ti progamu ca e prea mult Vineri de facut .
Patratelele nu sunt vizibile pentru ca ai grasime peste ele si nu au cum sa se vada oricate exercitii ai face tu acasa sau la sala . Ca sa se vada patratelele trebuie sa dai jos grasimea in felu urmator :
-Iti pui la punct o alimentatie foarte buna , echilibrata , bogata in proteine , calciu , vitamine , fara fainoase , uleiuri , grasimi , alimente cu multe calorii .
-Alergare la banda . Alergarea la banda o fi mai grea decat cea la bicicleta dar e si cu mult mai eficienta si arzi grasimea mult mai repede deci patratelele se vor vedea mai repede . La inceput iao usor cu 10-15 min zi la banda si incet incet mai cresti pana ajungi undeva la 45 min zi banda . Alergarea iti recomand sa o faci de 3-4x pe saptamana .
-Daca ai posibilitatea si vrei Sauna poate fi un ajutor . Nu ajuta extrem de mult de baza fiind alimentatia si alergarea dar si sauna pe langa ele te ajuta sa arzi grasimea mai repede si sa elimini toxinele din organism , sa te relaxezi este foarte buna .
ăăăă....băiatu...mai bine ai mai citi câte ceva, apoi poţi da sfaturi.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 22:01 de Gilu
La umeri cand ii antrenezi folosesti si pieptu care e deja obosit Inseamna ca tu lucrezi f gresit.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sTilL
|
Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 22:08 de sTilL
Inseamna ca tu lucrezi f gresit.
Si cand faci impins la aparat din sezut sau cu haltera pentru umeri nu se lucreaza cat de cat si pieptu ? Daca e obosita zona nu lucrezi mai greu la umeri ? Eu unu asa simt daca am febra la piept cand lucrez la umeri numai la impins cu halterala aparat ma tine un pic si pieptu . Oricum ziua de vineri e gresita la el ... asta e important ,lucreaza prea mult nu imi zice tu mie ca e bine sa lucrezi piept + umeri + triceps intro singura zi ca nu te cred .
|
sus |
|
TATA
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 22:10 de TATA
Si cand faci impins la aparat din sezut sau cu haltera pentru umeri nu se lucreaza cat de cat si pieptu ? Daca e obosita zona nu lucrezi mai greu la umeri ? Eu unu asa simt daca am febra la piept cand lucrez la umeri numai la impins cu halterala aparat ma tine un pic si pieptu . Oricum ziua de vineri e gresita la el ... asta e important ,lucreaza prea mult nu imi zice tu mie ca e bine sa lucrezi piept + umeri + triceps intro singura zi ca nu te cred .
de la a lucra piept cu umeri in aceeasi zi si pana a lucra piept si a face febra si apoi sa bagi umeri e cale lunga nu ai cum sa faci febra in cateva minute.
|
sus |
|
sTilL
|
scris pe 12 dec 2008 22:12 de sTilL
ăăăă....băiatu...mai bine ai mai citi câte ceva, apoi poţi da sfaturi.
Si ma rog cu ce am gresit inafara de partea cu pieptu poate am exagerat nu il lucrezi cand lucrezi umeri doar te tine putin cand faci impins pentru umeri in rest ce e gresit in incercarea mea de a ajuta un alt user ? Sa inteleg ca aici pe forum daca incerci sa ajuti asa cum te pricepi tu mai bine repede lumea iti sare in cap si iti zice ca nu poti da sfaturi ? Crezi ca daca sunt NEWBIE aici pe forum inseamna ca sunt neinformat , ca nu stiu ce e aia sala , cum se slabeste ? Eu unu am totusi pretentia ca stiu cate ceva despre slabit si despre antrenamente in general . Nu e nimeni perfect toti invatam .
|
sus |
|
TATA
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 12 dec 2008 22:12 de TATA
Inseamna ca tu lucrezi f gresit.
mie nu mi se pare f mult sa lucrezi 3 grupe pe zi. mai ales cand ai o asemenea combinatie. practic ai 1 sg zi pe sapt cand faci impins (ma refer la partea superioara a corpului). PS: imi poti spune te rog, cum pot scrie mesaje, fara sa bag citatul? adica sa apara doar mesajul meu, fara ce a zis cel dinaintea mea.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 12 dec 2008 22:47 de Gilu
Si cand faci impins la aparat din sezut sau cu haltera pentru umeri nu se lucreaza cat de cat si pieptu ? Daca e obosita zona nu lucrezi mai greu la umeri ? Datorita pozitiei bratelor, muschii pieptului sunt putini intinsi la impinsul pt umeri, la ceafa sau la fata.Dar miscarea nu are nici o legatura cu muschii pieptului.
Eu cand am febra la piept simt ca mi se intind muschii si cand fac exercitii pt spate....dar au vre-o legatura exercitiile pt spate cu pieptul?sau intra pieptul indirect in vre-un exercitiu pt spate?(exclus pullower pe care nu le fac)NU!!!!Sau pur si simplu cand intinzi bratele, simti febra la piept, e normal.Dar nu intra pieptul.Daca tie iti intra pieptul la ex de umeri singura explicatie este ca unghiul la care lucrezi este prea mic.
nu imi zice tu mie ca e bine sa lucrezi piept + umeri + triceps intro singura zi ca nu te cred . M-ai vazut tu sa ma pronunt asupra acestui aspect?Eu am vb doar legat de afirmatia ta.Asa ca te rog nu ma lua cu "nu imi zice tu mie" nu stiu ce.
Ai dreptate, e prea mult dupa parerea mea sa lucrezi intr-o zi piept+umeri+triceps......pt ca e prea mult volum pt triceps.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sTilL
|
Re: Re: Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 13 dec 2008 17:06 de sTilL
M-ai vazut tu sa ma pronunt asupra acestui aspect?Eu am vb doar legat de afirmatia ta.Asa ca te rog nu ma lua cu "nu imi zice tu mie" nu stiu ce.
Ai dreptate, e prea mult dupa parerea mea sa lucrezi intr-o zi piept+umeri+triceps......pt ca e prea mult volum pt triceps.
Ok Gilu imi cer scuze ca te-am acuzat degaba . Ai dreptate se simte pieptu cand ai febra si stai cu mainile intinse eu am gresit cand am zis ca lucreaza si pieptu m-am grabit sa trag concluzii proaste .
Bafta!
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 14 dec 2008 13:41 de ionutz87
deci in concluzie pot muta umerii de vineri pe ziua de luni cand trag spate si biceps? si vineri sa ramana doar piept si triceps
ps: si in legatura cu abdomenu' as mai vrea cateva informatii sa stiu exact ce am de facut...o zi buna tuturor
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Program antrenament
scris pe 14 dec 2008 17:16 de Crainic_1
deci in concluzie pot muta umerii de vineri pe ziua de luni cand trag spate si biceps? si vineri sa ramana doar piept si triceps
ps: si in legatura cu abdomenu' as mai vrea cateva informatii sa stiu exact ce am de facut...o zi buna tuturor
In principiu da
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Program antrenamen
scris pe 15 dec 2008 15:44 de ionutz87
In principiu da
ok mersi pt sugestie
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Program antren
scris pe 15 dec 2008 17:51 de Crainic_1
ok mersi pt sugestie
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Program an
scris pe 15 dec 2008 22:24 de ionutz87
e ceva neinregula..de cate ori am lucrat pt spate la aparat nu am avut niciodata febrea musculara si tin sa mentionez ca trag cu greutati mari..e ceva neinregula ? sau e o grupa de muschi care nu prea face febra musculara ?
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Progra
scris pe 18 dec 2008 17:22 de Crainic_1
e ceva neinregula..de cate ori am lucrat pt spate la aparat nu am avut niciodata febrea musculara si tin sa mentionez ca trag cu greutati mari..e ceva neinregula ? sau e o grupa de muschi care nu prea face febra musculara ?
Spatele este ogrupa mare si trebuie lucrata cat mai mult cun greutati libere.Schimba exercitile macar pentru o luna nu folosi aparatele deloc saun doar pentru incalzire.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|