Pagina 1 din 1
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Jogging;
scris pe 22 aug 2011 11:23 de mariusaic
Salut,
M-am apucat de curand dimineata si de jogging. Cum e bine sa fac ? Nu fac in fiecare zi; fac doar luni - miercuri - vineri , eventual sambata putin asa. Cum e bine alimentatia ? Inainte / dupa ? Sa alerg pe stomacul gol ? Hidratarea nu e o problema, cand ajung acasa beau si 2 litri deodata, nici foarte rece ca sa nu patesc ceva... dar eu fara hidratare puternica nu rezist. De exemplu astazi am mancat doar un baton de snickers [stiu ca nu e bun], dar nu aveam altceva dimineata si dupa am alergat 2 statii dus, 2 statii intors (4 km in total paremise), cu vreo 3-4 opriri de 2-3-4 minutele. [nu am mai facut de mult si o iau usor prima data].
Deci, imi recomandati ceva dimineata cand ma trezesc [la 8] sa mananc inainte de a pleca la jogging [la 10] ? Nu prea cred ca e bine sa alerg pe stomacul gol ..
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
Re: Jogging;
scris pe 22 aug 2011 19:02 de claudiu05
Salut,
M-am apucat de curand dimineata si de jogging. Cum e bine sa fac ? Nu fac in fiecare zi; fac doar luni - miercuri - vineri , eventual sambata putin asa. Cum e bine alimentatia ? Inainte / dupa ? Sa alerg pe stomacul gol ? Hidratarea nu e o problema, cand ajung acasa beau si 2 litri deodata, nici foarte rece ca sa nu patesc ceva... dar eu fara hidratare puternica nu rezist. De exemplu astazi am mancat doar un baton de snickers [stiu ca nu e bun], dar nu aveam altceva dimineata si dupa am alergat 2 statii dus, 2 statii intors (4 km in total paremise), cu vreo 3-4 opriri de 2-3-4 minutele. [nu am mai facut de mult si o iau usor prima data].
Deci, imi recomandati ceva dimineata cand ma trezesc [la 8] sa mananc inainte de a pleca la jogging [la 10] ? Nu prea cred ca e bine sa alerg pe stomacul gol .. frate nustiu cum poti sa te trezesti in fiecare dimi la 8 ) eu ma trezesc pl 1-2 in vakanta . .
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 22 aug 2011 21:14 de mariusaic
frate nustiu cum poti sa te trezesti in fiecare dimi la 8 ) eu ma trezesc pl 1-2 in vakanta . .
Vacanta ca vacanta, dar eu trag de mine .
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 17:17 de mariusaic
Vacanta ca vacanta, dar eu trag de mine .
...si azi am fost la alergat, merg si maine pana la urma, sa mananc puternic inainte sau nu ? Puternic dar sanatos...
|
sus |
|
tonic112
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 23:14 de tonic112
Si eu astept raspuns la intrebarea asta dar vad ca nu se prea sinchiseste lumea sa raspunda
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 23:20 de basu
Si eu astept raspuns la intrebarea asta dar vad ca nu se prea sinchiseste lumea sa raspunda
procedezi la fel ca si cu antrenamentul de la sala prietene. si nu uita sa te hidratezi. ai grija cit alergi ca sa nu ramai cu alergatul.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 23:51 de xExtasy
...si azi am fost la alergat, merg si maine pana la urma, sa mananc puternic inainte sau nu ? Puternic dar sanatos... Daca vrei sa slabesti nu manca nimic dimineata pentru ca pe stomacul gol slabesti cel mai repede. Daca vrei masa musculara mananca cu 2 ore inainte de jogging
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
eduardalex
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 00:17 de eduardalex
Indiferent de scopul alergarii, eu zic ca trebuie sa mananci ! Masa de dimineata e una foarte importanta, mananca bine si sanatos !
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 08:17 de georgik
Daca vrei sa slabesti nu manca nimic dimineata pentru ca pe stomacul gol slabesti cel mai repede. Daca vrei masa musculara mananca cu 2 ore inainte de jogging
eu inteleg ca tu ai citit in vreun interviu sau altcineva a citit si a scris pe vreun forum ca unii culturisti intr-o perioada de definire alearga pe stomacul gol.Insa asta nu este un adevar valabil pentru oricine.
ps:daca vrei masa musculara,nu alerga
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 08:51 de basu
Salut,
Deci, imi recomandati ceva dimineata cand ma trezesc [la 8] sa mananc inainte de a pleca la jogging [la 10] ? Nu prea cred ca e bine sa alerg pe stomacul gol ..
alergatul este pasiunea ta ? chiar nu pricep de ce trebuie sa faci toate chestiile astea daca vrei masa musculara. dar poate nu vrei.
faci prea mult antrenament. nu cred ca te alimentezi cum trebuie, spui ca faci sub indrumarea cuiva mai experimentat dar eu vad ca nu te indruma cum trebuie sau nu esti curios de indrumarile lui. din cite inteleg toata ziua nu faci decit miscare de dimineata pina seara plus antrenament aproape toata saptamina desi ti-am explicat de nenumarate ori ca ar fi poate bine sa faci altfel.
pina la urma vad ca desi ti s-a mai explicat cite ceva tu faci tot cum crezi. de ce mai intrebi daca tot sti mai bine ?
sunt sigur ca nu ai suficiente cunostinte despre nutritie si nici despre antrenament (recunosc ca nici eu nu am cite a-s vrea) dar te implici in lucruri nepotrivite si te extenuezi inutil.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 09:42 de xExtasy
eu inteleg ca tu ai citit in vreun interviu sau altcineva a citit si a scris pe vreun forum ca unii culturisti intr-o perioada de definire alearga pe stomacul gol.Insa asta nu este un adevar valabil pentru oricine.
ps:daca vrei masa musculara,nu alerga
Da asa este . Am cam gresit eu acolo la masa musculara pentru ca alergatul taie din masa musculara.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 25 aug 2011 11:29 de mariusaic
alergatul este pasiunea ta ? chiar nu pricep de ce trebuie sa faci toate chestiile astea daca vrei masa musculara. dar poate nu vrei.
faci prea mult antrenament. nu cred ca te alimentezi cum trebuie, spui ca faci sub indrumarea cuiva mai experimentat dar eu vad ca nu te indruma cum trebuie sau nu esti curios de indrumarile lui. din cite inteleg toata ziua nu faci decit miscare de dimineata pina seara plus antrenament aproape toata saptamina desi ti-am explicat de nenumarate ori ca ar fi poate bine sa faci altfel.
pina la urma vad ca desi ti s-a mai explicat cite ceva tu faci tot cum crezi. de ce mai intrebi daca tot sti mai bine ?
sunt sigur ca nu ai suficiente cunostinte despre nutritie si nici despre antrenament (recunosc ca nici eu nu am cite a-s vrea) dar te implici in lucruri nepotrivite si te extenuezi inutil.
Nu am ce face dimineata in vacanta si imi era frumos si relaxant sa ies la alergat pe aer curat afara. Nu vreau sa dorm pana la 11-12, sa lenevesc... de-asta faceam jogging, nu ca este pasiunea mea.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|