Pagina 1 din 1
sysnaikon
Newbie 3 mesaje
|
Ingrasare
scris pe 8 iun 2014 16:27 de sysnaikon
Salutare tuturor! Am si eu urmatoarea problema.. am 1,83 metri si vreo 57 kg (chiar daca radeti, sa stiti ca mananc foarte mult zilnic) si nu ma pot ingrasa deloc. am incercat mai demult niste suplimente "Gain Fast" si degeaba.. n-a dat roade deloc.. imi puteti da niste sfaturi cu ce as putea sa iau pentru acasa, pentru a creste in greutate? (precizez ca nu ma duc inca la sala, vreau sa ma apuc peste 1 luna). ce as putea sa iau pentru a creste in greutate si putin in masa musculara? (in masa musculara ma refer la niste ridicari cu gantera de 5 kg, flotari, abdomene, exercitii de genul asta).
|
sus |
|
sysnaikon
Newbie 3 mesaje
|
Re: Ingrasare
scris pe 8 iun 2014 16:36 de sysnaikon
O intrebare... cate calorii consumi zilnic?
Crede-ma, chiar nu stiu sa-ti raspund la intrebarea asta.. chiar nu mi-a pasat pana acum de calorii.. de exemplu dimineata beau o cana de lapte cu cacao, la pranz intotdeauna piept de pui + orez/cartofi/piure/legume, multa ciocolata/fructe dupa masa, seara pe la 6 ceva lejer legume/mezeluri, pe la 10 paste/snitel/shaorma ce apuc.. .. stiu ca e total dezorganizat, dar tinand cont de faptul ca mananc 321312 de rahaturi ar trebui sa iau macar cateva kg ..
cand sunt la camin, mananc cateva ceva aproape din 2 in 2 ore ,e imposibil sa stau fara sa mananc ceva
Editat de sysnaikon pe 8 iun 2014 16:40
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 8 iun 2014 16:42 de Alvaro95
Daca nu urmaresti cate calorii mananci nu o sa stii niciodata cat o sa ai nevoie ca sa iei in greutate si asa nu faci nimic. Incepe cu vreo 3000kcal si daca nu iei in greutate mareste cu 200-300kcal pana vezi schimbari.
|
sus |
|
sysnaikon
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 8 iun 2014 16:44 de sysnaikon
Daca nu urmaresti cate calorii mananci nu o sa stii niciodata cat o sa ai nevoie ca sa iei in greutate si asa nu faci nimic. Incepe cu vreo 3000kcal si daca nu iei in greutate mareste cu 200-300kcal pana vezi schimbari.
din ce am inteles de la medic am arderile foarte rapide si nu asimilez cum trebuie.. referitor la intrebarea mea pentru ce supliment ar trebui sa iau pentru greutate+masa musculara lejera cu exercitiile aferente postate mai sus, ce imi poti recomanda?
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 8 iun 2014 16:47 de Alvaro95
din ce am inteles de la medic am arderile foarte rapide si nu asimilez cum trebuie.. referitor la intrebarea mea pentru ce supliment ar trebui sa iau pentru greutate+masa musculara lejera cu exercitiile aferente postate mai sus, ce imi poti recomanda?
Nu are rost sa iei nimic pana nu mananci cat ai nevoie... si e imposibil sa nu iei in greutate, chestia e sa stabilesti cate calorii ai nevoie nu sa mergi la nimereala.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 8 iun 2014 16:48 de CR
Salut. Nu sunt mare profesionist ,insa sper sa te ajute sfatul meu.
Eu am 1,72 si 55 kg. Ideea e ca mi se pare aiurea ce mananci si o sa iti dau cateva idei.
Probabil esti ectomorf. Din ceea ce ai spus tu ca mananci mi se pare cam putin. Ar trebui sa mananci mult mai mult. Ideea e ca faci aceeasi greseala pe care am facut-o si eu. Mananci prostii cu ideea de a te ingrasa, insa nu e deloc sanatos. Incearca sa consumi grasimi calitative, pe care le obtii din mancare preparata, nu din fast food`uri si dulciuri. Eu mananc dimineata un bol de lapte cu fulgi de porumb si un sendvis(Cat jumate de paine), la pranz sendvis cu piept de pui mare, apoi un castron de supa si la felul 2 friptura/oua/piept de pui, seara la fel piept de pui/spaghete+un bol de lapte cu fulgi de porumb, iar intre mese mananc banane, fructe si batoane proteice. Eu acum ma apuc sa iau Gain Fast, si iti spun sincer ca da rezultate, insa depidne si de tine, nu trebuie sa te astepti sa iei si sa te trezesti a doua zi mai gras. Ideea e ca iti recomand sa faci sport, din ce faci sport mai mult(la o sala), din aia creste si pofta de mancare, si automat poti manca mai mult. Iti recomand sa cauti calculatoare de calorii pe net, unde iti arata cat si ce ar trebui sa consumi in functie de varsta sau nivelul de activitate. Daca vrei schimbari, incearca timp de 3 luni sa mananci ce ti-am spus eu ca mananc(bineinteles mai variezi), continua sa iei GainFast 3100, culca-te pana in ora 11:30 si fa sport de 3-4 ori pe saptamana(la sala,nu dupa capul tau). Sper sa ai parte de rezultate, imi fac si eu acelasi program si revin in 4 luni sa comunic schimbarile, de care sunt convins ca o sa apara cu putin efort. Bafta.
Editat de shift pe 9 iun 2014 02:04
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|