Pagina 1 din 1
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
Incepator
scris pe 27 mar 2013 11:00 de vladoy
Salut,
Dupa cum spune si titlul, as dori sa fac o schimbare si mi-am propus sa ma apuc de sala. Dar de aici apar problemele, deoarece as dori ca intr-o perioada relativ scurta undeva la 4 luni schimbarile sa fie majore, precizez ca am 25 de ani, 1,78 m , 67 kg, constotutie atletica , si nu am mai facut un efort fizic de aproximativ 4 ani. Legat de precizarea mea, schimbare majora, ma refer atat la castig masa musculara si definire.
Dupa discutii cu anumite persoana care practica acest sport si dupa cateva ore bune de studiu reusit sa concep un program pt urmatoarele luni pt a obtine cele dorite. ( Nu este vorba se programul si exercitiile de la sala).
Luna 1, as dori sa folosesc doar suplimente , si sa ii dau timp organismului sa se obisnuiasca cu efortul fizic. Cu un antrenament de 3ori/ sapt. De la luna 2 se complica situatia a as dori sa trec de la suplimente la steroizi ( 1 singur steroid) precizez ca analizele hepato, hormonal, inima sunt impecabile. Si de aici pana la luna a4a ramane de vazut in functie de rezultate.
So, astept pareri la subiect legate de tipul/programul de antrenament in functie de lunile prezentate mai sus. Ce propuneti ca si suplimente, dieta si steroizi pentru o eficienta maxima.
Sunt bine venite si criticile constructive dar prefer fara aberatii.
Inca o precizare probabil cu importanta, sunt fumator aprox 1 pachet/zi.
Editat de vladoy pe 27 mar 2013 11:02
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Incepator
scris pe 27 mar 2013 12:25 de adi123
crezi ca e asa simplu cum spui tu? 1-2 luni si ai corpul perfect dupa ce 4 ani nu ai facut sport deloc?
iti trebuie 1-2 ani cel putin iar apoi sa te gandesti la steroizi. cred ca nu stii de spre ce vorbesti. probabil vrei sa mergi la vara la mare si sa ai un corp binefacut in timpul asta scurt
in primele luni abia daca te obisnuiesti sa te antrenezi corect, apoi in urmatoarele luni abia reusesti sa iti pui la punct alimentatia.
Editat de adi123 pe 27 mar 2013 12:27
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 12:55 de vladoy
crezi ca e asa simplu cum spui tu? 1-2 luni si ai corpul perfect dupa ce 4 ani nu ai facut sport deloc?
iti trebuie 1-2 ani cel putin iar apoi sa te gandesti la steroizi. cred ca nu stii de spre ce vorbesti. probabil vrei sa mergi la vara la mare si sa ai un corp binefacut in timpul asta scurt
in primele luni abia daca te obisnuiesti sa te antrenezi corect, apoi in urmatoarele luni abia reusesti sa iti pui la punct alimentatia.
Nu e vorba de vara aici, ci poate mai mult de o ambitie. Ms oricum de parere.
Si antrenamentele vor fi supraveghiate de antrenor, iar dieta de un medic nutritionist.
|
sus |
|
NICOLA
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 13:11 de NICOLA
Nu e vorba de vara aici, ci poate mai mult de o ambitie. Ms oricum de parere.
Si antrenamentele vor fi supraveghiate de antrenor, iar dieta de un medic nutritionist.
salut
daca tu zici ca la antrenament ai un antrenor banuiesc ca tot el iti face antrenamentul adica iti spune ce sa faci iar la dieta tot asa ai un medic nutritionist daca ai asa ceva de ce mai apleci urechea la noi dupa forum care am putea sa iti dam niste sfaturi total pe afara?
|
sus |
|
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 13:17 de vladoy
salut
daca tu zici ca la antrenament ai un antrenor banuiesc ca tot el iti face antrenamentul adica iti spune ce sa faci iar la dieta tot asa ai un medic nutritionist daca ai asa ceva de ce mai apleci urechea la noi dupa forum care am putea sa iti dam niste sfaturi total pe afara?
Raspunsul este unul foarte simplu , nu strica sa ai mai multe pareri, asa imi pot forma o, opinie mai concludenta. Si avand in vedere ca traim in RO pt a lua bani unii oameni iti vor spune ceea ce doresti.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 13:23 de adi123
Raspunsul este unul foarte simplu , nu strica sa ai mai multe pareri, asa imi pot forma o, opinie mai concludenta. Si avand in vedere ca traim in RO pt a lua bani unii oameni iti vor spune ceea ce doresti.
parerea mea e cum am spus mai sus, nu exista repede in acest sport. daca vreun antrenor personal sau nutritionist vrea sa te minta spunand ca vei obtine rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt(2-3 luni) e posibil sa fie vreun escroc.
eu din experienta inca ma consider incepator dupa 1 an de sala, desi am bagat foarte multe lucruri la cap, ce merge si ce nu merge pentru mine in antrenament sau alimentatie.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
alecsRhv
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 15:45 de alecsRhv
Astept si opiniile celor care au folosit sau au exemple de persoane care au fol steroizi, si la ce te poti astepta de la un ciclu de 2 luni. Chit ca nu se potriveste de la om la om dar o idee in mare.
Eu cred ca treaba asta cu steroizii injectabili in special depinde de la persoana la persoana.. am auzit oameni care spuneau ca nu mai pot sa faca copii si am cunostnte care ii folosesc fara probleme. eu nu m as risca in locul tau.. adica eu unul nu am folosit si deocamdata nu ma gandesc. Parerea mea e ca daca tot ai bani ia un gainer cu 70 80% carbo , o creatina si baga tare:X)
|
sus |
|
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 16:55 de vladoy
Astept si sfaturi sau propuneri de suplimente. Nu conteaza pretul, calitate sa fie si sa aiba o eficienta.
Subiectul cu steroizii ramane inca deschis dezbaterilor chit ca multi dintre voi probabil nu agreati aceasta posibilitate. Dar aici doresc sa va ganditi ca eu unul fara prea multe cunostinte de culturism nu cred ca este posibil sa atingi o crestere+ definire majora intr-o perioada de 4 luni fata ajutorul steroidului, nici daca m-as bombarda cu suplimente si antrenamente zilnice.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 02:00 de ricardo
Astept si sfaturi sau propuneri de suplimente. Nu conteaza pretul, calitate sa fie si sa aiba o eficienta.
Subiectul cu steroizii ramane inca deschis dezbaterilor chit ca multi dintre voi probabil nu agreati aceasta posibilitate. Dar aici doresc sa va ganditi ca eu unul fara prea multe cunostinte de culturism nu cred ca este posibil sa atingi o crestere+ definire majora intr-o perioada de 4 luni fata ajutorul steroidului, nici daca m-as bombarda cu suplimente si antrenamente zilnice.
...in 4 luni nu prea ai cum sa faci si perioada de masa si definirea , cu sau fara steroizi...si mai mult este neindicat ca imediat dupa un ciclu cu stero sa te definesti deoarece corpul o sa fie prea obisnuit sa il ajuti in producerea de testosteron ca mai apoi sa-i tai atat ajutorul (stero) cat si materia prima ( grasimile , care trebuie reduse in perioada de definire) din care el ar trebui sa-si produca hormonii...eu zic sa faci doar definire...in 4 luni cu un program bun poti sa-ti faci un retus bun ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 07:34 de stefanp
antrenorul si nutritionistul tau,ar fi trebuit sa ti spuna...ca nu prea se poate si masa si definire in 4luni,dar poate se pricep ei mai bine,spersa ne tii la curent cu rezultatele.
Editat de stefanp pe 28 mar 2013 07:35
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 08:32 de vladoy
antrenorul si nutritionistul tau,ar fi trebuit sa ti spuna...ca nu prea se poate si masa si definire in 4luni,dar poate se pricep ei mai bine,spersa ne tii la curent cu rezultatele.
O sa pun si poze actuale, pt a va face o idee, si sa vedem progresul. Eu ma gandeam sa pun undeva la 10-15 kg ca sa prind o forma nu prea exagerata si dupa sa definesc. Nu vreau sa practic acest sport ca si profesionist ci doar o forma placuta.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 10:22 de CosminPerjo
O sa pun si poze actuale, pt a va face o idee, si sa vedem progresul. Eu ma gandeam sa pun undeva la 10-15 kg ca sa prind o forma nu prea exagerata si dupa sa definesc. Nu vreau sa practic acest sport ca si profesionist ci doar o forma placuta.
Gandeste-te ca majoritatea celor care practica acest sport din placere si vor sa foloseasca steroizi( si ma refer la cei care chiar au habar de ceva) au in spate an si ani de experienta cu antrenamentele,ca sa numai zic de o alimentatie pusa la punct,tu trebuie sa te gandesti foarte bine la toate aspectele,nu cred ca steroizii iti vor rezolva problema mai ales ca tu nu ai avut nici-un fel de contact cu sportul de mai bine de 4 ani.
ps: lasa-te de fumat.
|
sus |
|
vladoy
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 10:38 de vladoy
Oricum am spus ca prima luna voi incerca totul sa fie natural, doar alimentatie adecvata si suplimente de calitate. Luni am programare la endocrinolog sa verific nivelul de testosteron, avand in vedere ca odata cu varsta acesta ca scadea.
Legat de steroizi acum 4 ani am folosit doar un singur tip + sala, la 3 sapt de la inceperea ciclului se observa o crestere semnificativa sau cel putin era vizibila mai ales la brate. Dar din nefericire am avut un accident si nu am mai putut continua cu sala. Probleme vizibile de sanatate nu au existat, nici acnee, nimic.
Din acest motiv ma tenteaza sa incerc iar dar mai chill si nu din prima zi de sala.
Dupa cum am spus revin si cu o poza cu conditia actuala.
http://s18.postimg.org/t2sj3oqk9/image.jpg
Editat de vladoy pe 28 mar 2013 12:50
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|