Pagina 1 din 1
pauletz
Newbie 2 mesaje
|
Help!
scris pe 30 apr 2012 20:11 de pauletz
Am o problema.. M'am apucat de sala de vreo saptamana, dar nu prea stiu cu ce se mananca :|. Sunt ectomorf, 25 ani, 1.97m, 85 kg.. Am probleme de postura din cauza unei cifoscolioze destul de nasoale . Puteti sa imi dati si mie niste sfaturi despre exercitii, proteine, orice ma ajuta sa pun masa si sa-mi corectez cat de cat postura? Multumesc anticipat.
Editat de pauletz pe 30 apr 2012 20:13
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
Re: Help!
scris pe 30 apr 2012 21:07 de vic000
Am o problema.. M'am apucat de sala de vreo saptamana, dar nu prea stiu cu ce se mananca :|. Sunt ectomorf, 25 ani, 1.97m, 85 kg.. Am probleme de postura din cauza unei cifoscolioze destul de nasoale . Puteti sa imi dati si mie niste sfaturi despre exercitii, proteine, orice ma ajuta sa pun masa si sa-mi corectez cat de cat postura? Multumesc anticipat.
sigur esti ectomorf? 85 kg numi pari a fi
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 mai 2012 15:56 de basu
sigur esti ectomorf? 85 kg numi pari a fi
Esti sigur ca stii ce inseamna ectomorf ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
pauletz
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 10:34 de pauletz
Esti sigur ca stii ce inseamna ectomorf ?
Este omul slab si subtire, cu masa musculara si strat de grasime reduse, oase subtiri, in genereal longilin. Metabolismul sau rapid face ca acumularea de masa musculara sa fie foarte dificila, chiar si proteinele fiind arse pentru energie. Se pare ca si absorbtia nutrientilor este deficitara.
Daca te uiti in dex la cuvantul ectomorf cred ca vezi poza mea.. :P
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 mai 2012 11:57 de basu
Este omul slab si subtire, cu masa musculara si strat de grasime reduse, oase subtiri, in genereal longilin. Metabolismul sau rapid face ca acumularea de masa musculara sa fie foarte dificila, chiar si proteinele fiind arse pentru energie. Se pare ca si absorbtia nutrientilor este deficitara.
Daca te uiti in dex la cuvantul ectomorf cred ca vezi poza mea.. :P
Uita de toate prostiile astea si antreneaza-te serios.
Daca iei lucrurile in serios ,ectomorf sau nu vei avea rezultate. Depinde de tine.
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 12:17 de vic000
pai si eu sunt ectomorf dar sunt mult mai slab decat tine ,cu 25 kg mai putin.. bine nu sunt chiar asa inalt ca tine,
cel mai bun program pt noi cred ca e 4 zile de antrenament pe sapt, miercuri sambata dum pauza, exercitii simple le gasesti aici pe site(din fiecare sa faci macar un fel)iar greutatie sa fie grele si e important sa faci exercitiile corect!,sa mananci tot ce are carbohidrati si proteine,si atat sa mananci cat sa nuti fie foame cam de 3 4 ori dar bine,si nu cum spun altii sa mananci de 6 ori pe zi ca un bou, e cea mai mare prostie pt ca iti pierzi echilibrul sanatos,tu decizi daca mai vrei sa iei si un supliment gen mass gainer ,poti sa incerci + lapte mult sa ai calciu pt oase , bafta
Editat de vic000 pe 2 mai 2012 12:32
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 13:50 de ricardo
pai si eu sunt ectomorf dar sunt mult mai slab decat tine ,cu 25 kg mai putin.. bine nu sunt chiar asa inalt ca tine,
cel mai bun program pt noi cred ca e 4 zile de antrenament pe sapt, miercuri sambata dum pauza, exercitii simple le gasesti aici pe site(din fiecare sa faci macar un fel)iar greutatie sa fie grele si e important sa faci exercitiile corect!,sa mananci tot ce are carbohidrati si proteine,si atat sa mananci cat sa nuti fie foame cam de 3 4 ori dar bine,si nu cum spun altii sa mananci de 6 ori pe zi ca un bou, e cea mai mare prostie pt ca iti pierzi echilibrul sanatos,tu decizi daca mai vrei sa iei si un supliment gen mass gainer ,poti sa incerci + lapte mult sa ai calciu pt oase , bafta
...abtine-te sa dai sfaturi despre lucruri pe care nu le cunosti, scrii aproape numai aberatii...
Editat de ricardo pe 2 mai 2012 13:52
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vic000
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 14:14 de vic000
...abtine-te sa dai sfaturi despre lucruri pe care nu le cunosti, scrii aproape numai aberatii...
eu scriu ce vreau, tu daca ai venit doar sa ma corectezi degeaba ai venit
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 mai 2012 14:25 de basu
eu scriu ce vreau, tu daca ai venit doar sa ma corectezi degeaba ai venit
Scrii ce vrei dar daca stii ce scrii. Tot ce ai scris tu acolo si nu numai ce ti-a subliniat Rikardo este o aiureala de la cap la coada.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 14:45 de Gilu
eu scriu ce vreau, tu daca ai venit doar sa ma corectezi degeaba ai venit Stai sa vezi ca nu-i chiar asa.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 16:04 de MrOlympia
Plus ca te contrazici singur .
Citez din ce ai scris tu : " sa mananci cat sa nuti fie foame cam de 3 4 ori dar bine,si nu cum spun altii sa mananci de 6 ori pe zi ca un bou "
Pai cum .. tu zici sa mananci de 3-4 ori pe zi sa nu iti fie foame dar bine ? Ce intelegi tu cand zici " dar bine" ?
Acum depinde si de obiective daca vrei sa iti definesti masa musculara sau vrei sa acumulezi masa musculara . E adevarat nu e bine sa mananci foarte mult la o masa e mai bine sa imparti mai multe mese dar mai mici cat sa iti asiguri nutrientii de care ai nevoie pentru a sustine un efort sau pentru recuperare . Eu n-am auzit de culturist cu 3 mese pe zi .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 22:59 de raduroberti
dati voi un raspuns bun nah sa va vad
sa nu faca ce i ai spus tu,cu siguranta nu o sa dea roade poate decat sa mai puna niste grasime pe la colacu de salvare
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 2 mai 2012 23:00 de raduroberti
rabdare,rabdare,rabdare
asta e raspunsul ,cauta sa citesti mai mult si ai sa vezi cum ies la iveala raspunsurile tale,pe forum sunt multi 'doctori docenti ' o sa iti dai seama pe cine sa asculti si pe cine nu
succes
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 16:36 de sZoTaK
Plus ca te contrazici singur .
Citez din ce ai scris tu : " sa mananci cat sa nuti fie foame cam de 3 4 ori dar bine,si nu cum spun altii sa mananci de 6 ori pe zi ca un bou "
Pai cum .. tu zici sa mananci de 3-4 ori pe zi sa nu iti fie foame dar bine ? Ce intelegi tu cand zici " dar bine" ?
Acum depinde si de obiective daca vrei sa iti definesti masa musculara sau vrei sa acumulezi masa musculara . E adevarat nu e bine sa mananci foarte mult la o masa e mai bine sa imparti mai multe mese dar mai mici cat sa iti asiguri nutrientii de care ai nevoie pentru a sustine un efort sau pentru recuperare . Eu n-am auzit de culturist cu 3 mese pe zi .
eu am in jur de 7 mese/ zi.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 4 mai 2012 01:23 de ricardo
eu am in jur de 7 mese/ zi.
...inseamna ca esti un...bou =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 4 mai 2012 01:25 de ricardo
...inseamna ca esti un...bou =)) ...
...nu te supara dar chiar e tare =)) .
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 22:35 de sZoTaK
...inseamna ca esti un...bou =)) ... ms
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|