Pagina 1 din 1
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
gambe
scris pe 18 nov 2011 19:35 de roshkitza
Gambele cresc cu mai multe repetari si greutate mai mica ? sau cu greutate mare si repetari putine ? tot sunt discutii pe la mn pe la sala si si yo sunt nelamurit yo de exemplu pt gambe fac 5 serii a cate 6-8 rep .. deci folosesc greutate mare
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: gambe
scris pe 20 nov 2011 21:26 de ricardo
Gambele cresc cu mai multe repetari si greutate mai mica ? sau cu greutate mare si repetari putine ? tot sunt discutii pe la mn pe la sala si si yo sunt nelamurit yo de exemplu pt gambe fac 5 serii a cate 6-8 rep .. deci folosesc greutate mare
...sincer,eu personal prefer ca la abdomen si gambe sa lucrez cu greutati ce imi permit sa fac 20-25 de repetari...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 15:40 de yo_shmen94
...sincer,eu personal prefer ca la abdomen si gambe sa lucrez cu greutati ce imi permit sa fac 20-25 de repetari...
asa lucrez si eu ,la abdomen si la gambe cu greutate care sami imi permita sa fac 20 de repetari,4 serii
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 nov 2011 10:12 de basu
eu lucrez la 12-15 repetari. daca mentin contractia in varf si vin incet in jos se simte. acum au 45 cm. pana am aflat ca tehnica conteaza cel mai mult a durat ceva. mult timp pierdut degeaba gandindu-ma la greutate.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 24 nov 2011 21:59 de roshkitza
Ca sa raspund la intrebare eu fac 12-15 rep... dar dupa cum a spus stefan experimenteaza... difera de la om la om.  da va multumesc tuturor pt sfaturi 
actual fac 10-12 rep dar le execut foarte rapid ... se simte de numa
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 00:54 de nuk
da va multumesc tuturor pt sfaturi 
actual fac 10-12 rep dar le execut foarte rapid ... se simte de numa incearca intr-o serie sa faci 7rep cu virfurile spre interior, 7rep cu virfurile spre exterior si 7rep cu talpile paralele, si ca sa raspund exact la intrebarea ta am auzit ca e bine sa faci cit mai multe repetari gambele find formate din mai multe fibre de rezistenta
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 nov 2011 08:04 de basu
incearca intr-o serie sa faci 7rep cu virfurile spre interior, 7rep cu virfurile spre exterior si 7rep cu talpile paralele, si ca sa raspund exact la intrebarea ta am auzit ca e bine sa faci cit mai multe repetari gambele find formate din mai multe fibre de rezistenta
nu este gresit, dar eu cred ca ele devin rezistente. mai ales cand topaim toata ziua pe ele cu sau fara rost.
din aceasta cauza eu persaonal cred ca este mai bine sa le ataci cu miscari de alt tip si de alta intensitate comparativ cu ce sunt ele obisnuite. pozitia talpilor in cazul meu este neimportanta. daca sunt paralele este ok. dar observ ca baietii emit pareri , dar nimeni nu zice nimic despre tehnici. este timp. suntem tineri ...
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 14:06 de roshkitza
nu este gresit, dar eu cred ca ele devin rezistente. mai ales cand topaim toata ziua pe ele cu sau fara rost.
din aceasta cauza eu persaonal cred ca este mai bine sa le ataci cu miscari de alt tip si de alta intensitate comparativ cu ce sunt ele obisnuite. pozitia talpilor in cazul meu este neimportanta. daca sunt paralele este ok. dar observ ca baietii emit pareri , dar nimeni nu zice nimic despre tehnici. este timp. suntem tineri ... da poi am zis ca intr-un antrenamnet sa fac gambe la aparat din toate pozitiile varfurilor .. si in alt antrenament sa fac la presa tot asa din toate pozitiile :P
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 14:11 de greuu
Personal am observat ca imi merge mai bine atunci cand dau gen rezistenta in gambe , fac 12 seri pana la epuizare, 6 pe un aparat 6 pe altu. din cele 6 2 sunt doar greutatea mea si coborarea la maxim incat simnt ca se dezlipeste muschiul , dar ridicarea o fac la maxim. din celelalte 4 seri ramase 2 fac pentru forta , punand o greutate cat mai mare dar sami permita un 8-12 repatari. iar ultimele 2 seri din nou micsorez greutatea pentru a face un 15 dar prefer sa fac pe cate un picior la ultimele 2 seri.
Gamba dreapta 45 cm , cea stanga 47 (la rece)
Singura problema ce o am la gambe la dreptu sa format acel v in partea de jos si am impresia ca tage mai mult acea zona uneori. La stanga nu sa format atat de bine acel V si e mai mare in partea de sus.
Dei suna ciudat acest antrenament mie personal imi merge incredibil . Am facut acest antrenament si de 2 ori pe saptamana . Eu personal prefer gambele antebratu de 2 ori pe saptamana.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 15:45 de yo_shmen94
Personal am observat ca imi merge mai bine atunci cand dau gen rezistenta in gambe , fac 12 seri pana la epuizare, 6 pe un aparat 6 pe altu. din cele 6 2 sunt doar greutatea mea si coborarea la maxim incat simnt ca se dezlipeste muschiul , dar ridicarea o fac la maxim. din celelalte 4 seri ramase 2 fac pentru forta , punand o greutate cat mai mare dar sami permita un 8-12 repatari. iar ultimele 2 seri din nou micsorez greutatea pentru a face un 15 dar prefer sa fac pe cate un picior la ultimele 2 seri.
Gamba dreapta 45 cm , cea stanga 47 (la rece)
Singura problema ce o am la gambe la dreptu sa format acel v in partea de jos si am impresia ca tage mai mult acea zona uneori. La stanga nu sa format atat de bine acel V si e mai mare in partea de sus.
Dei suna ciudat acest antrenament mie personal imi merge incredibil . Am facut acest antrenament si de 2 ori pe saptamana . Eu personal prefer gambele antebratu de 2 ori pe saptamana.
cam mare diferenta aia de 2 centimetri.... gambele si eu le antrenez de 2 ori,o zi din stand si o zi din sezut
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 25 nov 2011 16:19 de greuu
cam mare diferenta aia de 2 centimetri.... gambele si eu le antrenez de 2 ori,o zi din stand si o zi din sezut
scuzama e undeva la 1,2 cm asa dar am zis sa nu pun 46 cat timp nu e 46 facut in cap dar da stangu are 47 , la stangu separe ca se antreneaza mult partea de sus , la dreptu repet mai mult simnt in partea de jos in V de jos.
Iar de diferenta hmmm nu e asa mare dar ce zici la antebrat 1,5 diferenta .
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 16:23 de nuk
din aceasta cauza eu persaonal cred ca este mai bine sa le ataci cu miscari de alt tip si de alta intensitate comparativ cu ce sunt ele obisnuite. pozitia talpilor in cazul meu este neimportanta. daca sunt paralele este ok. dar observ ca baietii emit pareri , dar nimeni nu zice nimic despre tehnici. este timp. suntem tineri ... la fel ca si la coapse cred ca e bine sa lucrez si cu genunchi mai apropiati si mai iesit spre exterior, se simte cum lucreaza parti diferite
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 17:47 de yo_shmen94
la fel ca si la coapse cred ca e bine sa lucrez si cu genunchi mai apropiati si mai iesit spre exterior, se simte cum lucreaza parti diferite
la exercitiile facute cu genunchi apropiati presiunea e mai mare pe cvadriceps
eu genuflexiunile le fac mai departate putin,iar la presa lucrez cu genunchii aproapiati
din curiozitate am masurat chiar acum antebratele,si am si eu o diferenta de 1 cm,nu miam dat seama pana cum...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 nov 2011 17:52 de basu
scuzama e undeva la 1,2 cm asa dar am zis sa nu pun 46 cat timp nu e 46 facut in cap dar da stangu are 47 , la stangu separe ca se antreneaza mult partea de sus , la dreptu repet mai mult simnt in partea de jos in V de jos.
Iar de diferenta hmmm nu e asa mare dar ce zici la antebrat 1,5 diferenta .
sau cea stanga fiind la piciorul stang este mai putin supraantrenata. eu nici un bag in seama grupa asa pt un 45 de cm. daca as avea coapse mai mari poate ca as vrea mai mult si la gambe. dar din moment ce sunt cam uscat la coapse nu am pt ce sa imi doresc copase mai mari. dispare aspectul de balerina.
imagine_30___733.jpg (40.53 KB)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 nov 2011 17:54 de basu
la fel ca si la coapse cred ca e bine sa lucrez si cu genunchi mai apropiati si mai iesit spre exterior, se simte cum lucreaza parti diferite
daca doresti parerea mea, asa ceva sa nu mai faci. ai grija de meniscul tau. ai grija Nuk. nu esti primul care imi da dreptate din pacate.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 18:13 de yo_shmen94
sau cea stanga fiind la piciorul stang este mai putin supraantrenata. eu nici un bag in seama grupa asa pt un 45 de cm. daca as avea coapse mai mari poate ca as vrea mai mult si la gambe. dar din moment ce sunt cam uscat la coapse nu am pt ce sa imi doresc copase mai mari. dispare aspectul de balerina.
erai ironic,nu?
in legatura cu "genunchi apropiati si departati".....la genunchi departati nu ma refer la talpile apropiate si genunchii departati,sa nu se inteleaga grsit
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 nov 2011 18:41 de basu
erai ironic,nu?
in legatura cu "genunchi apropiati si departati".....la genunchi departati nu ma refer la talpile apropiate si genunchii departati,sa nu se inteleaga grsit
pai sa-ti explic; eu am postat la comentariul altuia. nu ca as desconsidera cumva discutiile cu tine. uneori sunt si ironic un pic pt ca sunt un tip glumet de fel. dar acum nu. la multi culturisti bratul stand este mai dezvoltat. la altii este mai puternic. in anumite pozitii si la mine este la fel. se intampla asa ceva si la picioare des. deoarece bratul sau piciorul stang este mai putin supraantrenat. asta este motivul. nu le folosesti asa des. sigur ca pe langa toate astea un subiect de meditatie pt cei mai multi practicanti de culturism ar fi cat de prezent este supaantrenamentul in rutina lor. si cat de mult ar putea creste daca ar fi mai atenti la aceste aspecte.legat de asta pot spune doua lucruri: 1. cele mai multe greseli se fac la sala si nu acasa. din aceasta cauza vezi pe toate forumurile baieti doxa de nutritie si de alte notiuni cu rezultate slabe si care nu au ce explica nimanui si 2. si eu am persistat in acest tip de greseli foarte mult timp din pacate. dar o data ce am inteles cateva lucruri am depasit cam toate pragurile intalnite. cel mai important a fost depasirea greutatii de 150 de kg la geno eu nefiind un tip puternic deloc aici. mentionez ca nu folosesc suplimente.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 25 nov 2011 20:47 de greuu
pai sa-ti explic; eu am postat la comentariul altuia. nu ca as desconsidera cumva discutiile cu tine. uneori sunt si ironic un pic pt ca sunt un tip glumet de fel. dar acum nu. la multi culturisti bratul stand este mai dezvoltat. la altii este mai puternic. in anumite pozitii si la mine este la fel. se intampla asa ceva si la picioare des. deoarece bratul sau piciorul stang este mai putin supraantrenat. asta este motivul. nu le folosesti asa des. sigur ca pe langa toate astea un subiect de meditatie pt cei mai multi practicanti de culturism ar fi cat de prezent este supaantrenamentul in rutina lor. si cat de mult ar putea creste daca ar fi mai atenti la aceste aspecte.legat de asta pot spune doua lucruri: 1. cele mai multe greseli se fac la sala si nu acasa. din aceasta cauza vezi pe toate forumurile baieti doxa de nutritie si de alte notiuni cu rezultate slabe si care nu au ce explica nimanui si 2. si eu am persistat in acest tip de greseli foarte mult timp din pacate. dar o data ce am inteles cateva lucruri am depasit cam toate pragurile intalnite. cel mai important a fost depasirea greutatii de 150 de kg la geno eu nefiind un tip puternic deloc aici. mentionez ca nu folosesc suplimente.
Am inteles din ce ai zis tu ca e normal sa ai o parte mai mare si una mai mica. Cam partea stanga imi domina la volum atat la picioare cat si la umar , piept spate .
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 25 nov 2011 20:56 de yo_shmen94
Am inteles din ce ai zis tu ca e normal sa ai o parte mai mare si una mai mica. Cam partea stanga imi domina la volum atat la picioare cat si la umar , piept spate .
chiar mam luat la masuratori in seara asta,si partea mea dreapta este mai mare(la antebrat,gamba si foarte putin la brat)dar pectoralul stang este mai mare decat cel drept,si pot sal misc mai mult )
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 21:12 de mariusaic
adica este normal sa ai o parte mai mare si una mai mica ? bratul , pieptul sau gambele ?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 22:20 de stefanp
adica este normal sa ai o parte mai mare si una mai mica ? bratul , pieptul sau gambele ?  nimeni nu are ambele parti ale corpului,,perfect,,egale sau mai,,babeste,,nimeni nu are bratele,egale,gambele egale,umerii egali,etc.
Editat de stefanp pe 11 dec 2011 22:23
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 22:33 de sZoTaK
chiar mam luat la masuratori in seara asta,si partea mea dreapta este mai mare(la antebrat,gamba si foarte putin la brat)dar pectoralul stang este mai mare decat cel drept,si pot sal misc mai mult ) la mine pectoralul drept e mai mare..adica e mai jos..dar sper ca cu acumularea masei se va rezolva problema
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 22:47 de stefanp
la mine pectoralul drept e mai mare..adica e mai jos..dar sper ca cu acumularea masei se va rezolva problema da,se va rezolva,dar nu 100% tot ramine o...mica diferenta.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 11 dec 2011 22:53 de sZoTaK
da,se va rezolva,dar nu 100% tot ramine o...mica diferenta. da, dar de exemplu dupa antrenament nu se observa..adica atunci, pompat, arata fain
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |

|