Pagina 1 2 3 din 3
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: Fibra
scris pe 20 aug 2011 20:40 de Valy_305
Pai aman2 au fibra...eu doar am aratat exemplu de fibra...si cel din al 2-lea are si fibra si masa...
"fibra" = masa musculara copile
Keep it up.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 20 aug 2011 20:44 de mariusaic
"fibra" = masa musculara copile
Asta incerc sa-i explic si eu... + uite aici alte cuvinte de cristian margarit:
Probleme copilaresti gen “bruzli il bate pe vandam”, adica “culturistii nu au forta” sau “nu vreau masa, vreau fibra” trebuie depasite cat mai rapid atunci cand vrei sa faci sport. Sunt idei preconcepute, gresite, bazate pe un bun simt prost si pe “folclorul de sala”. E prea putin important cine ce forta are sau cine e mai puternic decat cine. Singurul lucru care conteaza sunt obiectivele tale si modul cum iti propui sa le atingi. Totusi, cand iti stabilesti obiectivele, gandeste-te bine si ce beneficiu ai din atingerea acelor obiective. Poate nu merita sa-ti pierzi timpul si sa-ti risti sanatatea pentru a impinge 100kg de la piept, in conditiile in care nu intereseaza pe nimeni si nu vei primi un premiu pentru asta.
sper sa prinzi ideea!
Editat de mariusaic pe 20 aug 2011 20:45
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 aug 2011 09:10 de basu
Asta incerc sa-i explic si eu... + uite aici alte cuvinte de cristian margarit:
sper sa prinzi ideea!
sa sti ca Valy are o problema . nu prea prinde nimic. dar sa mai sti ca ar fi bine sa prinzi si tu citeva idei. unele dintre ele pot fi chiar de la Domnul Margarit.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 21 aug 2011 12:43 de mariusaic
sa sti ca Valy are o problema . nu prea prinde nimic. dar sa mai sti ca ar fi bine sa prinzi si tu citeva idei. unele dintre ele pot fi chiar de la Domnul Margarit.
...eu ii mai citesc posturi si prind idei, nu ma dau mare profesionist in sportul asta dar macar il fac cu cap; nu stiu la ce te-ai referit.
+ mesajul nu ii era adresat lui valy, ci autorului acestui topic.
Editat de mariusaic pe 21 aug 2011 12:44
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 aug 2011 13:19 de basu
...eu ii mai citesc posturi si prind idei, nu ma dau mare profesionist in sportul asta dar macar il fac cu cap; nu stiu la ce te-ai referit.
+ mesajul nu ii era adresat lui valy, ci autorului acestui topic.
daca ai depistat vreun mare profesinist pe aici sa-mi spui si mie te rog !
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 21 aug 2011 14:42 de mariusaic
daca ai depistat vreun mare profesinist pe aici sa-mi spui si mie te rog !
Ma refeream ca toti avem de invatat si toti am studiat odata si odata despre acest sport.
Hai sa nu mai facem offtopic .
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 22 aug 2011 13:52 de onc
Ma refeream ca toti avem de invatat si toti am studiat odata si odata despre acest sport.
Toata saptamana asta am alergat foarte mult...si peafara si la sala...am 62 de kg acuma...nici n-am prea mancat prea mult..sa mai continui cu alergatul sau nu?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 aug 2011 14:29 de basu
scuza-ma pt off topic. sper sa nu se mai repete.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 aug 2011 14:33 de basu
Toata saptamana asta am alergat foarte mult...si peafara si la sala...am 62 de kg acuma...nici n-am prea mancat prea mult..sa mai continui cu alergatul sau nu?
depinde de obiectivul pe care il urmaresti. dar oricare a-r fi el eu zic ca nu este bine daca te gindesti sa mai faci ceva masa musculara. pt ca nu stiu daca poti. sa faci masa musculara asa necesita cunostinte aprofundate despre nutritie care nu pot fi povestite aici si care de multe ori nu dau nici rezultate. eu pur si simplu nu mi-as dori sa fiu atit de mic si usor. norocul ca la 113 kg ma misc surprinzator de usor si nu obosesc deloc. dar nu le simt.
Editat de basu pe 22 aug 2011 14:39
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 22 aug 2011 17:32 de mariusaic
depinde de obiectivul pe care il urmaresti. dar oricare a-r fi el eu zic ca nu este bine daca te gindesti sa mai faci ceva masa musculara. pt ca nu stiu daca poti. sa faci masa musculara asa necesita cunostinte aprofundate despre nutritie care nu pot fi povestite aici si care de multe ori nu dau nici rezultate. eu pur si simplu nu mi-as dori sa fiu atit de mic si usor. norocul ca la 113 kg ma misc surprinzator de usor si nu obosesc deloc. dar nu le simt.
Eu fac si jogging 3 zile pe saptamana dar mananc bine dupa ca sa nu slabesc din muschi si sincer ma simt mai energic.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 00:02 de georgik
nu
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 08:41 de xExtasy
Este o prostie sa nu mai mananci.Mananci putin dar de mai multe ori.Si mancare bogata in proteine. Nu fast-food..
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 10:50 de onc
nu
Am slabit 3 kg si..nu imi mai simt forta asa ca inainte..incepe sa-mi para rau..ca am slabit..dar cu sala inainte..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 aug 2011 10:51 de basu
Am slabit 3 kg si..nu imi mai simt forta asa ca inainte..incepe sa-mi para rau..ca am slabit..dar cu sala inainte..
sa-ti para. asa iti trebuie.
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 14:59 de onc
sa-ti para. asa iti trebuie.
Omu cat traieste invatza:P
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 17:24 de mariusaic
Omu cat traieste invatza:P
Daca ai alergat toata saptamana ca nebunul, este normal sa fii obosit si sa nu ai forta. Doi la mana, slabesti si din muschi, adica forta.
Alergi regulat, putin, asa cand incepi dimineata cu o alergare pe racoare, frumos, e totul ok, de 2-3 ori pe saptamana ajunge.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 17:57 de amazonsb
Daca ai alergat toata saptamana ca nebunul, este normal sa fii obosit si sa nu ai forta. Doi la mana, slabesti si din muschi, adica forta.
Alergi regulat, putin, asa cand incepi dimineata cu o alergare pe racoare, frumos, e totul ok, de 2-3 ori pe saptamana ajunge. daca vrei doar sa ai o fibra pe tine eu zic ca nu este foarte greu... Un gram de proteina pe kg corp ceva carbo pt energie la antrenament... Ceva vitamine si doua tribulus pe zi si daca mai tragi si tare sa transpiri ai rezolvat problema...
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 18:02 de mariusaic
daca vrei doar sa ai o fibra pe tine eu zic ca nu este foarte greu... Un gram de proteina pe kg corp ceva carbo pt energie la antrenament... Ceva vitamine si doua tribulus pe zi si daca mai tragi si tare sa transpiri ai rezolvat problema...
Nu iau suplimente din astea "medicinale", mananc proteine destule acasa, imi place mai mult . Eu ies la alergat dimineata ca sa simt ziua, nu ies singur, mai ies si cu fete si cu baieti si e super relaxant.
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 03:49 de greuu
Deci daca te vaieti dupa 3 kg e de rau ... Eu am slabit 45 kg si credema ca daca ai vointa se regleaza tot .
Iar de alergat am alergat luni , dupa am trecut la o metoda mai rara poate dar foarte buna pentru picioare. Rucsac cu 40 kg sau mai mult in spate si urcat pe munte si credema ca face minuni si la slabit si la forta picioarelor.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 09:48 de mariusaic
Deci daca te vaieti dupa 3 kg e de rau ... Eu am slabit 45 kg si credema ca daca ai vointa se regleaza tot .
Iar de alergat am alergat luni , dupa am trecut la o metoda mai rara poate dar foarte buna pentru picioare. Rucsac cu 40 kg sau mai mult in spate si urcat pe munte si credema ca face minuni si la slabit si la forta picioarelor.
Eu sunt la inceput si am alergat un deal mare dus-intors vreo 2 ture si ma dor foarte tare gambele. Asta e bun antrenament pentru picioare, dar trebuie si odihna.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 10:12 de MrOlympia
Eu sunt la inceput si am alergat un deal mare dus-intors vreo 2 ture si ma dor foarte tare gambele. Asta e bun antrenament pentru picioare, dar trebuie si odihna.
Alergatul mai mult iti definesc picioarele , ca sa creasca muschii trebuie sa lucrezi cu greutati .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 10:13 de mariusaic
Alergatul mai mult iti definesc picioarele , ca sa creasca muschii trebuie sa lucrezi cu greutati .
Multumesc de sfat, chiar azi am picioare.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 10:49 de xExtasy
Cand alergi la deal este cel mai bun antrenament pentru picioare.Te obosesti chiar si dupa 300m de alergat in sus. Dar este eficient.Lucra toti muschii picioarelor.
Editat de xExtasy pe 24 aug 2011 10:49
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 13:03 de georgik
Multumesc de sfat, chiar azi am picioare.
MERGI,nu alerga.Puneti niste saculeti la picioare daca crezi ca e prea usor.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 aug 2011 13:10 de basu
normal ca asa trebuie sa faca. evident ca tre sa mearga si nu sa alerge. normal!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 13:17 de mariusaic
Nu stiu de la ce te-ai luat.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 13:44 de georgik
Nu stiu de la ce te-ai luat.
sa ma iau unde? am incercat sa dau un sfat ,tu procedezi cum crezi dar dupa o sa ne intrebi de ce nu cresti in masa musculara.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 17:07 de mariusaic
sa ma iau unde? am incercat sa dau un sfat ,tu procedezi cum crezi dar dupa o sa ne intrebi de ce nu cresti in masa musculara.
Pai eu nu alerg pana la sala si inapoi cand am picioare... nu stiu de la ce te-ai luat. La picioare m-am referit la sala, aparate... in rest, in zilele cand am chef mai alerg asa prin zona.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 17:29 de georgik
Pai eu nu alerg pana la sala si inapoi cand am picioare... nu stiu de la ce te-ai luat. La picioare m-am referit la sala, aparate... in rest, in zilele cand am chef mai alerg asa prin zona.
e alegerea ta man ,pe mine nu ma deranjeaza
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 17:42 de mariusaic
e alegerea ta man ,pe mine nu ma deranjeaza
Dupa parerea ta, daca fac asa...
luni: alergare 30 minute dimineata + sala dupa-amiaza (piept)
marti: odihna la picioare, doar spate la sala.
miercuri: alergare 30 minute dimineata + sala dupa-amiaza (brate - biceps + triceps)
joi: odihna la picioare, umeri + trapez la sala;
vineri: picioare *doar la sala*
sambata + duminica pauza la picioare.
Nu cred ca e nici supraantrenament... cu alimentatie bogata in proteine si o odihna "copioasa", merge.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|