Pagina 1 din 1
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
febra musculara
scris pe 2 iul 2012 02:30 de Alex2012
de ceva timp cand fac o grupa musculara,nu primesc febra pe a doua zi.De ex. sambata am facut picioare asa de intens incat abia am reusit sa cobor scarile de la sala si sa ma urc in masina,toate imi tremurau insa azi nu am simtit nici o febra numai acum incep sa simt ceva insa pe maine de abia voi putea umbla asa febra am.asa se intampla cu toate grupele abia in a-2-a zi de la antrenament fac febra.
Este normal?Este ceva in neregula?Ce credeti ca ar trebui sa fac?
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
Re: febra musculara
scris pe 2 iul 2012 09:28 de roshkitza
de ceva timp cand fac o grupa musculara,nu primesc febra pe a doua zi.De ex. sambata am facut picioare asa de intens incat abia am reusit sa cobor scarile de la sala si sa ma urc in masina,toate imi tremurau insa azi nu am simtit nici o febra numai acum incep sa simt ceva insa pe maine de abia voi putea umbla asa febra am.asa se intampla cu toate grupele abia in a-2-a zi de la antrenament fac febra.
Este normal?Este ceva in neregula?Ce credeti ca ar trebui sa fac? la ora de biologie am discutat de asta si profa ziea ca febra musculara se poate simtii cam de la 24-48 de ore de la efectuarea efortului )))
Editat de roshkitza pe 2 iul 2012 09:28
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:10 de Alex2012
la ora de biologie am discutat de asta si profa ziea ca febra musculara se poate simtii cam de la 24-48 de ore de la efectuarea efortului )))
cand am inceput sa umblu la sala prima zi am facut maini cam 1 ora si dupa vreo 8-9 ore deabia am putut sa ridic o cana cu apa
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 17:57 de basu
la ora de biologie am discutat de asta si profa ziea ca febra musculara se poate simtii cam de la 24-48 de ore de la efectuarea efortului )))
Depinde de la caz la caz. Majoritatea o simt a doua zi. Dar uneori daca ma gandesc bine se simte mult mai repede.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 19:02 de Alex2012
Depinde de la caz la caz. Majoritatea o simt a doua zi. Dar uneori daca ma gandesc bine se simte mult mai repede.
atunci nu sti care ar fi prbema la ine?
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 20:02 de AlexandruAG
atunci nu sti care ar fi prbema la ine?
Iei BCAA?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 20:46 de sZoTaK
Depinde de la caz la caz. Majoritatea o simt a doua zi. Dar uneori daca ma gandesc bine se simte mult mai repede. si eu sunt la fel cu picioarele. marti le fac de obicei, miercuri dupa-amiaza, pe la 2, cand aveam educatie fizica, abia puteam alerga, iar joi dimineata abia puteam merge la wc. dar febra musculara nu e indicatorul perfect ca ai avut un antrenament care va rezulta in crestere musculara. de exemplu ieri am facut ceva flotari acasa, azi am febra, insa in mod cert pieptul nu-mi va creste de la ele.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 2 iul 2012 23:34 de Alex2012
Iei BCAA?
nu numai proteine ,anumal pak ,creatina si amino acizi insa bcaa nu
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 00:04 de AlexandruAG
nu numai proteine ,anumal pak ,creatina si amino acizi insa bcaa nu
Animal PAK si aminoacizii 2222 sau 4800 sau altii in general contin si aminoacizi cu lanturi ramificate adica BCAA si acestia, intr-o oarecare masura, previn febra musculara. Deci s-ar putea sa fie si din cauza lor.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 00:25 de Undisputed
si eu sunt la fel cu picioarele. marti le fac de obicei, miercuri dupa-amiaza, pe la 2, cand aveam educatie fizica, abia puteam alerga, iar joi dimineata abia puteam merge la wc. dar febra musculara nu e indicatorul perfect ca ai avut un antrenament care va rezulta in crestere musculara. de exemplu ieri am facut ceva flotari acasa, azi am febra, insa in mod cert pieptul nu-mi va creste de la ele. s-a lipit ca nuca de perete, crezi ca pieptul nu poate creste de la flotari? WRONG! daca stii cum se le faci si daca ai cit de cit genetic cresti ceva
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 00:48 de nicu_ivan
s-a lipit ca nuca de perete, crezi ca pieptul nu poate creste de la flotari? WRONG! daca stii cum se le faci si daca ai cit de cit genetic cresti ceva
Nu se punea problema de a creste "ceva"...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 iul 2012 07:07 de sZoTaK
s-a lipit ca nuca de perete, crezi ca pieptul nu poate creste de la flotari? WRONG! daca stii cum se le faci si daca ai cit de cit genetic cresti ceva eu am genetic teribil la piept...nu voi creste, deoarece nu consum nici suficiente calorii...scopul nu era sa cresc, erau doar pentru intretinere.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 09:13 de MrOlympia
eu am genetic teribil la piept...nu voi creste, deoarece nu consum nici suficiente calorii...scopul nu era sa cresc, erau doar pentru intretinere.
Szotakule de unde stii ca ai un genetic teribil la piept? 
Ca nu consumi suficiente calorii asta e alta problema .. si cu siguranta vei creste foarte greu sau deloc cu putine calorii
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 15:37 de ricardo
...flotarile sunt un exercitiu excelent pentru piept, mai ales folosite ca exercitiu de pompare si epuizare totala a muschiului (2-3 serii) la sfrsitul antrenamentului ...
...cat despre febra musculara, eu fac antrenamentele seara iar febra incepe usor a 2-a zi dimineata iar pe la amiaza atinge maximul...a3-a zi incepe sa scada si dispare... in general simt febra cam 2 zile...
Editat de ricardo pe 3 iul 2012 15:42
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 15:48 de ricardo
si eu sunt la fel cu picioarele. marti le fac de obicei, miercuri dupa-amiaza, pe la 2, cand aveam educatie fizica, abia puteam alerga, iar joi dimineata abia puteam merge la wc. dar febra musculara nu e indicatorul perfect ca ai avut un antrenament care va rezulta in crestere musculara. de exemplu ieri am facut ceva flotari acasa, azi am febra, insa in mod cert pieptul nu-mi va creste de la ele.
...poate ca febra nu este un indicator 100% sigur al cresterii musculare dar este un indicator 100% sigur al unui efort cu care muschiul nu este obisnuit (ca sa creasca , muschiul mai are nevoie sa fie hranit si odihnit)...poate faptul ca ai facut febra de la flotari ar trebui sa-ti dea de gandit ; daca antrenamentul de piept de la sala nu-ti mai produce febra inseamna ca, corpul tau s-a obisnuit cu antrenamentul si ar trebui schimbat...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 iul 2012 18:23 de sZoTaK
Szotakule de unde stii ca ai un genetic teribil la piept? 
Ca nu consumi suficiente calorii asta e alta problema .. si cu siguranta vei creste foarte greu sau deloc cu putine calorii ma refeream ca acum, vara, pana in septembrie consum putine calorii ( ~2000 ) doar asa pentru mentinere. nu fac nici sala, doar acasa cate ceva. cat despre genetic, eu apartin grupului de oameni carora le creste mai usor bratul, decat pieptul...dar cum am zis, am avut o forma teribila timp de vreo 8 luni..poate sa fi fost si asta cauza. vedem anul viitor
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 18:43 de nicu_ivan
ma refeream ca acum, vara, pana in septembrie consum putine calorii ( ~2000 ) doar asa pentru mentinere. nu fac nici sala, doar acasa cate ceva. cat despre genetic, eu apartin grupului de oameni carora le creste mai usor bratul, decat pieptul...dar cum am zis, am avut o forma teribila timp de vreo 8 luni..poate sa fi fost si asta cauza. vedem anul viitor
Acuma m-ai facut curios, de ce vara nu faci antrenamente?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 iul 2012 18:59 de sZoTaK
Acuma m-ai facut curios, de ce vara nu faci antrenamente?  am zis si anul trecut. locuiesc la 30 de km de cluj... m-ar costa cam 200 lei/ luna sa merg la sala.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 3 iul 2012 19:45 de nicu_ivan
am zis si anul trecut. locuiesc la 30 de km de cluj... m-ar costa cam 200 lei/ luna sa merg la sala.
Dap... am inteles.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |

|