Pagina 1 din 1
kwonkicker
Senior member 90 mesaje
|
Exercitii periculoase.
scris pe 6 dec 2012 19:07 de kwonkicker
Salut! Ce exercitiu din lumea culturismului trebuie evitat ca sa nu risti scolioza sau exercitiile care pun presiune mare pe coloana.
kl@w
|
sus |
|
alexg1
Senior member 106 mesaje
|
Re: Exercitii periculoase.
scris pe 6 dec 2012 23:15 de alexg1
Salut! Ce exercitiu din lumea culturismului trebuie evitat ca sa nu risti scolioza sau exercitiile care pun presiune mare pe coloana.
Exercitiile facute incorect in primul rand. In rest, depinde de tine. Daca esti 100% sanatos si nu ai probleme cu coloana atunci orice exercitii sunt bune daca le faci corect.
Daca ai probleme cu coloana atunci nu recomand indreptari cu haltera sau genuflexiuni.
|
sus |
|
CatalinD24
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 7 ian 2013 03:02 de CatalinD24
Cand ma duceam la sala si faceam indreptari cu haltera , toata lumea zicea "Foloseste Curea ca o sa ai probleme cu spatele" iar eu le ziceam , nu-s grele, si chiar nu erau, faceam cu 40-50Kg , chiar e nevoie de Curea si pentru putine KG ? 30-40-50kg?
Exista riscuri ? Gen sa se fisureze in timp vrun ceva la coloana?
GO HARD OR GO HOME !
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 12:10 de stefanp
Cand ma duceam la sala si faceam indreptari cu haltera , toata lumea zicea "Foloseste Curea ca o sa ai probleme cu spatele" iar eu le ziceam , nu-s grele, si chiar nu erau, faceam cu 40-50Kg , chiar e nevoie de Curea si pentru putine KG ? 30-40-50kg?
Exista riscuri ? Gen sa se fisureze in timp vrun ceva la coloana? nu exista execitii periculoase,exista exercitii facute incorectdin pacate sint pline salile cu ,,exemple,,de acest gen.mai pe intelesul tau,nu toti instructorii de la salile de culturism,se pricep cu adevarat la...executarea exercitiilor,iar incepatorii ,saracii de ei,invata gresit de la inceput.daca ,,exercitiul,,este executat,,corect,,nu exista nici o problema pentru coloana sau incheieturi.aceste sfaturi sint pentru persoanele sanatoase fizic,fara probleme la coloana sau alte probleme fizice.
Editat de stefanp pe 30 ian 2013 12:44
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 12:16 de londoncalling
nu exista execitii periculoase,exista exercitii facute incorectdin pacate sint pline salile cu ,,exemple,,de acest gen.mai pe intelesul tau,nu toti instructorii de la salile de culturism,se pricep cu adevarat la...executarea exercitiilor,iar incepatorii ,saracii de ei,invata gresit de la inceput.daca ,,exercitiul,,este executat,,corect,,nu exista nici o problema pentru coloana sau incheieturi.
imi cer scuze daca am postat unde trebuie . Am niste probleme la lower back.. e recomandat sa fac umeri in perioda asta? ma refer la exercitii ca military press...multumesc
no risk , no fun!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 12:24 de Gilu
ma refer la exercitii ca military press...multumesc In nici un caz.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 17:42 de basu
imi cer scuze daca am postat unde trebuie . Am niste probleme la lower back.. e recomandat sa fac umeri in perioda asta? ma refer la exercitii ca military press...multumesc
Daca exista probleme si un exercitiu executat corect cade prost. Raspunsul este cel al lui Gilu. In nici un caz. Stai cuminte.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|