Pagina 1 din 1
Predator75
Newbie 3 mesaje
|
Antrenament Acasa
scris pe 25 mai 2013 12:17 de Predator75
Salut! Sunt nou pe aici ! As vrea sa ma ajutati cu ceva! Am 16 ani, 58 kg , 1.72 m inaltime si as vrea sa incep acasa un antrenament! Am gantere,o bara Z si o banca. Sala de la mine din oras e praf, cu un instructor care nici nu te baga in seama! Am fost la sala 2 luni si n-am primit absolut nici o indicatie, mi s-a spus doar ca e bine ce fac. Nu m-am mai dus si m-am hotarat sa fac acasa. Am bratele foarte subtiri, si un burtan care nu e umflat, dar care e plin de grasime. Deci as vrea mai mult sa ma axez pe brate si abdomen. La sala mergeam de 3 ori pe saptamana cu un coleg care are aceleasi ''specificatii'' . Ce exercitii as putea urma, ce program, si ce alimentatie? Ar fi bine sa iau suplimente? Astept un raspuns!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
Re: Antrenament Acasa
scris pe 25 mai 2013 14:05 de Cristi7
Salut! Sunt nou pe aici ! As vrea sa ma ajutati cu ceva! Am 16 ani, 58 kg , 1.72 m inaltime si as vrea sa incep acasa un antrenament! Am gantere,o bara Z si o banca. Sala de la mine din oras e praf, cu un instructor care nici nu te baga in seama! Am fost la sala 2 luni si n-am primit absolut nici o indicatie, mi s-a spus doar ca e bine ce fac. Nu m-am mai dus si m-am hotarat sa fac acasa. Am bratele foarte subtiri, si un burtan care nu e umflat, dar care e plin de grasime. Deci as vrea mai mult sa ma axez pe brate si abdomen. La sala mergeam de 3 ori pe saptamana cu un coleg care are aceleasi ''specificatii'' . Ce exercitii as putea urma, ce program, si ce alimentatie? Ar fi bine sa iau suplimente? Astept un raspuns!
Da,este bine sa iei suplimente,dar acasa nu ai ce sa faci,mai ales cu echipamentul pe care-l ai la dispozitie. Du-te la sala si documenteaza-te mult,nu ai neaparat nevoie de antrenor daca esti bine documentat!
|
sus |
|
Predator75
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 25 mai 2013 15:43 de Predator75
Da,este bine sa iei suplimente,dar acasa nu ai ce sa faci,mai ales cu echipamentul pe care-l ai la dispozitie. Du-te la sala si documenteaza-te mult,nu ai neaparat nevoie de antrenor daca esti bine documentat!
Am ambitia sa fac acasa. Nu imi mai irosesc banii pe sala, cand am acasa chestiile cu care lucram si la sala.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 14:09 de vlcosmin
Am ambitia sa fac acasa. Nu imi mai irosesc banii pe sala, cand am acasa chestiile cu care lucram si la sala.
Ce ai acasa ? Sper ca nu doar 2 gantere reglabile si o bara de tractiuni...
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 16:57 de mariaan
niciodata nu vei face treaba ca lumea acasa. mergi la sala
|
sus |
|
Predator75
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 17:12 de Predator75
niciodata nu vei face treaba ca lumea acasa. mergi la sala
Ce intreb eu si ce mi se raspunde!... Vreau doar sa fiu in forma, nu sa rup topurile culturismului. Mie greu sa cred ca nu se pot face exercitii precum tractiuni, flotari, abdomene, exercitii pentru biceps cu haltera/ganterele, pentru triceps, pentru picioare etc. Am nevoie doar de un program. Daca nu da rezultate, asta e. Sunt tanar, am timp sa imi dau seama daca e bine sau nu ce fac!
Editat de Predator75 pe 28 mai 2013 17:33
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 18:03 de mariaan
Ce intreb eu si ce mi se raspunde!... Vreau doar sa fiu in forma, nu sa rup topurile culturismului. Mie greu sa cred ca nu se pot face exercitii precum tractiuni, flotari, abdomene, exercitii pentru biceps cu haltera/ganterele, pentru triceps, pentru picioare etc. Am nevoie doar de un program. Daca nu da rezultate, asta e. Sunt tanar, am timp sa imi dau seama daca e bine sau nu ce fac! daca te pricepi la ce ai mai intrebat? eu ti-am zis ca acasa nu vei face mai nimic, nici prin cap nu mi-a trecut de performanta, aia nici atat.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 28 mai 2013 18:34 de shift
Ce intreb eu si ce mi se raspunde!... Vreau doar sa fiu in forma, nu sa rup topurile culturismului. Mie greu sa cred ca nu se pot face exercitii precum tractiuni, flotari, abdomene, exercitii pentru biceps cu haltera/ganterele, pentru triceps, pentru picioare etc. Am nevoie doar de un program. Daca nu da rezultate, asta e. Sunt tanar, am timp sa imi dau seama daca e bine sau nu ce fac!
Dar de ce nu arunci un ochi peste articolele despre programele de antrenament si le aplici cu echipamentul de care dispui tu?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 2 iun 2013 18:32 de roshkitza
Salut! Sunt nou pe aici ! As vrea sa ma ajutati cu ceva! Am 16 ani, 58 kg , 1.72 m inaltime si as vrea sa incep acasa un antrenament! Am gantere,o bara Z si o banca. Sala de la mine din oras e praf, cu un instructor care nici nu te baga in seama! Am fost la sala 2 luni si n-am primit absolut nici o indicatie, mi s-a spus doar ca e bine ce fac. Nu m-am mai dus si m-am hotarat sa fac acasa. Am bratele foarte subtiri, si un burtan care nu e umflat, dar care e plin de grasime. Deci as vrea mai mult sa ma axez pe brate si abdomen. La sala mergeam de 3 ori pe saptamana cu un coleg care are aceleasi ''specificatii'' . Ce exercitii as putea urma, ce program, si ce alimentatie? Ar fi bine sa iau suplimente? Astept un raspuns! frate, iti zic din experienta mea si a unui prieten de-al meu .. poti face treaba buna si acas in masura in care vrei doar sa fi in forma si sa arati cat de cat ok !! eo nu mai merg la sala de aproape 1 an si fac antrenament acas si ma simt mult mai bn asa, nici nu dau bani pe sala si am si rezultate eu folosesc o bara de tractiuni pt tocu usii si in rest pt a crea rezistenta la geno si flotari umplu un rucxac cu tot ce gasesc si bag tare :P in concluzie , dak vrei sa faci ceva, FACI
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|