Pagina 1 din 1
Baiatu
Junior member 28 mesaje
|
Antrenament acasa
scris pe 2 sep 2009 16:46 de Baiatu
Salut,sunt ectomorf,am 1.80 si 70 de kg.Vreau sa pun accent pe bicepsi deoarece sunt f deficitar.
Luni:Bicepsi+Abdomene
Miercuri:Pectorali+Tricepsi
Vineri:Coapse+Trapez
Exerciti:
Bicepsi:
-flexii cu haltera
-flexii cu ganterele
Pectorali:
-impins din culcat cu haltera
-impins din culcat cu ganterele(dar sus ganterele ajung aproape de se ating,nu stiu cum ii zice)
-fluturari
Tricepsi:
-impins din culcat,cu haltera,cu priza apropiata
-extensia bratelor cu bara, din culcat pe spate
Coapse:
-genoflexiuni cu haltera
-ridicari pe varfuri
Ce parere aveti?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Antrenament acasa
scris pe 2 sep 2009 16:58 de Macho
Salut,sunt ectomorf,am 1.80 si 70 de kg.Vreau sa pun accent pe bicepsi deoarece sunt f deficitar.
Luni:Bicepsi+Abdomene
Miercuri:Pectorali+Tricepsi
Vineri:Coapse+Trapez
Exerciti:
Bicepsi:
-flexii cu haltera
-flexii cu ganterele
Pectorali:
-impins din culcat cu haltera
-impins din culcat cu ganterele(dar sus ganterele ajung aproape de se ating,nu stiu cum ii zice)
-fluturari
Tricepsi:
-impins din culcat,cu haltera,cu priza apropiata
-extensia bratelor cu bara, din culcat pe spate
Coapse:
-genoflexiuni cu haltera
-ridicari pe varfuri
Ce parere aveti?
spate si umeri cand faci?
|
sus |
|
Baiatu
Junior member 28 mesaje
|
Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 3 sep 2009 19:12 de Baiatu
spate si umeri cand faci?
Pt spate nu stiu ce exercitii as putea face acasa doar cu ganterele.Ce sfaturi imi dai???
As face luni spate si vineri umeri.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 3 sep 2009 19:46 de Macho
Pt spate nu stiu ce exercitii as putea face acasa doar cu ganterele.Ce sfaturi imi dai???
As face luni spate si vineri umeri.
pai la spate cu gantere poti face ramat si indreptari si cu gantere si cu bara daca ai...plus ca trebuie sa gasesti tu pe undeva o bara pentru tractiuni...la umeri iar impins de la ceafa....fluturari laterale,din aplecat si in fata....depinde de ce gantere ai de cate kg
ar fii bine daca ai putea merge la sala,nici nu se compara progresele...si totul e altfel
|
sus |
|
Baiatu
Junior member 28 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 3 sep 2009 19:55 de Baiatu
pai la spate cu gantere poti face ramat si indreptari si cu gantere si cu bara daca ai...plus ca trebuie sa gasesti tu pe undeva o bara pentru tractiuni...la umeri iar impins de la ceafa....fluturari laterale,din aplecat si in fata....depinde de ce gantere ai de cate kg
ar fii bine daca ai putea merge la sala,nici nu se compara progresele...si totul e altfel
Multumesc frumos pt raspunsuri!Din mai multe motive momentan nu pot sa ma duc la sala,oricum scopul meu e de a face miscare si de a creste putin in masa musculara(sunt constient ca lucrand acasa o sa fie f greu si rezultate f mici,dar momentan este suficient)
Ganterele pe care le detin sunt f bune pt mine deocamdata,numai peste vreo 3 luni o sa reusesc sa fac biceps cu toate discurile.Multumesc inca o data pt raspuns.O zi buna!
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 4 sep 2009 00:59 de Piper
Multumesc frumos pt raspunsuri!Din mai multe motive momentan nu pot sa ma duc la sala,oricum scopul meu e de a face miscare si de a creste putin in masa musculara(sunt constient ca lucrand acasa o sa fie f greu si rezultate f mici,dar momentan este suficient)
Ganterele pe care le detin sunt f bune pt mine deocamdata,numai peste vreo 3 luni o sa reusesc sa fac biceps cu toate discurile.Multumesc inca o data pt raspuns.O zi buna!
Eu te-as sfatui sa cauti pe youtube, "scooby bodybuilder".Din cate am auzit si am citit si pe forumul sau,a crescut fara proteine.Are multe exercitii bune in videourile sale ,unele dintre ele le practic si eu al sala.
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
Baiatu
Junior member 28 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 4 sep 2009 16:06 de Baiatu
Eu te-as sfatui sa cauti pe youtube, "scooby bodybuilder".Din cate am auzit si am citit si pe forumul sau,a crescut fara proteine.Are multe exercitii bune in videourile sale ,unele dintre ele le practic si eu al sala.
M-am uitat si eu la cateva filmulete.Sunt de mare ajutor!Multumesc.
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 8 sep 2009 17:01 de Piper
M-am uitat si eu la cateva filmulete.Sunt de mare ajutor!Multumesc.
Ma bucur ca te-au ajutat ,eu zic sa te uiti si pe forumul sau si vezi cam ce trebuie sa manaci sa cresti natural.Bafta
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
Baiatu
Junior member 28 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament acasa
scris pe 9 sep 2009 01:27 de Baiatu
Ma bucur ca te-au ajutat ,eu zic sa te uiti si pe forumul sau si vezi cam ce trebuie sa manaci sa cresti natural.Bafta
Bafta si tie!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|