Pagina 1 din 1
Zekko19
Newbie 6 mesaje
|
Am nevoie de ajutor
scris pe 12 feb 2013 13:39 de Zekko19
Salut am o intrebare din cate observ este chiar un site serios si vreau sa stiu si eu daca ma duc la sala imi va afecta cresterea? Pentru ca am citit pe unele site-uri si cica imi va afecta cresterea daca ma duc la sala , am 16 ani si 1.72 si vreau sa stiu daca imi va afecta cu ceva cresterea sau ma va ajuta sa ma inalt. Multumesc
Editat de Zekko19 pe 12 feb 2013 13:40
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Am nevoie de ajutor
scris pe 12 feb 2013 13:43 de basu
Salut am o intrebare din cate observ este chiar un site serios si vreau sa stiu si eu daca ma duc la sala imi va afecta cresterea? Pentru ca am citit pe unele site-uri si cica imi va afecta cresterea daca ma duc la sala , am 16 ani si 1.72 si vreau sa stiu daca imi va afecta cu ceva cresterea sau ma va ajuta sa ma inalt. Multumesc
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/exercitii-care-forteaza-coloana-vertebrala.html#last
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
artx3d
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 13 feb 2013 20:43 de artx3d
Iti va afecta cresterea in bine.
flo
|
sus |
|
Zekko19
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 12:45 de Zekko19
Iti va afecta cresterea in bine.
Da dar am un prieten care a facut sala timp de 10 luni si cica a mai crescut 2 3 cm .. pe urma.
Editat de Zekko19 pe 14 feb 2013 12:46
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 feb 2013 13:22 de basu
Da dar am un prieten care a facut sala timp de 10 luni si cica a mai crescut 2 3 cm .. pe urma.
Ai toate motivele sa il crezi pe el si nu pe noi. Deci ...
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 13:26 de florin36
Da dar am un prieten care a facut sala timp de 10 luni si cica a mai crescut 2 3 cm .. pe urma. nu ne spui nimic cati ani are prietenul tau ce inaltime ,,poate are 1,97 si 21 de ani ....a mai crescut 3 cm si si a incetat cresterea. si parintii lui ? ce inaltime au ? ca daca ei au 1 60 ? nici el sa nu se astepte la cresteri f mari. cel mult 1,70 probabil ..conteaza mult si geneticul
f.l
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 feb 2013 13:31 de basu
nu ne spui nimic cati ani are prietenul tau ce inaltime ,,poate are 1,97 si 21 de ani ....a mai crescut 3 cm si si a incetat cresterea. si parintii lui ? ce inaltime au ? ca daca ei au 1 60 ? nici el sa nu se astepte la cresteri f mari. cel mult 1,70 probabil ..conteaza mult si geneticul
Subiectul legat de blocarea cresterii in cazul in care faci culturism s-a discutat si rasdiscutat. Repet inca o data ca sa fie clar : culturismul nu opreste cresterea. O dieta restrictiva si prosteasca ar putea sa opreasca crestrea. Dar nu culturismul. Nu vad la ce bun sa continuam cu acest subiect. Pt ca unora le este greu sa citeasca topicurile scrise in toti acesti ani ?
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 13:40 de florin36
Subiectul legat de blocarea cresterii in cazul in care faci culturism s-a discutat si rasdiscutat. Repet inca o data ca sa fie clar : culturismul nu opreste cresterea. O dieta restrictiva si prosteasca ar putea sa opreasca crestrea. Dar nu culturismul. Nu vad la ce bun sa continuam cu acest subiect. Pt ca unora le este greu sa citeasca topicurile scrise in toti acesti ani ? ai perfecta dreptate si sunt de acord cu tine doar ca ,, sunt atatea topicuri si site uri incat nu stii unde sa cauti ..sau iti este lene sa cauti
f.l
|
sus |
|
mir2809
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 16:01 de mir2809
Buna. Sunt noua pe acest site dar nu presupune ca sunt si ,,noua" in acest domeniu.
Un exemplu doar din multe, Arnold Schwarzenegger a inceput de la o varsta frageda sa practice acest sport . Ia afecta cumva cresterea ?
Eu am inceput sa practic acest sport de la 14 ani si crede ma ca nu sunt deloc scunda, am 1,73 nu?
Editat de mir2809 pe 14 feb 2013 16:02
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 16:40 de adi123
Buna. Sunt noua pe acest site dar nu presupune ca sunt si ,,noua" in acest domeniu.
Un exemplu doar din multe, Arnold Schwarzenegger a inceput de la o varsta frageda sa practice acest sport . Ia afecta cumva cresterea ?
Eu am inceput sa practic acest sport de la 14 ani si crede ma ca nu sunt deloc scunda, am 1,73 nu?
cel mai bun exemplu. totul tine de genetic. nimeni nu poate sti daca mai cresti sau nu in inaltime daca respecti unele reguli de alimentatie, antrenament si odihna.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Zekko19
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 15 feb 2013 13:32 de Zekko19
nu ne spui nimic cati ani are prietenul tau ce inaltime ,,poate are 1,97 si 21 de ani ....a mai crescut 3 cm si si a incetat cresterea. si parintii lui ? ce inaltime au ? ca daca ei au 1 60 ? nici el sa nu se astepte la cresteri f mari. cel mult 1,70 probabil ..conteaza mult si geneticul
Pai prietenul acela are la fel ca si mine 16 ani si are 1.76 .
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 15 feb 2013 16:59 de florin36
Pai prietenul acela are la fel ca si mine 16 ani si are 1.76 . si a mai crescut 2-3 cm ? deci are 1,79,,1,78. sa nu si faca griji pana pe la 21 de ani va mai creste ..daca se alimenteaza corect ..va creste normal ,nu are treaba culturismul cu cresterea lui .mai ales daca si parintii lui sunt foarte inalti .
f.l
|
sus |
|
Zekko19
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 18:27 de Zekko19
si a mai crescut 2-3 cm ? deci are 1,79,,1,78. sa nu si faca griji pana pe la 21 de ani va mai creste ..daca se alimenteaza corect ..va creste normal ,nu are treaba culturismul cu cresterea lui .mai ales daca si parintii lui sunt foarte inalti .
avea 1.74 si a crescut 2 cm adica 1.76
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 22:18 de florin36
avea 1.74 si a crescut 2 cm adica 1.76 ma rog ... ideea in sine conta
f.l
|
sus |
|
Zekko19
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 19 feb 2013 02:05 de Zekko19
ma rog ... ideea in sine conta
Deci ma pot apuca fara nici-o problema ca nu imi afecteaza nimic nu?)
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 19 feb 2013 11:37 de florin36
Deci ma pot apuca fara nici-o problema ca nu imi afecteaza nimic nu?) apuca te linistit.
f.l
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|