Pagina 1 din 1
sl33pY78
Newbie 3 mesaje
|
Am nevoie de ajutor!
scris pe 14 iul 2011 01:38 de sl33pY78
Buna,am 32 de ani,si am nevoie de sfaturile voastre,nu am fost niciodata intr-o sala de fitness asa ca habar nu am cum sa incep sau de unde sa incep,in primul rand vreau sa mai slabesc,am 1.94 si 121 de kg,am slabit in ultimele 2 luni 17 kilograme prin alergat si dieta,alerg tot a doua zi.am avut 138 si simteam ca daca nu iau o masura in privinta asta nu o sa ajung bine...nici nu stiu exact la ce greutate ar trebui sa ajung daca ma poate ajuta cineva cu un program pentru incepatori pentru masa mea corporala as fi vesnic dator sau poate niste sfaturi.
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: Am nevoie de ajutor!
scris pe 14 iul 2011 10:25 de Ady20
In primul rand felicitari pentru ce ai ideplinit pana acum. In al doilea rand alergatul e cheia pentru a slabi. Eu iti recomand sa te duci la sala si exercitiile sa le faci cu greutati mai mici sa faci in jur de 15-20 de repetari pe serie. La sfarsitul antrenamentului mai adaugi antrenament cardio. Incearca sa nu bei bere, si sa nu mananci multi carbohidrati. Unii sustin ca alergatul e bun dimineata pe stomacul gol, insa mie mi se pare prea dur.
Ca si un antrenament poti folosi urmatorul:
Luni: Piept
Marti: Spate
Miercuri: Picioare
Joi: Umar, Trapez
Vineri: Brate
Antrenamentul propriu-zis sa dureze maxim 30 de minute, cu greutati mici repetari multe, intensitate maxima iar imediat dupa asta 30 de minute banda, sau bicicleta...
|
sus |
|
sl33pY78
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 14 iul 2011 18:19 de sl33pY78
In primul rand felicitari pentru ce ai ideplinit pana acum. In al doilea rand alergatul e cheia pentru a slabi. Eu iti recomand sa te duci la sala si exercitiile sa le faci cu greutati mai mici sa faci in jur de 15-20 de repetari pe serie. La sfarsitul antrenamentului mai adaugi antrenament cardio. Incearca sa nu bei bere, si sa nu mananci multi carbohidrati. Unii sustin ca alergatul e bun dimineata pe stomacul gol, insa mie mi se pare prea dur.
Ca si un antrenament poti folosi urmatorul:
Luni: Piept
Marti: Spate
Miercuri: Picioare
Joi: Umar, Trapez
Vineri: Brate
Antrenamentul propriu-zis sa dureze maxim 30 de minute, cu greutati mici repetari multe, intensitate maxima iar imediat dupa asta 30 de minute banda, sau bicicleta...
Multumesc de sfaturi!
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 14 iul 2011 23:19 de Valy_305
Buna,am 32 de ani,si am nevoie de sfaturile voastre,nu am fost niciodata intr-o sala de fitness asa ca habar nu am cum sa incep sau de unde sa incep,in primul rand vreau sa mai slabesc,am 1.94 si 121 de kg,am slabit in ultimele 2 luni 17 kilograme prin alergat si dieta,alerg tot a doua zi.am avut 138 si simteam ca daca nu iau o masura in privinta asta nu o sa ajung bine...nici nu stiu exact la ce greutate ar trebui sa ajung daca ma poate ajuta cineva cu un program pentru incepatori pentru masa mea corporala as fi vesnic dator sau poate niste sfaturi.
Alergatu si dieta o vei mentine pana vei mai slabi ceva ( se pare ca e cea corecta daca a dat rezultate) ..oricum esti inalt asa ca 120 si ceva de kg nu cred ca se vad.
Program de antrenament vei gasi sau poti sa ti-l faci chiar tu in functie de cate zile te vei duce la sala(important sa iti antrenezi fiecare grupa 1 data pe saptamana si sa nu faci 2 gupe mari de ex piept + spate la acelasi antrenament). E bine sa iti antrenezi toate grupele chiar si picioarele pe care multi le evita.
Oricum ai multe de invatat...sa fiu un pic mai dur dar nu te astepta sa cresti ca in povesti intr-un timp scurt (ma refer cateva luni) doar esti la inceput. Cu multa ambitie vei reusi.
Bafta.
Editat de Valy_305 pe 14 iul 2011 23:21
Keep it up.
|
sus |
|
sl33pY78
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 11:52 de sl33pY78
Nu am mai postat de mult aici,in orice caz revin cu speranta ca voi primi un sfat sau o indrumare de la cei mai experimentati,problema mea este ca nu mai pot da burta jos in nici un fel,fac antrenament de 3 ori pe saptamana,plus in zilele libere alerg pe un stadion....orice as face am ajuns la un nivel de unde nu mai pot da jos nici un kg,cel putin in ultimele 3 luni nu am mai slabit deloc,fac bicicleta dupa fiecare antrenament 30 de minute,plus a doua zi alerg pe stadion,am 1.94 si 115 kg,oricum am slabit de la 139,dar vine luna august si ma gandesc ca o sa merg la mare si neaparat vreau sa mai dau jos 15 kg jos in 4 luni,imi puteti recomanda ceva bun pentru arderea grasimilor,nu ma intereseaza ca e sintetic sau ca distruge ficatul sau Dumnezeu stie ce mai face dar sunt stresat deja si chiar nu stiu unde gresesc...am reusit sa slabesc 24 de kg mai am nevoie de 15,nu ma intereseaza ca pierd masa musculara doar sa dau jos din burta.
Editat de sl33pY78 pe 21 mar 2012 11:55
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 12:10 de basu
Nu am mai postat de mult aici,in orice caz revin cu speranta ca voi primi un sfat sau o indrumare de la cei mai experimentati,problema mea este ca nu mai pot da burta jos in nici un fel,fac antrenament de 3 ori pe saptamana,plus in zilele libere alerg pe un stadion....orice as face am ajuns la un nivel de unde nu mai pot da jos nici un kg,cel putin in ultimele 3 luni nu am mai slabit deloc,fac bicicleta dupa fiecare antrenament 30 de minute,plus a doua zi alerg pe stadion,am 1.94 si 115 kg,oricum am slabit de la 139,dar vine luna august si ma gandesc ca o sa merg la mare si neaparat vreau sa mai dau jos 15 kg jos in 4 luni,imi puteti recomanda ceva bun pentru arderea grasimilor,nu ma intereseaza ca e sintetic sau ca distruge ficatul sau Dumnezeu stie ce mai face dar sunt stresat deja si chiar nu stiu unde gresesc...am reusit sa slabesc 24 de kg mai am nevoie de 15,nu ma intereseaza ca pierd masa musculara doar sa dau jos din burta.
keto.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Mephisto
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 19:03 de Mephisto
Daca nu cumva trisezi/gresesti pe undeva, adica mananci ce/cat/cand nu trebuie, atunci probabil ca organismul tau a ajuns in asa zisa faza de platou, cand poti sa-l si platesti, ca nu mai slabeste. Adica, pe scurt, si-a reglat consumul energetic, nu consuma mai multa energie decat ii dai tu din alimente, tine cu dintii de stocurile de grasime.
Ca sa ii dai un nou impuls, ia o pauza de antrenament. Nu stiu cat sa iti zic, 2-3-4 saptamani, nu mai face nici cel mai mic efort.
Desigur, nici nu mai manca atatea calorii ca pana acum, altfel o sa le depui, din moment ce nu o sa mai arzi atatea ca inainte.
Dupa perioada de pauza, apuca-te iar, cat mai in forta. Poate-l sochezi si se deblocheaza.
Ar mai fi varianta schimbarii alrgarii si bicicletei cu alt tip de cardio, cu care corpul nu e obisnuit. Inot, tenis...sau de-astea noi, zumba, mumba...
Sunt patit si stiu ce spun: e dat dreacu corpul uman, cand i se pune pata sa nu mai cedeze din rezerve, pana nu dai cu el de pamant n-o scoti la capat.
Editat de Mephisto pe 21 mar 2012 19:04
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|