MrBugs
Newbie 1 mesaje
|
Alimentatie si antrenament
scris pe 26 iul 2017 22:30 de MrBugs
Buna ziua sunt nou pe forum si am cateva intrebari la care sper ca ma puteti ajuta.
Eu am 18 ani 1,88 inaltime si 74kg in momentul actual...
Problema la mine e ca nu pot pune masa, recent m-am reapucat de sala dupa o pauza de 1 an. Cel mai mult am avut 80kg dupa 1 an jumatate de sala ( prima jumatate nu prea stiam cu ce se manca asa ca putem spune dupa un an)
In perioada de pauza am slabit 12 kg, adica pana la 68kg...
In prezent iau urmatoarele suplimente nutritive, Pro Mass, creatina, arginina, bcaa, si vitamine de la pro nutrion.
Manc cam de 4 ori pe zi mese cum ar fi orez cu piept de pui, paste, piereu cu piept de pui etc... mese bogate in carbohidrati si proteine. La sala nu prea pot face cu greutati mari deoarece acum nu mai am partener si nu ma incumet sa fac exerciti pentru forta cu greutati mari. As dori niste soluti pentru a acclera crestera in greutate, pe internet am gasit doar regimuri costisitoare care imi depasesc bugetul.
La sala fac cate 4 seturi a cate 10 repetari + 2 seturi de incalzire la orice grupa... inca o problema este faptul ca daca fac primul set de 10 repetari cu 10kg de exemplu al 2-lea il fac numai de 8 deoarece obosesc foarte tare si al 3-lea de 6 si al 4-lea ma chinui sa fac 5, fara sa cresc greutatea intre seturi.
Va multumesc anticipat !
|