Pagina 1 din 1
TwixCrst
Junior member 21 mesaje
|
Alimentatie.
scris pe 2 aug 2011 22:25 de TwixCrst
Merg si eu la sala de ceva vreme (nu prea mult timp),in perioada aceasta nu prea mi-am pus problema de alimentatie,insa citind pe cateva siteuri am ajuns si eu la concluzia ca e mai bine sa mananci cum trebuie.
Asa ca am si eu cateva intrebari fara raspuns (ca sa spun asa).
Voi cum mancati ouale?omleta,fiert,crud?
Cam cate mancati in decursul unei zilei ?
Eu mananc in jur de 3 oua pe zi de obicei fierte si fara galbenus.
Ma gandeam sa mananc 6 pe zi , 2 micul dejun la pranz alte 2 si seara 2.
Daca ouale sunt prajite nu isi scad din cantitate de proteine?
O alta problema:-Laptele
Laptele praf contine mai multe proteine decat cel de la oaie,capra,vaca din cate stiam eu,deci e mai recomadabil laptele praf?
Este recomandabil un iaurt natural de dimineata ?
Ce alte "mancaruri" mai cunoasteti bogate in proteine ?
Imi poate explica cineva mai pe intelesul meu cum sta treaba cu carbo si keto(parca)?
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: Alimentatie.
scris pe 3 aug 2011 10:09 de Ady20
Nu iti recomand sa mananci atatea oua, o sa iti distrugi rinichii. Laptele de la vaca,capra e mai sanatos decat laptele praf. Ca sa-ti pot da mai multe sfaturi trebuie sa-mi zici mai multe date despre tine si ce scopuri ai.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 12:43 de basu
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 22:52 de amazonsb
Multumesc mult. da, basu, no one! Fain...imi place, nu mai am nimic de adaugat la spusele tale dar tot nu put pleca asa, laptele si ouale cand se intalnesc fac o combinatie de cele mai bune proteine, mai ales seara si dimineata, oua mai putine seara dar laptele far limita, dar nu exagerat, oul are o proteina cu absorbtie rapida ceia ce face sa ajunga rapid la muschi si laptele o proteina lenta care asigura pe parcursul noptii proteime intr.un Ritm lent si continu...dimineata ouale sunt ideale... Un mic dejun cu albusuri si un ceaide menta pentru a pune acidul gastric in miscare este ideal. Nu basule?
Editat de amazonsb pe 3 aug 2011 22:54
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 23:22 de nuk
da, basu, no one! Fain...imi place, nu mai am nimic de adaugat la spusele tale dar tot nu put pleca asa, laptele si ouale cand se intalnesc fac o combinatie de cele mai bune proteine, mai ales seara si dimineata, oua mai putine seara dar laptele far limita, dar nu exagerat, oul are o proteina cu absorbtie rapida ceia ce face sa ajunga rapid la muschi si laptele o proteina lenta care asigura pe parcursul noptii proteime intr.un Ritm lent si continu...dimineata ouale sunt ideale... Un mic dejun cu albusuri si un ceaide menta pentru a pune acidul gastric in miscare este ideal. Nu basule? nu vreau sa deviez de la subiect dar chiar vreau sa imi comand o proteina din albus de ou, impresia mea a fost ca este cu absortie lenta, eu vroiam sa o iau seara inainte de culcare. sigur e cu absortie rapida??
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 4 aug 2011 07:35 de amazonsb
nu vreau sa deviez de la subiect dar chiar vreau sa imi comand o proteina din albus de ou, impresia mea a fost ca este cu absortie lenta, eu vroiam sa o iau seara inainte de culcare. sigur e cu absortie rapida??
uoale au o proteina cu absorbtie rapida...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 08:00 de basu
nu vreau sa deviez de la subiect dar chiar vreau sa imi comand o proteina din albus de ou, impresia mea a fost ca este cu absortie lenta, eu vroiam sa o iau seara inainte de culcare. sigur e cu absortie rapida??
proteina din ou este o proteina cu viteza de absortie medie. este apreciata si preferata sa multi culturisti (inclusiv de eu ) deoarece actioneaza ca o punte de legatura intre proteinele cu absortie lenta si cele rapida.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 4 aug 2011 08:11 de amazonsb
proteina din ou este o proteina cu viteza de absortie medie. este apreciata si preferata sa multi culturisti (inclusiv de eu ) deoarece actioneaza ca o punte de legatura intre proteinele cu absortie lenta si cele rapida. ce proteine cunosti cu absorbtie rapida?, soia?, eu ma refeream la cele trei proteine cele mai bune, ou lapte zer, nu am specificat mai sus, greseala mea dar era vb de cele doua proteine, lapte si ou
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 08:32 de basu
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 08:53 de basu
nu ti-a placut raspunsul? sau este cumva incomplet? sau poate eronat? este posibil. la ora asta nu m-am trezit bine.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 4 aug 2011 08:56 de amazonsb
nu ti-a placut raspunsul? sau este cumva incomplet? sau poate eronat? este posibil. la ora asta nu m-am trezit bine. ba da basule dar ma eefeeam la diferent dintre ou si lapte, care are absorbtie mai rapida, atat...raspunsul tau...nimic de comentat
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 08:59 de basu
ba da basule dar ma eefeeam la diferent dintre ou si lapte, care are absorbtie mai rapida, atat...raspunsul tau...nimic de comentat
cazeina este mai rapida. cea din ou este cea intermediara. dar asta nu o face lipsita de valoare dupa cum discutaram mai inainte. este intre ele.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 4 aug 2011 12:10 de nuk
cazeina este mai rapida. cea din ou este cea intermediara. dar asta nu o face lipsita de valoare dupa cum discutaram mai inainte. este intre ele. nu mai inteleg nimichttp://www.culturism-suplimente.ro/produse/337-Optimum-Casein-Protein.html
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 4 aug 2011 13:08 de georgik
Caseina sau cazeina este o proteina cu absorbtie lenta.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 13:55 de basu
Caseina sau cazeina este o proteina cu absorbtie lenta.
asa este . ai dreptate. dar atit mi-am adus aminte atunci. m-am uitat si este adevarat. este chiar pe dos. cazeina este cea cu absortie lenta si cea din zer este cu absortie rapida. imi retrag comentariul.
multumesc pentru corectura george!
|
sus |
|
Madalin21
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 8 aug 2011 21:52 de Madalin21
cate mese trebuie sa am pe zii?
este bine daca mananc prajit?
cat timp trebuie sa stau dupa ce mananc inaintea antrenamentului si dupa?
Nici o durere, nici un castig..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 aug 2011 22:01 de basu
cate mese trebuie sa am pe zii?
este bine daca mananc prajit?
cat timp trebuie sa stau dupa ce mananc inaintea antrenamentului si dupa?
4-5 mese nu foarte mari. dar consistente si bine gindite.
nu este bine sa maninci prajit. cel putin nu in ulei. cel mai bine este fiert sau eventual la gratar (de ala cu apa dedejos )
maninci cam la o ora inainte de sala , poate si mai bine de o ora. dupa sala daca folosesti proteine (suplimente) le iei la 10 minute -un sfert de ora . eu nu iau suplimente dar iau o masa foarte bogata in proteina cam la o jumatate de ora dupa. adica dupa ce ma spal imediat. proteine cu absortie rapida.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 9 aug 2011 16:39 de amazonsb
4-5 mese nu foarte mari. dar consistente si bine gindite.
nu este bine sa maninci prajit. cel putin nu in ulei. cel mai bine este fiert sau eventual la gratar (de ala cu apa dedejos )
maninci cam la o ora inainte de sala , poate si mai bine de o ora. dupa sala daca folosesti proteine (suplimente) le iei la 10 minute -un sfert de ora . eu nu iau suplimente dar iau o masa foarte bogata in proteina cam la o jumatate de ora dupa. adica dupa ce ma spal imediat. proteine cu absortie rapida. baitii mei, ce mai faceti? Pana la urma lapteñe este lent si este bun seara, deci oul este rapid, laptele lent. Salutare
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|