Pagina 1 din 1
rebelfire
Newbie 1 mesaje
|
44 ani ectomorf ma reapuc dupa 2 ani
scris pe 23 feb 2014 17:25 de rebelfire
Sal...
Dati-mi va rog sugestii: de fel sunt ectomorf zic eu,vreau sa pun masa dar in acelasi timp sa slabesc-burta! Bineinteles cu alergat ...a folosit cineva banda aia care transpiri in jurul abdomenului? da rezultate?ce sa iau? As avea nevoie de mai multe din cate am studiat: Arginina ptr detoxifiere ficat- multa carne, dar si NOXpro- deci un oxid nitric vasodilatator sau XS care mi se par 2 complexe ok? ptr ca sunt presat de varsta vreau sau CLA combinat cu proteine dar n-am luat pana acu si nush ce reactii pot avea la 43 de ani.. Am - din pacate!- desi ma simt tanar, 43 ani,1,90, 85 Kg//si am facut niste colacei..Ca si suplimente ce sa iau la un pret rezonabl? adik ceva pana in 100 lei?O perioada am luat aminoacizi de la x amino xplode gain..Acum 2 ani ma apucasem de 3 luni de fiare- regulat de 3 ori pe sapta..dar din cauza unei probleme grave de sanatate a tatalui pe termen lung, nu am mai putut continua...
Primul rand, programul d emunca e cam aiurea, dimineata un job,dar mai flexibil, intre 15-22 alt job..mancat pe apucate si noaptea, de aceea am strans si colacei la stomac...Mersi
Editat de rebelfire pe 23 feb 2014 17:26
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
Re: 44 ani ectomorf ma reapuc dupa 2 ani
scris pe 24 feb 2014 07:02 de litllebear
Sal...
Dati-mi va rog sugestii: de fel sunt ectomorf zic eu,vreau sa pun masa dar in acelasi timp sa slabesc-burta! Bineinteles cu alergat ...a folosit cineva banda aia care transpiri in jurul abdomenului? da rezultate?ce sa iau? As avea nevoie de mai multe din cate am studiat: Arginina ptr detoxifiere ficat- multa carne, dar si NOXpro- deci un oxid nitric vasodilatator sau XS care mi se par 2 complexe ok? ptr ca sunt presat de varsta vreau sau CLA combinat cu proteine dar n-am luat pana acu si nush ce reactii pot avea la 43 de ani.. Am - din pacate!- desi ma simt tanar, 43 ani,1,90, 85 Kg//si am facut niste colacei..Ca si suplimente ce sa iau la un pret rezonabl? adik ceva pana in 100 lei?O perioada am luat aminoacizi de la x amino xplode gain..Acum 2 ani ma apucasem de 3 luni de fiare- regulat de 3 ori pe sapta..dar din cauza unei probleme grave de sanatate a tatalui pe termen lung, nu am mai putut continua...
Primul rand, programul d emunca e cam aiurea, dimineata un job,dar mai flexibil, intre 15-22 alt job..mancat pe apucate si noaptea, de aceea am strans si colacei la stomac...Mersi
Salut.Inainte de a te apuca sa te gandesti ce sa iei din insiruirea aia de produse,analizeaza-ti mai bine alimentatia si incepe sa pui ordine acolo.Degeaba iei toate acele produse,daca alimentatia e pe spate.Parerea mea
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 08:48 de r_rrobi
Sal...
Bugetul tau pt o luna este 100ron?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 08:52 de basu
Bugetul tau pt o luna este 100ron?
Poate bugetul este 100 de lei dar cunostintele despre culturism sunt de 2 lei. Nici macar regulamentul de postare nu l-a citit, cum oare as putea avea eu pretentia sa citeasca ce s-a scris aici in toti acesti ani ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|