Salut,
Ce este mai bine:
- sa faci 3 zile pe saptamana (VI-SA-DU), acestea 3 fiind toate una dupa alta;
- sa faci 2 zile pe saptamana (VI, DU)?
Prima e poate prea intensa, iar a doua nu stiu cat de completa poate fi (nu se vrea totusi sa se faca sala un an fara rezultate vizibile - in special definire, dar si PUTINA masa mai intai).
Deci se pune problema:
- cat de mult dauneaza faptul ca sunt 3 zile la rand?
- cam ce program de 2 zile/saptamana s-ar putea ridica cat de cat ca eficienta la nivelul unuia de 3 zile? sa zicem ca se renunta la picioare o data la 2 saptamani, dar la ce sa se mai renunte in cealalta saptamana? sau cum sa se faca?
Cu 2 zile pe saptamana sa faci toate grupele musculare e groaznic.Cum am zis mai sus mai pune si o zi de miercuri in care sa faci acasa, sa iesi dimineata la alergat etc etc..
Multumesc.
Eu zic cam asa: De fapt tu nu faci muschi cand esti la sala,atunci doar ii rupi, muschii ii faci noaptea dormind cel putin 7 ore, cu o alimentatie foarte buna si precisa.E mai bine sa mergi la sala vineri si duminica,sa faci grupele musculare care necesita aparatele cu care e dotata sala. Apoi miercurea de exemplu poti face tu acasa abdomene si flotari, genoflexiuni,etc.Trebuie neaparat sa ai pauza intre zilele de antrenament,corpul sa se poata odihni.
Rezultate vizibile vor fi mai ales la brate si umeri(eu cel putin acolo m-am dezvoltat cel mai mult).Cu 3 zile consecutive e prea mult parerea mea.Pentru definire si facut fibra ar fi bine de 3 ori pe saptamana de preferat Luni,miercuri si Vineri.Oricum la inceput ar trebui sa inveti exercitiile din punct de vedere tehnic sa le faci apoi poti mari incet incet greutatile.
Rezultate vizibile vor fi mai ales la brate si umeri(eu cel putin acolo m-am dezvoltat cel mai mult).Cu 3 zile consecutive e prea mult parerea mea.Pentru definire si facut fibra ar fi bine de 3 ori pe saptamana de preferat Luni,miercuri si Vineri.Oricum la inceput ar trebui sa inveti exercitiile din punct de vedere tehnic sa le faci apoi poti mari incet incet greutatile.Cu 2 zile pe saptamana sa faci toate grupele musculare e groaznic.Cum am zis mai sus mai pune si o zi de miercuri in care sa faci acasa, sa iesi dimineata la alergat etc etc..
Daca nu te descurci cu ceva da un replay/
Succes.