Pagina 1 din 1
noraru
Newbie 1 mesaje
|
sustanon
scris pe 8 oct 2007 18:02 de noraru
sal as vrea sa incep o cura cu sustanon poate cineva sa mi spuna daca merita are rost sa iau ii bun de ceva si ce reactii negative are?
|
sus |
|
Bebe
Veteran member 152 mesaje
|
Re: sustanon
scris pe 8 oct 2007 18:13 de Bebe
sal as vrea sa incep o cura cu sustanon poate cineva sa mi spuna daca merita are rost sa iau ii bun de ceva si ce reactii negative are?
nu are rost mai ales daca esti tanar.
nu ai dat nici un detaliu despre tine.vad ca ai scris primul post si ai si intrebat de anabolizante.
de ce nu faci tot posibilul in puncto culturism prima data cu suplimente?este timp destul de anabolizante daca tot vrei sa iei pana la urma.
eu te sfatuiesc sa te informezi bine inainte sa iei ceva.daca intelegi totul ce depinde de steroizi atunci poate te razgandesti sa mai iei si ramai la suplimente.
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=31&mid=38406
|
sus |
|
Corsicanu
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: sustanon
scris pe 17 oct 2007 23:44 de Corsicanu
O sa continuii aici ca sa nu mai deschid alt topic.
Vreau sa fac un ciclu de 6 saptamani cu susta si deca, care arata cam asa:
sapt1-luni:1ml-sustanon/-joi:2ml- deca-durabolin
sapt2-luni:1ml-susta+2ml-deca/joi:1ml/susta
sapt3-luni:1ml-susta+2ml-deca/joi:1ml/susta
sapt4-luni:1ml-susta+2ml-deca/joi:1ml/susta
sapt5-luni:1ml-susta+2ml-deca+pregnyl/joi:1ml-susta
sapt6-luni:1ml-susta+pregnyl/joi:2ml-deca
Cam aste ye, si as mai avea o intrebare;
Daca iau pregnylu', mai ye nevoie sa iau si clomid dupa 2 sapt?
Si as mai vrea sa-mi spuneti si mie daca ie bun ciclu, si daca nu unde am gresit, ce trebie sa mai adaug sau sa scot...
nu mai visa, incearca sa transformi visele in realitate!!!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: sustanon
scris pe 17 oct 2007 23:51 de Macho
Si as mai vrea sa-mi spuneti si mie daca ie bun ciclu, si daca nu unde am gresit, ce trebie sa mai adaug sau sa scot...
eu zic sa-l asculti pe bebe ...sa incerci sa scoti toti ce poti din geneticul tau cu ajutorul suplimentelor si mancarii de calitate...si vezi ce poti cativa ani...daca nu esti multumit poti sa apelezi si la steroizi ...de ce sa te ajuti de steroizi daca tu esti la inceput o sa ai o crestere exploziva daca te antrenezi si alimentezi corect...bafta si pana la urma decizia ramane a ta...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 18 oct 2007 12:30 de Spynes
Si as mai vrea sa-mi spuneti si mie daca ie bun ciclu, si daca nu unde am gresit, ce trebie sa mai adaug sau sa scot... inlocuieste susta cu enanthat si fa-l de cel putin 8 saptamani
pregnyl poti baga cand vrei chiar si in timpu ciclului dak ai ajus sa ai stafide iar la PCT:clomid si tamox!
PS:daca vrei sa faci o treaba fa cum a spus Macho si te ajutam acolo si cu ciclu dar nimeni nu o sa te ajute daca nu vede k mananci si te antrenezi corect!
bafta
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Corsicanu
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sustanon
scris pe 18 oct 2007 12:31 de Corsicanu
pai atunci zic sa iti faci un jurnal personal cu ceea ce mananci zi de zi...program de antrenament...si sa vedem fiecare ce iti recomanda...
noroc...
Pai am 18 ani 64 kg, 1.70m,
la alimentatie nush ce sa zic... deocamdata mananc cam 3-4 mese p zi dar cand incep cura o sa fac o schimbare, acum nu iau nici un supliment, inafara de niste vitamine si denoxinal.
O sa merg cam pe 3g-proteine/kg si 4-5 de carbo... altceva...
Acum spuneti-mi shi mie, pls despre ciclu
|
sus |
|
Corsicanu
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: sustanon
scris pe 18 oct 2007 12:38 de Corsicanu
PS:daca vrei sa faci o treaba fa cum a spus Macho si te ajutam acolo si cu ciclu dar nimeni nu o sa te ajute daca nu vede k mananci si te antrenezi corect!
bafta La alimentatie si antrenament nu cred ca ma nevoie de ajutor, la astea ma pricep destil de bn.
Un pic de ajutor as avea la stero pt. ca n-am luat niciodata si cred ca ye binevenita si o parerea d la cineva care a luat si care ye mai priceput in domeniu' asta
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sustanon
scris pe 18 oct 2007 13:51 de Spynes
la alimentatie nush ce sa zic... deocamdata mananc cam 3-4 mese p zi dar cand incep cura o sa fac o schimbare si dupa ce il termini iar revi la o alimentatie proasta nu? Te-ai gandit k dak si acum "inainte" de a folosi steroizi ai putea sa cresti? dar de unde..dak tu percepi lucrurile asa :"o sa mananc bn cand bag si stero k altfel nu are rost!"
Tu cu 200 de g de proteina pe zi si vreo 300 de carbo ai creste f mult fara steroizi in plus la varsta ta nu vad rostu!
Pt ca oricum stiu k nu o sa asculti ce iti spune nimeni aici si esti "pus pe treaba" iti zic "macar" sa bagi primobolan 2 luni cu o doza de 300 max 400 pe saptamana
PS:daca nu mananci bine ,si te antrenezi tare in continuare o sa pierzi prea mult ca sa mai iti justifici riscurile pe care ti le-ai asumat si bani dati pe stero!
bafta
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
wolfman
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 18 nov 2007 00:37 de wolfman
eu zic sa-l asculti pe bebe ...sa incerci sa scoti toti ce poti din geneticul tau cu ajutorul suplimentelor si mancarii de calitate...si vezi ce poti cativa ani...daca nu esti multumit poti sa apelezi si la steroizi ...de ce sa te ajuti de steroizi daca tu esti la inceput o sa ai o crestere exploziva daca te antrenezi si alimentezi corect...bafta si pana la urma decizia ramane a ta... .. ce vorbe de batran ai in tine daca omu vrea sa bage stero sa bage nu-i mai raspunde pe ocolite , raspunde-i daca sti adevaru,,, da vad ca nu te pricepi ..cap praf
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sustanon
scris pe 18 nov 2007 00:57 de PopeyeTheSai
la alimentatie nush ce sa zic... deocamdata mananc cam 3-4 mese p zi dar cand incep cura o sa fac o schimbare, acum nu iau nici un supliment, inafara de niste vitamine si denoxinal.
O sa merg cam pe 3g-proteine/kg si 4-5 de carbo... altceva...
Acum spuneti-mi shi mie, pls despre ciclu La 18 ani nu are rost sa bagi steroiziUnii baga steroizi doar cand pun foarte greu masa musculara,nu cred ca este cazul tau...
Doar 3-4 mese pe zi??Este foarte putin,trebuie macar 6 mese pe zi sa ai mai ales daca tu vrei sa bagi steroizi.
Parerea mea este sa lasi steroizii pe mai tarziu dar oricum faci cum vrei,asta este sfatul meu,s-ar putea sa iti para rau dupa aceea...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: sustanon
scris pe 18 nov 2007 11:10 de Macho
.. ce vorbe de batran ai in tine daca omu vrea sa bage stero sa bage nu-i mai raspunde pe ocolite , raspunde-i daca sti adevaru,,, da vad ca nu te pricepi ..cap praf
mai penibilule...vezi ca vb cam mult...pentru un mucea ...
PS si mai SCLAVULE care esti...tu ai ceva habar de sportu asta?pai tu vezi ce o scris el ca nu ia nici un supliment si ca are 3-4 mese pe zi?Ce sa faca cu steroizii...sa se umfle 8 saptamani de apa si dupa aia sa revina la loc?
Nu te mai baga in seama aiurea...daca esti smardoi vb cu mine in particular ca te astept...nu pe forum...
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 15 ian 2008 06:00 de Terente
1: cand zici "deca" la ce te referi? pt ca zici 1 ml deca, dar nu stim ce concentratie, mg ne intereseaza, nu ml. poate fi de la 50 la 200 mg/ml... deci?
2: esti mult prea tanar pt stero. ai fi mai castigat sa mergi natural.
3: dar daca tot e sa iei, incepe cu ceva mai usor, mai ales pt varsta ta... nu direct cu deca si 4 esteri de test pe care nu-i poti stapanii. iar cand e sa ajungi la deca si omna, tratamentul e minim de 8 saptamani.
inca o atentie: in ultima saptaman te-ai gandit sa opresti susta inainte la deca ceea ce e total opus. ori le opresti deodata, ori intai opresti deca si mai continui o saptaman, doua cu susta tinand cont de timpul de injumatatire al fiecaruia... (recomand ultima varianta)
PCT:
Da, e foarte important sa iei clomid sau clostilbegyt dupa 2 saptamani de pregnyl. sunt 2 substante diferite ce actioneaza pe cai diferite, deci nu le poti inlocui una cu alta.
Daca nu te stafidesti pe perioada ciclului, incepe PCT la o saptamana dupa ultima injectie de test, nu mai repede
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 15 ian 2008 15:49 de Gilu
sa incerci sa scoti toti ce poti din geneticul tau cu ajutorul suplimentelor si mancarii de calitate.. Reciteste regulile de postare la farmacie.Daca nu esti de acord cu folosirea steroizilor abtine-te sa postezi la rubrica asta.Valabil pt toata lumea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|