Pagina 1 din 1
madDoctor
Newbie 5 mesaje
|
Help!
scris pe 25 feb 2010 14:04 de madDoctor
Scuze de deranj, ma antrenez la sala de 4 ani, am 1.80 inaltzime si 81.6 kg. Am acumulat destul de multa masa musculara shi is multzumit de rezultate obtzinute prin antrenament intens si ajutat de diverse suplimente nutritive,dar am ajuns la un nivel la care nu mai acumulez deloc(precizez ca nu sunt "mare",doar am un fizic atletic) si desi am facut sport de performanta, fac cardio la sala si am un meniu bazat foarte mult pe proteine tot timpul am un strat de grasime la care nu pot sa ii fac nimic. Si ash fi curios sa incerc si eu ceva steroizi si ma gandeam la Winstrol pastile ca sa nu "fortez" organismul din prima si am citit ca actioneaza atat pt cresterea masei musculare cat si pt definire. Doresc sa precizez ca nu doresc rezultate rapide, doresc sa fac ceva de durata si calitate(daca se poate spune calitate). Rog daca se poate sa imi spuneti si mie daca este bine ceea ce fac; daca este indicat sa iau doar Winstrol pastile; cum se administreaza;pe ce perioada;daca trebuie sa iau ceva si dupa(tot pastile);daca este recomandata sa iau in combinatie cu ceva(dar tot pastile);daca ash avea ceva rezultate in timp; beneficii si dezavantaje; si orice alt sfat care putetzi sa mi-l datzi.Va multumesc!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Help!
scris pe 25 feb 2010 15:18 de Macho
Scuze de deranj, ma antrenez la sala de 4 ani, am 1.80 inaltzime si 81.6 kg. Am acumulat destul de multa masa musculara shi is multzumit de rezultate obtzinute prin antrenament intens si ajutat de diverse suplimente nutritive,dar am ajuns la un nivel la care nu mai acumulez deloc(precizez ca nu sunt "mare",doar am un fizic atletic) si desi am facut sport de performanta, fac cardio la sala si am un meniu bazat foarte mult pe proteine tot timpul am un strat de grasime la care nu pot sa ii fac nimic. Si ash fi curios sa incerc si eu ceva steroizi si ma gandeam la Winstrol pastile ca sa nu "fortez" organismul din prima si am citit ca actioneaza atat pt cresterea masei musculare cat si pt definire. Doresc sa precizez ca nu doresc rezultate rapide, doresc sa fac ceva de durata si calitate(daca se poate spune calitate). Rog daca se poate sa imi spuneti si mie daca este bine ceea ce fac; daca este indicat sa iau doar Winstrol pastile; cum se administreaza;pe ce perioada;daca trebuie sa iau ceva si dupa(tot pastile);daca este recomandata sa iau in combinatie cu ceva(dar tot pastile);daca ash avea ceva rezultate in timp; beneficii si dezavantaje; si orice alt sfat care putetzi sa mi-l datzi.Va multumesc!
winstrolul pastile e slab de tot chiar in doze foarte mari...e toxic pt ficat iar de acumularea de masa nu poate fii vorba doar cu winstrol...eventual o tonifiere mai buna...deobicei winstrolul injectabil se ia o fiola in fiecare zi ...parerea mea ca nu se merita decat la cei care au o dieta la sange si concureaza...si oricum winstrolul nu se ia singur
ce meniu ai daca zici ca n-ai reusit sa slabesti cat vrei?ai incercat keto?
|
sus |
|
madDoctor
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Help!
scris pe 25 feb 2010 22:52 de madDoctor
poi cam dieta keto o tzin mereu...mananc doar piept de pui cu salata de varza, lactate slabe,peste, duminica mai mananc shi orez pt a ma reincarca cu carbo...dar nu in fiecare duminica.si daca ash lua winstrol cu ce mi l-ai recomanda? dar imi e frica de intzepaturi. nici nu shtiu unde se face injectzia si daca ii dureroasa...in fine...te rog sa imi recomanzi cum ar fi mai bine sa procedez...si sa shti ca nu am atatea cunoshtintze in materie de steroizi,sa nu razi de mine:P...multzumesc
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Help!
scris pe 25 feb 2010 23:34 de Macho
poi cam dieta keto o tzin mereu...mananc doar piept de pui cu salata de varza, lactate slabe,peste, duminica mai mananc shi orez pt a ma reincarca cu carbo...dar nu in fiecare duminica.si daca ash lua winstrol cu ce mi l-ai recomanda? dar imi e frica de intzepaturi. nici nu shtiu unde se face injectzia si daca ii dureroasa...in fine...te rog sa imi recomanzi cum ar fi mai bine sa procedez...si sa shti ca nu am atatea cunoshtintze in materie de steroizi,sa nu razi de mine:P...multzumesc
keto nu inseamna ce ai scris tu acolo,piept de pui,salata,lactate etc...keto e cu totul altceva...citeste ca este un topic special pt keto unde sunt exemple de alimentatie pe keto si sunt explicate multe lucruri...
prezinta alimentatia ta cate calorii mananci,din ce provin ele,cum ti-ai calculat deficitul caloric,ce suplimente folosesti etc...
|
sus |
|
madDoctor
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Help!
scris pe 26 feb 2010 00:43 de madDoctor
sincer nu mi-am calculat caloriile niciodata. oricum dimineatza mananc omleta din 5 albushuri, la pranz si seara manac piept de pui la gratar cu salata sau cashcaval pane sau vita la gratar cu salata sau peshte, fara carbo. beau cafea cu indulcitor. intre mese beau cate un iaurt degresat de baut. ca suplimente folosesc izolat proteic de la dymatize,amino,multivitamine shi multiminerale de la supradin,calciu sandoz si am incercat shi lipo6 black dar de asemena salbe rezultate...si ma cam chinui de cateva luni...pffu..
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Help!
scris pe 26 feb 2010 01:29 de Macho
sincer nu mi-am calculat caloriile niciodata. oricum dimineatza mananc omleta din 5 albushuri, la pranz si seara manac piept de pui la gratar cu salata sau cashcaval pane sau vita la gratar cu salata sau peshte, fara carbo. beau cafea cu indulcitor. intre mese beau cate un iaurt degresat de baut. ca suplimente folosesc izolat proteic de la dymatize,amino,multivitamine shi multiminerale de la supradin,calciu sandoz si am incercat shi lipo6 black dar de asemena salbe rezultate...si ma cam chinui de cateva luni...pffu..
in keto inlocuiesti carbo cu grasimi(ulei de masline,nuci,seminte),in functie de ce obiectiv ai consumi X la suta proteina si X la suta lipide, asta la inceput pana mai dai jos din stratul de grasime,dupa aia cand pielea e mai subtire poti sa mai adaugi alimente ce contin si grasimi saturate dar nu in exces...
pai daca nu ti-ai calculat caloriile de unde sa stii cate ai nevoie sa arzi?...cate ai voie sa mananci?...poti tu lua lipo6,winstrol si orice daca nu esti pe deficit caloric
ca te feresti de carbo nu iti garanteaza succesul intr-o cura de slabire, nu e o idee inteleapta,ai nevoie si de carbo si de lipide si de proteine...trebuie sa stii in ce perioada a zilei sa consumi fiecare aliment...la un regim nu merge ca la amiazi mananc piept de pui,seara peste,cascaval pane etc...la dieta tre sa stii exact ca mananci 150 gr piept de pui...100 gr cascaval ...100 gr orez,1 mar...etc...seara tragi linie si aduni...
o dieta bine pusa la punct+alergare30-40 de minute pe zi(5 ori pe saptamana)+antrenament culturism/fitnnes+suplimente(vitamine,concentrat proteic,arzator grasimi)+ceaiuri diuretice este arhisuficient....
cum am mai spus problema e la baza....nu sarii direct la steroizi ca e ca si cum ai vrea sa te joci cu dinamita dar tu nu stii inca sa aprinzi o petarda
|
sus |
|
madDoctor
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help!
scris pe 26 feb 2010 22:45 de madDoctor
referitor la antrenament am intzeles....dar potzi sa imi recomanzi un meniu de dimineata pana seara,ceva suplimente si arzator? multumesc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|