Sondaj: Va castiga Ronnie Coleman al 8-lea titlu mr. olympia?
Pagina 1 din 1
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Olympia 2006!!!
scris pe 30 apr 2006 23:08 de Gilu
Din 1998 pana in 2005 a castigat mr olympia....este vb de Ronnie coleman,care anul asta implineste varsta de 42 de ani.Va putea sa gastige al 9-lea titlu mr olympia?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Olympia 2006!!!
scris pe 30 apr 2006 23:48 de Andrei18
Din 1998 pana in 2005 a castigat mr olympia....este vb de Ronnie coleman,care anul asta implineste varsta de 42 de ani.Va putea sa gastige al 8-lea titlu mr olympia?
parerea mea este ca tot el va castiga daca nu e jai cutler ori skilerchamp
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 11:20 de RaduZZZ
parerea mea este ca tot el va castiga daca nu e jai cutler ori skilerchamp
skilerchamp???
esti nebun???
what goes around comes around
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 12:13 de crististrong
gunter desi si-a imbunatatit forma f mult nu cred ca o sa castige din cauza deficientelor de structura(partea sup este prea mare pt coapsele lui).
cele mai mari sanse(teoretic vb) le are jay dar daca ronnie va veni la fel ca anul trecut jay nu are nici o sansa. si chiar daca nu va avea aceeasi masa si definire tot ronnie va lua titlul deoarece are de partea lui pe patronii acestui concurs(fratii weider), e vb de bani multi
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 15:51 de testsuspensi
BADELL GUSTAVO CRED CA VA CASTIGA.
MD ZICE CA EL E REGELE NEANCORONAT SI GANDITIVA CA ATUNCI EL MUNCEA PT A TRAI NU AVEA CONTRACT CA SA POATA DOAR SA SE ANTRENEZE
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 18:34 de crespo
MD ZICE CA EL E REGELE NEANCORONAT SI GANDITIVA CA ATUNCI EL MUNCEA PT A TRAI NU AVEA CONTRACT CA SA
POATA DOAR SA SE ANTRENEZE
crististrong stie ce zice.atat timp cat ronnie o sa continue sa concureze el va castiga sunt interese ff mari pt k el sa castige.sa nu uitam k au fost multe alte concursuri in care ronnie nu prezenta o forma de zile mari si totusi el castiga.oricum se stie k dupa ce se retrage ronnie jay cutler care a stat in umbra lui atata timp va fi noul mr.olimpia
I'M A KING
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 19:36 de RaduZZZ
cati ani are jay cutler?
what goes around comes around
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 20:21 de Fedor
cati ani are jay cutler? ...jay e nascut in 1973...Si eu cred ca Ronnie va invinge din nou la Olympia,si probabil ca o va face pe merit ca si anul trecut.Intrebarea insa este alta:cat timp il vor mai tine curelele pe Ronnie cu regimul asta de viata pe care si l-a autoimpus?..Cred ca toata lumea e constienta de faptul ca organismul sau este supus unui stres extraordinar datorita consumului de steroizi.Am citit odata un articol a lui Philip Goglia-care a testat pe el insusi timp de 20 de ani o varietate f mare de steroizi-in care facea o analogie intre steroizi si o sageata pe care ti-a intrat in carne.Spunea el ca"odata ce ai scos sageata se provoaca hemoragia si e posibil sa mori,dar daca tii sageata acolo si te obisnuiesti cu disconfortul fizic creat de prezenta ei ti se mai prelungeste viata"...Original mod de a privi lucrurile,nu?Teoria asta demonstraza inca o data,daca mai era nevoie,ca adevaratele probleme cauzate de consumul de steroizi apar deabea atunci cand nu ii mai folosesti si in felul asta supui organismul unui soc adaptativ din care e posibil sa nu isi mai revina..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
crististrong
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 21:03 de crististrong
...jay e nascut in 1973...Si eu cred ca Ronnie va invinge din nou la Olympia,si probabil ca o va face pe merit ca si anul trecut.Intrebarea insa este alta:cat timp il vor mai tine curelele pe Ronnie cu regimul asta de viata pe care si l-a autoimpus?..Cred ca toata lumea e constienta de faptul ca organismul sau este supus unui stres extraordinar datorita consumului de steroizi.Am citit odata un articol a lui Philip Goglia-care a testat pe el insusi timp de 20 de ani o varietate f mare de steroizi-in care facea o analogie intre steroizi si o sageata pe care ti-a intrat in carne.Spunea el ca"odata ce ai scos sageata se provoaca hemoragia si e posibil sa mori,dar daca tii sageata acolo si te obisnuiesti cu disconfortul fizic creat de prezenta ei ti se mai prelungeste viata"...Original mod de a privi lucrurile,nu?Teoria asta demonstraza inca o data,daca mai era nevoie,ca adevaratele probleme cauzate de consumul de steroizi apar deabea atunci cand nu ii mai folosesti si in felul asta supui organismul unui soc adaptativ din care e posibil sa nu isi mai revina..
am citit si eu seria respectiva de articole(2) din flex(octombrie 1996 si apoi continuarea in nr urmator).
sa vedem cat o sa mai reziste ronnie.negrii astia au un corp mult mai rezistent decat albii,ca ex vince taylor care la 48 de ani a luat loc 3 la Australia gp concurs contand pt calificarea la MR O invingand pe Mustafa Mohammad,Branch Warren si surpriza:Francisc Benfatto un alt veteran al acestui sport care concura in anii '90.
totusi nu toti negrii au aceeasi rezistenta naturala(cazul lui Don Long care de la 29 de ani face saptamanal dializa sau chiar flex wheeler)
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 1 mai 2006 21:05 de testsuspensi
ultimul md l-ati citit ce parere aveti de gustavo a fost cel mai bun fara burta umflata si a putut poza in toate pozitile fostilor O ceeace demonstreaza o buna definire.
Ps eu nu am putut scrie nici un articol ca am fost in spital si m-am operat 3 saptamani la bucuresti dar f. curand o sa scriu un art.
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!
scris pe 1 mai 2006 21:10 de Fedor
am citit si eu seria respectiva de articole(2) din flex(octombrie 1996 si apoi continuarea in nr urmator).
sa vedem cat o sa mai reziste ronnie.negrii astia au un corp mult mai rezistent decat albii,ca ex vince taylor care la 48 de ani a luat loc 3 la Australia gp concurs contand pt calificarea la MR O invingand pe Mustafa Mohammad,Branch Warren si surpriza:Francisc Benfatto un alt veteran al acestui sport care concura in anii '90.
totusi nu toti negrii au aceeasi rezistenta naturala(cazul lui Don Long care de la 29 de ani face saptamanal dializa sau chiar flex wheeler) ..Cristi,sincer sa fiu si eu am crezut pana nu demult ca negrii sunt mai inzestrati fizic pt sport decat celelalte rase,dar realitatea curenta mi-a dovedit ca ma insel.Poti lua acum exemple din mai toate sporturile...Uite,de pilda un exemplu.Pana nu demult credeam sincer ca un alb nu poate detine titlul mondial al greilor profesionisti la box si iata ca astazi avem 3(trei) campioni albi si al patrulea(oleg maskaev) e pe vine
deci e clar ca nu se pot emite reguli sapate in piatra referitoare la abilitatile atletice sau rezistenta mai mare sau mai mica a vreunei rase.
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 mai 2006 21:33 de Gilu
MD ZICE CA EL E REGELE NEANCORONAT SI GANDITIVA CA ATUNCI EL MUNCEA PT A TRAI NU AVEA CONTRACT CA SA POATA DOAR SA SE ANTRENEZE Gustavo atunci va castiga cand nu ii va mai avea in fata pe Jay si Coleman.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
SHOPO
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 7 mai 2006 05:40 de SHOPO
tot ronnie!
am vazut 2004 mr olimpya si lumea l-a cam huiduit!
deci e mentinut din tote punctele de vedere!
si mai si creste cu cel putin 4-6 kg pe an!e mare animalu si il mai tine!
personal nu i-mi place calitatea musculara!poate arata bine si ca e negru!
mi-ar placea sa vad ceva mai mult si din partea lui dexter!
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 7 mai 2006 11:13 de JohnnyBordur
toata chestia asta cu negrii ... tind sa fiu de acord cu Fedor sutn destui albi care i-au facut pe negri la diferite sporturi. Si asa,teoria asta pe ce se bazeaza ? locuieste cineva intr-o comunitate de negrii sa poata zice ca e asa ? nu cred ca vede cineva negrii in fiecare zi pe strada si in plus si dezbracati ca sa vezi ce au si ce nu au ... parerea mea e ca sunt teorii bazate pe filme ... cat despre partea de jos a negrilor(daca intelegeti ce vreau sa spun) chiar e dovedit ca ei stau cel mai bine scuzati off-topicul. In legatura cu topicul ... tot ronnie va fi
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 7 mai 2006 11:20 de Gilu
toata chestia asta cu negrii ... tind sa fiu de acord cu Fedor sutn destui albi care i-au facut pe negri la diferite sporturi. Si asa,teoria asta pe ce se bazeaza ? locuieste cineva intr-o comunitate de negrii sa poata zice ca e asa ? nu cred ca vede cineva negrii in fiecare zi pe strada si in plus si dezbracati ca sa vezi ce au si ce nu au ... parerea mea e ca sunt teorii bazate pe filme ... cat despre partea de jos a negrilor(daca intelegeti ce vreau sa spun) chiar e dovedit ca ei stau cel mai bine scuzati off-topicul. In legatura cu topicul ... tot ronnie va fi Negrii sunt mult mai bine dotati genetic pt sportul asta,au un nivel mediu de testosteron mai mare decat albii....
Intrati aici=>
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 7 mai 2006 11:37 de JohnnyBordur
Negrii sunt mult mai bine dotati genetic pt sportul asta,au un nivel mediu de testosteron mai mare decat albii.... e cumva dovedit stiintific ce spui tu ? defapt cred ca ai drepate ... stand mult mai bine cu cel de jos(nu toti,asa ca si caz general ma refer) probabil ca ai dreptate
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 7 mai 2006 18:52 de Spaz
e cumva dovedit stiintific ce spui tu ? defapt cred ca ai drepate ... stand mult mai bine cu cel de jos(nu toti,asa ca si caz general ma refer) probabil ca ai dreptate Nu prea cred ca negrii sunt avantajati asa mult.
Cat despre Mr Olypia, la toamna il va lua Gustavo Badell, peste un an Jay iar peste doi-trei ani Fedorov.Eu asa zic.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
crististrong
|
scris pe 7 mai 2006 20:17 de crististrong
Nu prea cred ca negrii sunt avantajati asa mult.
Cat despre Mr Olypia, la toamna il va lua Gustavo Badell, peste un an Jay iar peste doi-trei ani Fedorov.Eu asa zic.
fiecare cu parerea lui.dar la fel de bine(teoretic) ar putea castiga si branch warren,dexter sau gunter
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olympia 2006!!!
scris pe 7 mai 2006 20:18 de JohnnyBordur
din cate vad parerile voastre markus nu prea are sanse,totusi el e tot timpu "coechipierul" lui ronnie majoritatea timpului afisandu-se impreuna in public
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 7 mai 2006 23:03 de Gilu
Nu prea cred ca negrii sunt avantajati asa mult.
Cat despre Mr Olypia, la toamna il va lua Gustavo Badell, peste un an Jay iar peste doi-trei ani Fedorov.Eu asa zic. Crede-ma ca negrii sunt mai avantajati decat albii in sportul asta.
PS:Alexandr Fedorov NICIODATA nu va castiga olympia,daca nu din cauza pectoralului rupt,care ii strica tot "pachetul" si din cauza deficientei de structura(talie lata),atunci sigur din cauza ca e RUSSSSSS
Europenii sunt cam discriminati la olympia...
Nu vedeti la Gunter ca nu reuseste nicicum la olympia sa sparga top 5....anul trecut s-a prezentat in cea mai buna forma din viata lui si nu a reusit sa iasa decat pe locul 4.....dupa mine Gunter ar trebui sa fie CLAR pe locul 3 dupa Cutler.Dar olympia e o afacere,nimic mai mult,si clar ca nici un american nu doreste un campion strain la concursul organizat de ei,asa cum nu ne convine nici noua,romanilor, sa castige un strain la un concurs organizat de noi+ca la olympia se trag o gramada de sfori....
Deci Fedorov niciodata nu va castiga olympia...
Lui Fedorov i s-a facut o invitatie la olympia,nu mai stiu in ce an,2003 sau 2004,pe care a refuzat-o,oare dc????????El la toate concursurile europene ia locul 1,are masa necesara pt olympia,are cam tot ce ii trebuie,pe deasupra e si tanar,27de ani.dc a refuzat el invitatia la olympia?????
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 8 mai 2006 01:22 de Spynes
Din 1998 pana in 2005 a castigat mr olympia....este vb de Ronnie coleman,care anul asta implineste varsta de 42 de ani.Va putea sa gastige al 9-lea titlu mr olympia? cu siguranta va castiga coleman-personal nu as vrea fiindk nu imi place cum arata dar sunt sigur k el va castiga
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 8 mai 2006 16:47 de JohnnyBordur
cu siguranta va castiga coleman-personal nu as vrea fiindk nu imi place cum arata dar sunt sigur k el va castiga stiu cei de la weider ce fac:Y
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|