Pagina 1 din 1
aquis
Newbie 1 mesaje
|
vreau sa ma ingras
scris pe 20 mai 2008 14:15 de aquis
Buna, sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva. Sunt fata, am 1.76 si 50 de kg si as vrea ma ingras... intr-o luna de zile vreau sa ma apuc si de sala, acum nu imi permite timpul... dar vroiam sa intreb ce suplimente nutritive as putea sa iau pana atunci? sau macar de cand voi incepe antrenamentele? Ma poate ajuta cineva cu mai multe amanunte? Pleaseeee
aquis
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: vreau sa ma ingras
scris pe 20 mai 2008 16:38 de andy90
Buna, sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva. Sunt fata, am 1.76 si 50 de kg si as vrea ma ingras... intr-o luna de zile vreau sa ma apuc si de sala, acum nu imi permite timpul... dar vroiam sa intreb ce suplimente nutritive as putea sa iau pana atunci? sau macar de cand voi incepe antrenamentele? Ma poate ajuta cineva cu mai multe amanunte? Pleaseeee
tinant cont ca nu esti baiat cred ca nu vrei asa multe kg incat sa ai nevoie de suplimente. parerea mea e ca ti'ar fi suficient o alimentatie bine pusa la punct alaturi de antrenament si odihna.
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 20 mai 2008 20:54 de Macho
nu-ti dori sa te ingrasi...a te ingrasa inseamna a depune grasime...eventual sa iei putin in greutate si sa dai forma corpului...
suplimente nu stiu ce sa-ti recomand...in primul rand trebuie sa iei un complex de vitamine si minerale...ca proteina poti sa iei un supliment cu carbo mai multi dar fara creatina,depinde acum si ce inseamna pentru tine a te ingrasa....niste detalii nu ar strica...
|
sus |
|
Selina
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 20 mai 2008 21:16 de Selina
Buna, sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva. Sunt fata, am 1.76 si 50 de kg si as vrea ma ingras... intr-o luna de zile vreau sa ma apuc si de sala, acum nu imi permite timpul... dar vroiam sa intreb ce suplimente nutritive as putea sa iau pana atunci? sau macar de cand voi incepe antrenamentele? Ma poate ajuta cineva cu mai multe amanunte? Pleaseeee Ai putea incepe prin a lua niste vitamine Vitralius ca sa ai pofta de mancare.Daca nu mananci mult si nu te odihnesti, degeaba mergi la sala.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
scris pe 21 mai 2008 12:28 de dolphspeed99
La inaltimea ta greutatea optima este de 58 kg.
Un complex de vitamine si minerale este f indicat.
Incearca intai cu o alimentatie variata, 3 mese pe zi, eventual la ore regulate.
Daca nu ai rezultate, poti incerca un gainer (un supliment nutritiv cu raportul carbohidrati/proteine de 2/1).
Recomandari gainere:
-http://suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimen te-nutritive/Massive-Whey-Gainer-4.4-lb-46.html (are si vitamine si minerale)
-http://suplimente-online.ro/product_info.php/products_id/8 8 (este un meal supplement, contine f multe vitamine si minerale)
-http://suplimente.ultimatenutrition.com.ro/produs-suplimen te-nutritive/Muscle-Juice-4.96-lb-43.html (este un gainer mai ieftin decat primul, dar nu are vitamine si minerale ... astea trb sa le iei separat)
Sincer, pt o fata, as opta pt al 2-lea: Lean Mass Complex de la Prolab. Am observat ca are un mare succes la femei in SUA
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
Spaz_23
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 14 aug 2008 01:26 de Spaz_23
Buna, sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva. Sunt fata, am 1.76 si 50 de kg si as vrea ma ingras... intr-o luna de zile vreau sa ma apuc si de sala, acum nu imi permite timpul... dar vroiam sa intreb ce suplimente nutritive as putea sa iau pana atunci? sau macar de cand voi incepe antrenamentele? Ma poate ajuta cineva cu mai multe amanunte? Pleaseeee Ma cand le aud eu p-astea...Nu vrei sa te ingrasi vrei sa faci fund si sani.Si astea nu se dezvolta doar dak tragi de fiare.E vorba de hormoni.De estrogen.Si este nevoie de alt antrenament aici.Nu glumesc si nici nu fac misto.Sau de estrogeni.
Eat hard
Live fast
Train like a freak
Leave a massive corpse behind
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: vreau sa ma ingras
scris pe 17 aug 2008 21:50 de dolphspeed99
Ma cand le aud eu p-astea...Nu vrei sa te ingrasi vrei sa faci fund si sani.Si astea nu se dezvolta doar dak tragi de fiare.E vorba de hormoni.De estrogen.Si este nevoie de alt antrenament aici.Nu glumesc si nici nu fac misto.Sau de estrogeni.
Poate vrea si tate si c** , ca orice fata le vrea, insa este prea slaba pt inaltimea ei. Sunt sigur ca ii numeri coastele. Trebuie sa mai puna si niste carnita pe ea (separat de tate si c** )
|
sus |
|
redhat
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 30 mar 2009 20:56 de redhat
hmm..ai grija ce iti doresti..posibil sa regreti mai tarziu daca o sa pui un strat adipos urat.incearca milk and egg si wpi
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: vreau sa ma ingras
scris pe 31 mar 2009 00:01 de dolphspeed99
hmm..ai grija ce iti doresti..posibil sa regreti mai tarziu daca o sa pui un strat adipos urat.incearca milk and egg si wpi
Mai tu nu vezi ca saraca fata a deschis topicul acum 10 luni? Sunt sigur ca deja a luat o hotarare in privinta ingrasatului
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: vreau sa ma ingras
scris pe 31 mar 2009 00:38 de Macho
Mai tu nu vezi ca saraca fata a deschis topicul acum 10 luni? Sunt sigur ca deja a luat o hotarare in privinta ingrasatului
cred ca deja a facut si liposuctie ca poate s-a ingrasat prea mult
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|