Pagina 1 din 1
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
un sfat ?
scris pe 31 ian 2013 13:29 de klaudyu6
sal .joc fotbal de 8 ani si am urmatoarea problema . nu stiu ce sa mai fac sa scap de micul strat de grasime de pe buric . am incercat si cu antrenamente pt lower abs si cu mancare cu mai putine calorii dar nu reusesc sa scap de ea si alerg in fiecare zi la antrenament deci nu stiu care e problema
As dori un sfat daca stiti cumva ce sa fac /multumesc
Editat de basu pe 31 ian 2013 21:09
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: un sfat ?
scris pe 2 feb 2013 00:18 de ricardo
sal .joc fotbal de 8 ani si am urmatoarea problema . nu stiu ce sa mai fac sa scap de micul strat de grasime de pe buric . am incercat si cu antrenamente pt lower abs si cu mancare cu mai putine calorii dar nu reusesc sa scap de ea si alerg in fiecare zi la antrenament deci nu stiu care e problema
As dori un sfat daca stiti cumva ce sa fac /multumesc
...alimentatia e de vina ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 2 feb 2013 11:05 de klaudyu6
...alimentatia e de vina ...
da frate stiu dar am incercat sa scad numarul caloriilor , adica mananc doar paine neagra , nu mai mananc cartofi prajiti si atat timp cat si alerg zi de zi nu stiu care e problema
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 2 feb 2013 21:24 de shift
da frate stiu dar am incercat sa scad numarul caloriilor , adica mananc doar paine neagra , nu mai mananc cartofi prajiti si atat timp cat si alerg zi de zi nu stiu care e problema
Mai detaliaza ce mananci, poate si cum iti antrenei abdomenul. Renuntatul la painea alba si cartofi prajiti nu inseamna ca mananci ca lumea.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 3 feb 2013 00:04 de klaudyu6
Mai detaliaza ce mananci, poate si cum iti antrenei abdomenul. Renuntatul la painea alba si cartofi prajiti nu inseamna ca mananci ca lumea.
Deci dimineata mananc pe la 10 2sau3 covrigi de la o brutarie din apropriere de scoala , pe la 1 mananc orez cu 2 snitele sau o tocana de cartofi iar seara cand vin de la antrenament(fotbal) de obicei mancam cartofi prajiti cu carne dar acuma mananc de obicei ce am mancat si la pranz in ziua aceea ca locuiesc singur si ma descurc mai greu , si mananc doar paine neagra , iar antrenament la abdomen fac seara pe la 10 , 2 serii a cate 5 exercitii , antrenament e bun , alimentatie e de vina , oricum de saptamana viitoare ma apuc de sala si suplimente mersi oricum
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 3 feb 2013 01:16 de adi123
Deci dimineata mananc pe la 10 2sau3 covrigi de la o brutarie din apropriere de scoala , pe la 1 mananc orez cu 2 snitele sau o tocana de cartofi iar seara cand vin de la antrenament(fotbal) de obicei mancam cartofi prajiti cu carne dar acuma mananc de obicei ce am mancat si la pranz in ziua aceea ca locuiesc singur si ma descurc mai greu , si mananc doar paine neagra , iar antrenament la abdomen fac seara pe la 10 , 2 serii a cate 5 exercitii , antrenament e bun , alimentatie e de vina , oricum de saptamana viitoare ma apuc de sala si suplimente mersi oricum
observ prea multi carbo in alimentatie. cred ca asta e motivul. covrigii aia nu sunt buni. mai redu din carbo si mai adauga proteine la mese. dimineata mai bine bei 400ml iaurt si 2-3 banane decat covrigi.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 3 feb 2013 12:45 de klaudyu6
observ prea multi carbo in alimentatie. cred ca asta e motivul. covrigii aia nu sunt buni. mai redu din carbo si mai adauga proteine la mese. dimineata mai bine bei 400ml iaurt si 2-3 banane decat covrigi.
da , asa o sa fac plus ca de saptamana viitoare ma apuc de sala si imi cumpar proteine si creatina , oricum nu pot sa mananc ce vreau pt ca nu prea imi permit , de obicei mananc ce am , oricum ms de sfat o sa incerc sa mai reduc carbo
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 11:42 de basu
da , asa o sa fac plus ca de saptamana viitoare ma apuc de sala si imi cumpar proteine si creatina , oricum nu pot sa mananc ce vreau pt ca nu prea imi permit , de obicei mananc ce am , oricum ms de sfat o sa incerc sa mai reduc carbo
Nu iti permiti sa iti cumperi mancare mai ok dar iti permiti sa iti cumperi ''proteine'' si creatina. Nu stiu cum faci tu socotelile.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
90935q
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 13:11 de 90935q
Nu iti permiti sa iti cumperi mancare mai ok dar iti permiti sa iti cumperi ''proteine'' si creatina. Nu stiu cum faci tu socotelile.
Asta ar trebui sa scrie pe etichetele la toate suplimentele. =))
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 14:02 de klaudyu6
Asta ar trebui sa scrie pe etichetele la toate suplimentele. =)) imi permit cat de cat sa-mi cumpar ce mancare vreau dar nu am timp sa mi-o gatesc ca stau sg si pana la 12 sc dupa sala si dupa antre fotbal cand sa fac de mancare
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2013 14:37 de adi123
imi permit cat de cat sa-mi cumpar ce mancare vreau dar nu am timp sa mi-o gatesc ca stau sg si pana la 12 sc dupa sala si dupa antre fotbal cand sa fac de mancare
iti recomand conserva de ton in suc propriu. nu trebuie gatita, desfaci conseva scurgi apa si o mananci rapid. la 100g produs contine 25g proteine, 0 carbo si 0 grasimi. merge bine in combinatie cu orez fiert.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 15:10 de klaudyu6
iti recomand conserva de ton in suc propriu. nu trebuie gatita, desfaci conseva scurgi apa si o mananci rapid. la 100g produs contine 25g proteine, 0 carbo si 0 grasimi. merge bine in combinatie cu orez fiert. O sa o incerc , apropo e bn sa iau proteine si creatina daca scopul meu e definirea nu ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2013 15:16 de adi123
O sa o incerc , apropo e bn sa iau proteine si creatina daca scopul meu e definirea nu ?
da e ok. shakeul de dupa antrenament poate contine dextroza, proteine si creatina.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 15:27 de klaudyu6
da e ok. shakeul de dupa antrenament poate contine dextroza, proteine si creatina. eu o sa creatina inainte de antrenament cu 30 min
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 19:38 de klaudyu6
da e ok. shakeul de dupa antrenament poate contine dextroza, proteine si creatina. Inca ceva , am vrut sa iau proteine si creatina dar momentan nu am buget decat de creatina , vreau sa stiu daca creatina ajuta la definire ?
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 20:49 de Tooxie
Inca ceva , am vrut sa iau proteine si creatina dar momentan nu am buget decat de creatina , vreau sa stiu daca creatina ajuta la definire ?
Nu ajuta la definire, mai bine iei L-carnitina.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 21:13 de klaudyu6
Nu ajuta la definire, mai bine iei L-carnitina. stiu cat de cat ce e L-carnitina si stiu ca e buna pt persoanele mai grase care vor sa se defineasca ajuta la slabire , dar eu nu vreau sa slabesc chiar doresc sa pun vreo 5 kg in viitor cand o sa imi cumpar si proteine si poate un gainer
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|