Pagina 1 din 1
johnyq
Junior member 17 mesaje
|
Salut
scris pe 26 nov 2008 18:58 de johnyq
Salut am si eu o problema... fac sala de aproape 4 luni am 184 si 72 kg cand am inceput sala aveam 63-64 problema e ca mam cam ingrasat am pus burta si nu vreau sa am burta aveti vre-o idee cum scap de ea ? vreau sa am abdomenu drept ...am inteles ca daca alergi pe banda mai slabesti...si mai cva cum e cu mesele astea eu inainte mancam si seara pe la 10 mai mult ...sfaturi ?
|
sus |
|
sTilL
Veteran member 206 mesaje
|
Re: Salut
scris pe 26 nov 2008 19:04 de sTilL
Salut am si eu o problema... fac sala de aproape 4 luni am 184 si 72 kg cand am inceput sala aveam 63-64 problema e ca mam cam ingrasat am pus burta si nu vreau sa am burta aveti vre-o idee cum scap de ea ? vreau sa am abdomenu drept ...am inteles ca daca alergi pe banda mai slabesti...si mai cva cum e cu mesele astea eu inainte mancam si seara pe la 10 mai mult ...sfaturi ?
Daca vrei sa slabesti destul de repede iti recomand sa :
-Alergi la banda de 3-4x pe sapt cate 30-45 min
-Daca poti sa faci sauna de 2x pe sapt
-Iti pui la punct alimentatia si mai reduci numaru de calorii care il mananci zilnic . Iti calculezi nr de calorii .Ai grija la fainoase , grasimi ... incearca sa mananci alimente cat mai bogate in proteine , calciu , vitamine .
-Faci multe abdomene daca vrei sa ai abdomenu frumos .
Succes !
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Salut
scris pe 27 nov 2008 12:43 de andy90
Daca vrei sa slabesti destul de repede iti recomand sa :
-Alergi la banda de 3-4x pe sapt cate 30-45 min
-Daca poti sa faci sauna de 2x pe sapt
-Iti pui la punct alimentatia si mai reduci numaru de calorii care il mananci zilnic . Iti calculezi nr de calorii .Ai grija la fainoase , grasimi ... incearca sa mananci alimente cat mai bogate in proteine , calciu , vitamine .
-Faci multe abdomene daca vrei sa ai abdomenu frumos .
Succes !
daca vrei sa slabesti, adica sa dai jos kg sa arate mai putin pe cantar, poti sa alergi ca apucatu
daca vrei sa dai grasime jos nu alergat, mers pe banda, intensitate medie. (70% din maximum heart rate, cam asa - depinde ce banda ai la sala daca poti stabili asta sau nu)
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Re: Re: Salut
scris pe 27 nov 2008 18:10 de dolphspeed99
Inainte de a sari toti cu sfaturi despre cum sa slabesca, uitati-va mai bine la ce a scris omul: are 1,84 m si 72 kg!!! Vi se pare ca trebuie sa slabeasca? Omul vrea doar sa dea burta jos ... probabil a luat un gainer si s-a depus pe burta!
Deci,johnyq: vrei sa dai burta jos? Fa sala, cu accent pe abdomene, si schimba gainerul pe care il iei acum cu un concentrat proteic din zer.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
sTilL
Veteran member 206 mesaje
|
Re: Re: Re: Salut
scris pe 27 nov 2008 18:44 de sTilL
daca vrei sa slabesti, adica sa dai jos kg sa arate mai putin pe cantar, poti sa alergi ca apucatu
Pai 30-45 de minute ti se pare prea mult ? Eu nu cred ca e exagerat intreaba tu pe cine vrei ca la alergare pe banda cam asa trebuie 30-45 de min daca nu chiar si 60 min ( cine rezista ) la nivel mediu adica de alergare asa normala nu de viteza si faci sa zicem 5 min alergare normala apoi 2 min mers iarasi 5 min alergare normala iarasi 2 min mers si tot asa . Asa daca faci 10 min sau daca te duci doar sa mergi pe banda mai bine nu te mai duci parerea mea . Slabesti calumea cand alergi tot corpu se misca , numarul de batai al inimii creste nu cand mergi .
Bafta!
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 27 nov 2008 18:51 de andy90
Pai 30-45 de minute ti se pare prea mult ? Eu nu cred ca e exagerat intreaba tu pe cine vrei ca la alergare pe banda cam asa trebuie 30-45 de min daca nu chiar si 60 min ( cine rezista ) la nivel mediu adica de alergare asa normala nu de viteza si faci sa zicem 5 min alergare normala apoi 2 min mers iarasi 5 min alergare normala iarasi 2 min mers si tot asa . Asa daca faci 10 min sau daca te duci doar sa mergi pe banda mai bine nu te mai duci parerea mea . Slabesti calumea cand alergi tot corpu se misca , numarul de batai al inimii creste nu cand mergi .
Bafta!
am zis mers la intensitate medie, ceea ce inseamna mers rapid, dai inclinatie la banda si sa vezi tu ce creste nr de batai ale inimii.
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
johnyq
Junior member 17 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 27 nov 2008 21:55 de johnyq
am zis mers la intensitate medie, ceea ce inseamna mers rapid, dai inclinatie la banda si sa vezi tu ce creste nr de batai ale inimii.
eu vreau doar sa dau burta jos atata tot nu sunt gras sau stiu eu ce doar am burta si nu vreau..si nu iau nici un fel de gainer..sau mai stiu eu ce proteine oricum multi mi-au spus ca nu am cum sa scap de burta numa prin abdomene..
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 28 nov 2008 01:15 de garcicaa
eu vreau doar sa dau burta jos atata tot nu sunt gras sau stiu eu ce doar am burta si nu vreau..si nu iau nici un fel de gainer..sau mai stiu eu ce proteine oricum multi mi-au spus ca nu am cum sa scap de burta numa prin abdomene..
abdomene = dai forma muschilor de pe burta
dar daca tu ai grasime pe burta cum crezi ca o sa se vada abdomenu
alergat = jos grasimea de pe burta si de pe intreg corpu.
nici nu ai idee cati mi-au zis chestia asta :
"baga ma abdomene daca vrei sa dai burta jos"
nu frate alergat mediu 30-40 de minute
anumite restrictii in cazul mancarii si eu mai stiu ce...
bafta la dat jos burta
Garcea™
|
sus |
|
johnyq
Junior member 17 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 28 nov 2008 11:01 de johnyq
abdomene = dai forma muschilor de pe burta
dar daca tu ai grasime pe burta cum crezi ca o sa se vada abdomenu
alergat = jos grasimea de pe burta si de pe intreg corpu.
nici nu ai idee cati mi-au zis chestia asta :
"baga ma abdomene daca vrei sa dai burta jos"
nu frate alergat mediu 30-40 de minute
anumite restrictii in cazul mancarii si eu mai stiu ce...
bafta la dat jos burta
pai o sa bag la alergat acolo cat de putin pot eu pe acolo dar o sa fac si acuma mananc mai putin .. nu mai bag ca spartu in mine
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|