Pagina 1 din 1
slimfit
Junior member 20 mesaje
|
program slabire fata,1.55- 65 kg,ce e de facut
scris pe 10 iul 2009 13:29 de slimfit
buna, am o amica, are 32 ani, in jur de 155 cm, 65 kg,si vrea sa vina la sala, ma gandeam la cardio, cat de mult,pana slabeste cateva kg bune, dieta, face si masaj, impachetari.ce alte lucruri sa ii mai spun sa faca? multumesc mult
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: program slabire fata,1.55- 65 kg,ce e de facut
scris pe 10 iul 2009 16:04 de Macho
buna, am o amica, are 32 ani, in jur de 155 cm, 65 kg,si vrea sa vina la sala, ma gandeam la cardio, cat de mult,pana slabeste cateva kg bune, dieta, face si masaj, impachetari.ce alte lucruri sa ii mai spun sa faca? multumesc mult
cardio +dieta e deajuns se mai pot lua niste minerale si vitamine in perioada asta de slabire +un arzator de grasime,mult ceai verde cu lamaie...iar dieta sa fie dieta.
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: program slabire fata,1.55- 65 kg,ce e de f
scris pe 13 iul 2009 00:01 de philheath87
cardio 4-5 ori pe saptamana
fie alergare 30-40 de minute fara oprire(ritm scazut)
fie bicicleta 40-50 de minute fara oprire(ritm scazut)
fie inot 30-40 de minute,desi cam greu sa inoti 40 de minute fara oprire!
intre timp un regim proteic ridicat,ar fi foarte indicat!
si vezi sa se odihneasca bine,sa nu isi piarda noptile(foarte important atat pentru starea sa de sanatate,cat si pentru refacere)
sa nu manance prosti de genu fast food,sa incerce sa mannace mai des si mai putin,o masa la 3 ore ar fi perfect!
ar mai fi un lucru sa incerce sa nu combine grasimi proteine si carbohidrati la aceasi masa!
dau un exemplu 1 masa carne+salta,alta masa garnitura+salata(in special orezu ar fi foarte bun)
sa o lase mai moale cu cartofi,dulciuri,ciocolati,chiar si fructele in cantitate ingrasa,fainoase(paste,paine,produse de panificatie,etc)
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
slimfit
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: program slabire fata,1.55- 65 kg,ce e
scris pe 13 iul 2009 08:31 de slimfit
cardio 4-5 ori pe saptamana
fie alergare 30-40 de minute fara oprire(ritm scazut)
fie bicicleta 40-50 de minute fara oprire(ritm scazut)
fie inot 30-40 de minute,desi cam greu sa inoti 40 de minute fara oprire!
intre timp un regim proteic ridicat,ar fi foarte indicat!
si vezi sa se odihneasca bine,sa nu isi piarda noptile(foarte important atat pentru starea sa de sanatate,cat si pentru refacere)
sa nu manance prosti de genu fast food,sa incerce sa mannace mai des si mai putin,o masa la 3 ore ar fi perfect!
ar mai fi un lucru sa incerce sa nu combine grasimi proteine si carbohidrati la aceasi masa!
dau un exemplu 1 masa carne+salta,alta masa garnitura+salata(in special orezu ar fi foarte bun)
sa o lase mai moale cu cartofi,dulciuri,ciocolati,chiar si fructele in cantitate ingrasa,fainoase(paste,paine,produse de panificatie,etc) multumesc mult,ea are 35 de ani.unii spun sa se faca un control medical inainte de orice activitate..mai bine o sfatuiesc si pe ea, mai ales ca nu a facut vreun sport vreodata
|
sus |
|
Artorius
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: program slabire fata,1.55- 65 kg,c
scris pe 24 dec 2009 11:52 de Artorius
multumesc mult,ea are 35 de ani.unii spun sa se faca un control medical inainte de orice activitate..mai bine o sfatuiesc si pe ea, mai ales ca nu a facut vreun sport vreodata
Eu unul nu sunt adeptul slabirii prin sport. E prea multa munca pentru un numar relativ mic de calorii arse. Cred ca dieta e cel mai bun mijloc. O dieta echilibrata, putin sub nivelul necesar zilnic o va ajuta pe prietena ta sa slabeasca sanatos (in timp ceva mai lung e drept) si fara sa se ingrase din nou.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: program slabire fata,1.55- 65
scris pe 24 dec 2009 12:42 de Macho
Eu unul nu sunt adeptul slabirii prin sport. E prea multa munca pentru un numar relativ mic de calorii arse. Cred ca dieta e cel mai bun mijloc. O dieta echilibrata, putin sub nivelul necesar zilnic o va ajuta pe prietena ta sa slabeasca sanatos (in timp ceva mai lung e drept) si fara sa se ingrase din nou.
cea mai sanatoasa slabire se face prin sport(cardio+sala,fitnnes)+dieta ajustata pe parcurs,scazute caloriile treptat.Cand spui o dieta putin sub nivelul necesar zilnic e o afirmatie ambigua,trebuie precizata cum trebuie sa arate aceea dieta,acele calorii conteaza foarte mult sa provina din alimente cu preponderenta cu indice glicemic mic...iar proteina sa aiba cel mai mare procent din dieta undeva la minim 50%din caloriile totale...dupa care grasimi nesaturate si carbohidrati...
nu stiu ce antrenamente faci tu dar te asigur ca dupa un antrenament de culturism sau fitnnes plus o sedinta de minim 45 de min de cardio(banda,alergare,bicicleta)se ard un numar semnficativ de calorii,sa nu recomanzi sa faca sport unuia care are nevoie de slabire e o prostie...pe langa aceste calorii arse sportul iti asigura o buna functionare a inimii,a plamanilor,a incheieturilor...si iti asigura si un tonus muscular foarte bun...de aceea este recomandat sportul si in multe afectiuni...intotdeauna sportul si miscarea va insemna sanatate
|
sus |
|
Artorius
Senior member 67 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: program slabire fata,1.55-
scris pe 24 dec 2009 13:21 de Artorius
cea mai sanatoasa slabire se face prin sport(cardio+sala,fitnnes)+dieta ajustata pe parcurs,scazute caloriile treptat.Cand spui o dieta putin sub nivelul necesar zilnic e o afirmatie ambigua,trebuie precizata cum trebuie sa arate aceea dieta,acele calorii conteaza foarte mult sa provina din alimente cu preponderenta cu indice glicemic mic...iar proteina sa aiba cel mai mare procent din dieta undeva la minim 50%din caloriile totale...dupa care grasimi nesaturate si carbohidrati...
nu stiu ce antrenamente faci tu dar te asigur ca dupa un antrenament de culturism sau fitnnes plus o sedinta de minim 45 de min de cardio(banda,alergare,bicicleta)se ard un numar semnficativ de calorii,sa nu recomanzi sa faca sport unuia care are nevoie de slabire e o prostie...pe langa aceste calorii arse sportul iti asigura o buna functionare a inimii,a plamanilor,a incheieturilor...si iti asigura si un tonus muscular foarte bun...de aceea este recomandat sportul si in multe afectiuni...intotdeauna sportul si miscarea va insemna sanatate
Eu nu fac cardio si cum nu sunt gras si nici nu intentionez sa candidez la vreun titlu in culturism, nu intentionez sa fac cardio. Antrenamentul fitness imi e suficient. Iar fata vrea sa vina la sala ca sa slabeasca nu sa faca muschi. Eu am spus doar parerea mea, aceea ca in cazul ei o ora de transpirat pe banda imi pare munca prea multa, si ca dieta (cu un continut recomandat de proteine - probabil in jur de 50 g, nu hiperproteinizata, dar cu calorii putine - carbohidrati/grasimi) o va ajuta sa slabeasca treptat atata timp cat desigur nu e sedentara. Si sportul e o varianta, dar dupa parerea mea, pe langa ca e o obositoare (sau nu sunt eu fan al efortului constant si prelungit), 300 calorii arse te pot determina usor sa mananci imediat echivalentul a 600.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program slabire fata,1
scris pe 24 dec 2009 13:57 de Macho
Eu nu fac cardio si cum nu sunt gras si nici nu intentionez sa candidez la vreun titlu in culturism, nu intentionez sa fac cardio. Antrenamentul fitness imi e suficient. Iar fata vrea sa vina la sala ca sa slabeasca nu sa faca muschi. Eu am spus doar parerea mea, aceea ca in cazul ei o ora de transpirat pe banda imi pare munca prea multa, si ca dieta (cu un continut recomandat de proteine - probabil in jur de 50 g, nu hiperproteinizata, dar cu calorii putine - carbohidrati/grasimi) o va ajuta sa slabeasca treptat atata timp cat desigur nu e sedentara. Si sportul e o varianta, dar dupa parerea mea, pe langa ca e o obositoare (sau nu sunt eu fan al efortului constant si prelungit), 300 calorii arse te pot determina usor sa mananci imediat echivalentul a 600.
nu e tot una cum slabesti si din ce slabesti...ca nu e tot una sa dai din grasime jos sau din masa musculara(indiferent cat e de mica sau mare),asta e rolul alimentatie hiperproteice,(de a pastra cat de multa masa musculara posibila si a diminua grasimea)...la fel cum nu e tot una sa slabesti doar scazand caloriile sau sa slabesti facand sport si dieta ,pentru ca nu e acelasi lucru sa ai carnea moale pe tine si pielea lasata dupa o dieta in care sa nu faci sport si una in care faci sport si poti sa mentii un tonus muscular ridicat si sa ai niste forme ferme(picioare,fund mai ales aici ca e vorba de o fata)...
eu aici nu vorbesc de profesionisti si de culturism,eu vorbesc de alergare ca e unul dintre cele mai complexe exercitii pentru corp si minte...pe langa beneficiile ce le-am mai scris despre activitatea cardiaca,a plamanilor,a musculaturii etc ...cel mai mare beneficiu este ca va stimula metabolismul,lucru esential intr-o dieta
|
sus |
|
slimfit
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 3 feb 2010 13:04 de slimfit
esti singurul om care nu e de acord ca prin sport slabesti mult mai usor si mai frumos. corpul capata un aspect armonios, tonus..clar si dieta
dar nu fara sport
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 4 feb 2010 16:34 de Gilu
Eu unul nu sunt adeptul slabirii prin sport. E prea multa munca pentru un numar relativ mic de calorii arse. Cred ca dieta e cel mai bun mijloc. O dieta echilibrata, putin sub nivelul necesar zilnic o va ajuta pe prietena ta sa slabeasca sanatos (in timp ceva mai lung e drept) si fara sa se ingrase din nou. O mare prostie dupa umila mea parere....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 4 feb 2010 18:43 de Tarzanel
Dar de unde ai dedus tu ca este pt un nr mic de calorii? Ai alergat vreodata macar 30 de min la o viteza medie ca sa vezi cate calorii consumi? Si stiai ca antr cu greutati mentine metabolismul bazal ridicat chiar si cateva zeci de ore dupa terminarea antr si fara sa te mai antrenezi? Si daca va manca putin sub necesarul zilnic, crezi ca o sa slabeasca f mult? Si sa zicem ca slabeste nitel, nu suficient, ce mai e de facut? Sa manance si mai putin? Pai o va tine tot asa pana cand, pana cand nu va mai manca nimic?
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program slabire fata,1
scris pe 4 feb 2010 18:49 de Tarzanel
Mai Artur, crezi ca este asa de usor sa hipertrofiezi muschii? Induci lumea in eroare si o sperii si pe fata asta. Acum va crede ca se va trans intr-un monstru daca se duce sa faca fitness. Pai vezi ca ceea ce spui tu se bate cap in cap. Ea doreste sa slabeasca si tu ii recomanzi o dieta hipocalorica, iar pe de alta parte aduci vorba de cresterea in masa musculara care presupune o dieta hipercalorica.
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
Re: Re: program slabire fata,1.55- 65 kg,ce e de f
scris pe 5 feb 2010 10:32 de silvyuj
cardio +dieta e deajuns se mai pot lua niste minerale si vitamine in perioada asta de slabire +un arzator de grasime,mult ceai verde cu lamaie...iar dieta sa fie dieta.
pentru inceput,este mai mult decat bine ce ti-a recomandat macho!ai putea sa-i spui preitenei tale ca ar putea sa-si calculeze caloriile ingerate si cele arse deoarece principiul in slabire este acela de a arde mai multe calorii decat ingeri.sa nu puna in calcul doar caloriile arse in timpul sesiunii cardio,ci si cele de la magazin pana acasa,sau cele din fata calculatorului etc.vorbind acum de calcularea caloriilor ingerate,este foarte simplu deoarece cum intri pe pagina de start al acestui forum,vei gasi rubrica "calculator calorii".e usor,trebuie doar putintica rabdare deoarece unele organisme reactioneaza mai repede,altele mai incet.
Mult succes in killarirea caloriilor
DAMN!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|