Pagina 1 din 1
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Flotari
scris pe 25 nov 2006 22:34 de crespo
si eu pot sa fac 80 intr-o serie dar am renuntat de mult la ele e normal sa ti se umfle pieptul pt k e exercitiu de pompare insa masa nu vei pune decat la inceput dupa aia se obisnuieste muschiu si nu mai cresti de la flotari in masa
hehe puteam sa fac 80...acu daca mai fac 20-25.
I'M A KING
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Re: Re: Flotari
scris pe 25 nov 2006 23:57 de A
hehe puteam sa fac 80...acu daca mai fac 20-25. Eu am facut 50 de flotari maxim dar asta a fost de cateva luni.Oricum flotarile sunt un exercitiu pentru pompare nu pentru masa musculara,dar sunt bune si ele.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 26 nov 2006 00:15 de crespo
Eu am facut 50 de flotari maxim dar asta a fost de cateva luni.Oricum flotarile sunt un exercitiu pentru pompare nu pentru masa musculara,dar sunt bune si ele.
Pai si eu la fel dupa luni de antrenament.Asta a fost atunci acu nu mai pot sa fac ca sunt mai greu cu vreo 12-13 kg.
I'M A KING
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 28 nov 2006 19:21 de Dave
imi explica si mie cineva care sunt exercitiile pt pompare/cum iti dai seama ca sunt de pompare/ce rol au ele ?
mersi
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 28 nov 2006 19:41 de OuTKasteD
imi explica si mie cineva care sunt exercitiile pt pompare/cum iti dai seama ca sunt de pompare/ce rol au ele ?
mersi
Pai exercitiile de pompare sunt exercitiile executate cu greutati mici, sa zicem flotarile, greutatea impinsa la piept este mica,dar datorita numarului mare de repetitii sangele incepe sa "fiarba", un fel de cardio(mult mai intens, sper sa nu fiu bagat la perle ), ajuta la o mai buna vascularizare, dar pentru cineva care face cu 80-90 kg impins la piept, flotarile nu cred ca au prea mare efect
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 22 dec 2006 14:10 de JohnnyBordur
Pai exercitiile de pompare sunt exercitiile executate cu greutati mici, sa zicem flotarile, greutatea impinsa la piept este mica,dar datorita numarului mare de repetitii sangele incepe sa "fiarba", un fel de cardio(mult mai intens, sper sa nu fiu bagat la perle ), ajuta la o mai buna vascularizare, dar pentru cineva care face cu 80-90 kg impins la piept, flotarile nu cred ca au prea mare efect eu le folosesc drept incalzire inainte sa fac piept ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 23 dec 2006 13:40 de merce
Astea le poti face cand nu te duci la sala de ex daca esti intr`o vacanta sau ceva de genu dar daca vrei sa faci treaba buna fugi si fa`ti un abonament la o sala
(si eu fac max 40 pe serie)
KeepWalking
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 29 dec 2006 01:00 de JohnnyBordur
eu inainte puteam face destul de multe flotari ... acuma ma chinui tare sa fac 30,care e explicatia ?
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 29 dec 2006 03:00 de A
eu inainte puteam face destul de multe flotari ... acuma ma chinui tare sa fac 30,care e explicatia ? Ai crescut in greutate?Daca da asta ar cam fi motivul.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotari
scris pe 29 dec 2006 12:18 de Komura
eu inainte puteam face destul de multe flotari ... acuma ma chinui tare sa fac 30,care e explicatia ?
Daca faci cu greutati mari si repetari putine timp indelungat, este normal ca nu mai poti face multe repetari, muschiul nu este obisnuit cu un astfel de efort(de rezistenta).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flotar
scris pe 29 dec 2006 14:32 de OuTKasteD
Daca faci cu greutati mari si repetari putine timp indelungat, este normal ca nu mai poti face multe repetari, muschiul nu este obisnuit cu un astfel de efort(de rezistenta).
Exact Totusi trebuie facut un compromis intre forta si rezistenta.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fl
scris pe 29 dec 2006 17:26 de JohnnyBordur
am crescut in greutate... vacanta asta nu mai merg la sala si fac niste exercitii cu greutatea proprie si ceva izometrie ...
|
sus |
|
smardoi
Junior member 11 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 16 aug 2007 00:37 de smardoi
kre sunt flotarile cu priza pt biceps ? k am vaz k zicea unu mai sus..ms
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 aug 2007 00:43 de Gilu
kre sunt flotarile cu priza pt biceps ? k am vaz k zicea unu mai sus..ms nu exista
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 23 aug 2007 21:32 de andrey_the_w
kre sunt flotarile cu priza pt biceps ? k am vaz k zicea unu mai sus..ms din cate stiu eu conteaza pozitia mainilor(normal sau pe langa corp)
Work out for live, and live for workout!!!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 23 aug 2007 22:37 de Macho
din cate stiu eu conteaza pozitia mainilor(normal sau pe langa corp)
pt biceps nu exista flotari....pentru piept cu priza larga si pt triceps cu priza apropiata....
|
sus |
|
ionutk
Junior member 23 mesaje
|
Re: Flotari
scris pe 9 oct 2010 23:36 de ionutk
sall
muschii cresc mai repede daca ii lucrezi zilnic sau odata la 2-3 zile?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 oct 2010 00:04 de Gilu
sall
muschii cresc mai repede daca ii lucrezi zilnic sau odata la 2-3 zile? O data pe saptamana, evident fiecare grupa in parte.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 18 oct 2010 22:46 de Guest
flotarile sunt bune doar pt.definire nu pentru masa musculara.eu fac de 2 ani junmate si pieptul l-am lucrat numai cu haltere-impins
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 18 oct 2010 23:31 de Tarzanel
flotarile sunt bune doar pt.definire nu pentru masa musculara.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 19 oct 2010 20:09 de georgik
flotarile sunt bune doar pt.definire nu pentru masa musculara.eu fac de 2 ani junmate si pieptul l-am lucrat numai cu haltere-impins
sa inteleg ca asta e acelasi pusti de "14" ani?care tot posteaza pe aici?
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|