Va salut!Este prima data cand scriu pe acest forum asa ca o sa incerc sa fiu cat mai la subiect.Am 25 de ani 1,85 m si 96 kg.Am practicat arte martiale 10 ani pana acum 2 ani cand m-am oprit din cauza unui genunchi rupt.Am trecut la sala de forta, un pic de alergare, etc.Intotdeauna insa mi-am dorit acea definire pe care multi o viseaza(six pack) si mi-as dori sa ajung inapoi la greutatea mea dinainte 85-87 kg.Programul meu este urmatorul: 3 zile pe sapt. la sala: ziua 1 piept+triceps, ziua 2 spate+biceps, ziua 3 umeri.La fiecare inceput de antr. fac alergare pe banda, bicicleta, scari, fiecare cel putin 20 min dar nu mai mult de 30 min., iar la sfarsit de fiecare antrenament fac 4 serii a 50 de abdomene din plan declinat.Abdomene fac si in zilele cand nu ma duc la sala aprox. 100 buc.
De mancat, va pot spune ca evit foarte tare grasimile, in schimb fac ravagii la fructe, legume, carne pui si incerc sa ma abtin de la dulciuri de casa.Acesta este felul meu de a manca de ani de zile, deci nu este ceva ce am inceput de cateva luni.Si totusi, chiar si cand faceam 6 antrenamente pe saptamana tot aveam acel strat de 1-2 cm pe abdomen care ascundea definirea.
Intrebarea si rugamintea mea este sa imi spuneti daca credeti ca fac ceva gresit sau daca puteti sa imi dati alta idee pentru un plan de antrenament diferit.
Va multumesc, Alin.
incearca dieta KETO...are efect GARANTAT...