Pagina 1 din 1
elfa
Newbie 4 mesaje
|
bicicleta eliptica
scris pe 29 nov 2004 19:04 de elfa
M-am hotarat sa-mi iau o bicicleta eliptica, pt ca mi se pare cel mai complet aparat de fitness care sa poata fi folosit in spatiul limitat al unui apartament.
Vreau sa ma sfatuiti ce marca sa aleg. Din pacate, cele de la Kettler sunt incredibil de scumpe. Pe de alta parte, am citit ca cele de la First BUke sunt de o calitate mizerabila(eu am de gand sa folosesc intens aparatul..deci..)...Ashadar?>??o solutie de mijloc???
|
sus |
|
marcel
Guest
|
Re: bicicleta eliptica
scris pe 9 dec 2004 10:42 de marcel
M-am hotarat sa-mi iau o bicicleta eliptica, pt ca mi se pare cel mai complet aparat de fitness care sa poata fi folosit in spatiul limitat al unui apartament.
Vreau sa ma sfatuiti ce marca sa aleg. Din pacate, cele de la Kettler sunt incredibil de scumpe. Pe de alta parte, am citit ca cele de la First BUke sunt de o calitate mizerabila(eu am de gand sa folosesc intens aparatul..deci..)...Ashadar?>??o solutie de mijloc??? [blue]Buna! N-am sa-ti dau un sfat referitor la marca, dar vreau sa-ti spun cateva lucruri la care trebuie sa te uiti: ai incercat o astfel de bicicleta? esti sigura ca nu ametesti in cateva minute? este OK senzatia? efortul nu este "natural" si sunt persoane care au probleme in utilizarea acestei biciclete. Eventual vorbeste cu un antrenor priceput si binevoitor. Ce doresti exact sa obtii? Este neaparat necesara o astfel de bicicleta? Sau poti obtine rezultate similare si prin alte exercitii? Eventual cu alte aparate? Stiu ca nu sunt destul de bogat pentru a cumara lucruri ieftine si de calitate indoielnica , eu as lua Kettler, daca as lua ceva. ATENTIE cu aparatele First Bike nu sunt (toate) facute de firme profesionale, si au ... mici probleme. Sper ca nu ti-am complicat existenta, dar daca vei reusi sa raspunzi corect la parte din aceste intrebari decizia va veni de la sine. Succes![/blue]
|
sus |
|
elfa
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: bicicleta eliptica
scris pe 11 dec 2004 00:30 de elfa
Iti multumesc pt raspuns, evident ca prima data la First Bike am ajuns....noroc cu un forum unde am intrat intamplator si unde am gasit o gramada de ...date utile despre calitatea produselor lor
Da, am folosit asa ceva destul de mult la sala de fitness. Unde, din pacate, nu am timp de mers in acest moment. Pentru alte aparate pe care mi le-as dori, nu am spatiu.Si pentru bicicleta asta am indoieli, in ceea ce priveste locul.De ce am ales-o tocmai pe ea?!pai mi se pare utila, lucrezi si bratele cat de cat, si picioarele....Te mentine in forma.....nu este un exercitiu static, iti solicita si cordul, si plamanii....pare ok, nu?!
|
sus |
|
Razvan
Guest
|
Re: Re: Re: bicicleta eliptica
scris pe 15 dec 2004 15:45 de Razvan
Eu am incercat acest tip de biciclete. Sunt ok. Scot untu' din tine. Nu am avut nici o senzatie de ameteala sau de disconfort... Daca te-ai hotarat sa-ti iei o bicicleta eliptica, sfatul meu e sa-ti iei una magnetica. Cele mecanice sunt proaste . Se strica repede (se toceste banda) si in plus isi schimba rezistenta in functie de dilatarea tamburului , dilatare ce apare in urma frecarii. Cele magnetice pastreaza rezistenata constanta (in functie de cum le reglezi). Kettler e o marca buna da' pretul....Oricum sunt banii tai.
|
sus |
|
elfa
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: bicicleta eliptica
scris pe 27 dec 2004 12:48 de elfa
Pana la urma am luat una din Carrefour, Body style se numeste si este magnetica. Daca fac abstractie de dupa-amiaza de cosmar in care m-am chinuit sa o montez(cred ca un barbat nu ar fi avut probleme), in rest sunt ff multumita de ea. Desi o folosesc zilnic cam o ora, pare sa fie ok.
|
sus |
|
mary
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: bicicleta eliptica
scris pe 12 mar 2006 17:57 de mary
si eu vreau sa-mi iau o bicicleta si nu stiu ce sa aleg
|
sus |
|