Pagina 1 din 1
georgik
Expert member 624 mesaje
|
apa si antrenamentul
scris pe 11 iul 2008 12:19 de georgik
salut,am si eu o intrebare...Inca de la inceput m-am obisnuit sa lucrez fara a consuma deloc apa in timpul antrenamentului(poate doar clatind gura).Este o problema?am incercat sa ma obisnuiesc sa consum apa dar pur si simplu uitam de ea ...nu simteam nevoia sa consum
multumesc si bafta
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: apa si antrenamentul
scris pe 11 iul 2008 14:51 de murphy2
salut,am si eu o intrebare...Inca de la inceput m-am obisnuit sa lucrez fara a consuma deloc apa in timpul antrenamentului(poate doar clatind gura).Este o problema?am incercat sa ma obisnuiesc sa consum apa dar pur si simplu uitam de ea ...nu simteam nevoia sa consum
multumesc si bafta
nu e bine deloc !
Singurul sport unde nu iti trebuie apa sa consumi ca ai destula in jurul tau este inotul.
Pentru celelalte, inclusiv culturismul este obligatoriu la modul imperativ consumul a 0.5-1 l de apa sau mai mult. Facand efort fizic intens, corpul prin transpiratie pierde saruri minerale, lichide si se dezhidrateaza....de aceea este OBLIGATORIU consumul de apa. In dezhidratare, unul din primele semne este senzatia de gura uscata....este bine ca niciodata pe parcursul zilei sa nu ajungem la aceasta, cu atat mai putin in cadrul acestui sport.
S-ar putea sa nu transpiri suficient din oricare din urmat motive....nu depui efort suficient sau ai o problema medicala...ambele variante le vad ca o posibila explicatie pentru ce numestu tu "am incercat sa ma obisnuiesc sa consum apa dar pur si simplu uitam de ea ...nu simteam nevoia sa consum "
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: apa si antrenamentul
scris pe 11 iul 2008 15:48 de georgik
nu e bine deloc !
S-ar putea sa nu transpiri suficient din oricare din urmat motive....nu depui efort suficient sau ai o problema medicala...ambele variante le vad ca o posibila explicatie pentru ce numestu tu "am incercat sa ma obisnuiesc sa consum apa dar pur si simplu uitam de ea ...nu simteam nevoia sa consum "
tocmai asta e paradoxu...ca transpir foarte mult de obicei chiar si fara efort fizic...este o problema pe care o am inca de mic...iar in timpul antrenamentului transpir foarte mult...
La un moment m-am gandit din cauza fructelor pe care le consum(care sunt si foarte multe la nr) ...litrul de lapte care il beau inainte antrenamentului...nu prea imi gaseam explicatii...
Oricum multumesc de raspuns ,o sa iau in considerare si o sa beau mkr un litru de apa la fiecare antrenament
P S: am observat ca de la un timp ,cand am luat mai in serios si antrenamentul cardio,au inceptu sa imi apara si mai multe vene decat aveam ,unele chiar cu un aspect ciudat.Sa fie urmarea deshidratarii?
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: apa si antrenamentul
scris pe 11 iul 2008 22:52 de andy90
tocmai asta e paradoxu...ca transpir foarte mult de obicei chiar si fara efort fizic...este o problema pe care o am inca de mic...iar in timpul antrenamentului transpir foarte mult...
La un moment m-am gandit din cauza fructelor pe care le consum(care sunt si foarte multe la nr) ...litrul de lapte care il beau inainte antrenamentului...nu prea imi gaseam explicatii...
Oricum multumesc de raspuns ,o sa iau in considerare si o sa beau mkr un litru de apa la fiecare antrenament
P S: am observat ca de la un timp ,cand am luat mai in serios si antrenamentul cardio,au inceptu sa imi apara si mai multe vene decat aveam ,unele chiar cu un aspect ciudat.Sa fie urmarea deshidratarii?
venele 'apar' pt ca tu facand cardio dai jos grasime si se cunosc mai bine muschii, venele(ce ai avut tu sub stratul adipos)
e normal asta
forma tine de genetic
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: apa si antrenamentul
scris pe 12 iul 2008 16:15 de georgik
venele 'apar' pt ca tu facand cardio dai jos grasime si se cunosc mai bine muschii, venele(ce ai avut tu sub stratul adipos)
e normal asta
forma tine de genetic
sunt costient de venele care apar in urma slabirii...normal se vad mai bine...dar vorbesc de vene care apar la aceeasi greutate sau diferenta foarte mica,si in zone cum ar fi fruntea,umeri,locuri in care in momentul de fatza stratul adipos este foarte foarte redus,plus ca sunt vene striate cu un aspect neobisnuit
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: apa si antrenamentul
scris pe 12 iul 2008 16:49 de andy90
sunt costient de venele care apar in urma slabirii...normal se vad mai bine...dar vorbesc de vene care apar la aceeasi greutate sau diferenta foarte mica,si in zone cum ar fi fruntea,umeri,locuri in care in momentul de fatza stratul adipos este foarte foarte redus,plus ca sunt vene striate cu un aspect neobisnuit
cum am zis, forma e genetica.
baga o poza sa vedem si noi niste vene ciudate(miemi plac venele)
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: apa si antrenamentul
scris pe 12 iul 2008 18:01 de georgik
cum am zis, forma e genetica.
baga o poza sa vedem si noi niste vene ciudate(miemi plac venele)
singurele care se vad ,sunt cele de la frunte ,pe umeri,piept apar doar in timpul unui antrenament intens
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|