Pagina 1 din 1
dragos97
Newbie 1 mesaje
|
Antrenament + Alimentatie
scris pe 22 iun 2013 15:18 de dragos97
Salut, as vrea sa ma apuc de sala, am 16 ani, 1.83 inaltime si 74.5 kilograme. As vrea un anternament complet pentru 5 zile si un regim alimentar. Vreau sa ma axez in mare parte pe abdomen si piept. Multumesc!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
Re: Antrenament + Alimentatie
scris pe 22 iun 2013 15:27 de Cristi7
Salut, as vrea sa ma apuc de sala, am 16 ani, 1.83 inaltime si 74.5 kilograme. As vrea un anternament complet pentru 5 zile si un regim alimentar. Vreau sa ma axez in mare parte pe abdomen si piept. Multumesc!
Luni piept
Marti spate
Miercuri picioare
Joi umeri cu trapez
Vineri brate
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 15:39 de FANI
Luni piept
Marti spate
Miercuri picioare
Joi umeri cu trapez
Vineri brate
Exact programul asta il am de vreo 2-3 luni si merge super bine.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 22 iun 2013 17:19 de Cristi7
Exact programul asta il am de vreo 2-3 luni si merge super bine.
La fel si eu
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 19:11 de Tooxie
A zis ca vrea sa se axeze pe piept si abdomen,programul e ok dar ar trebui o zi numai cu antrenament pentru abs
Incearca :
Luni: piept+biceps
Marti: spate+triceps
Miercuri: pauza
Joi: Picioare
Vineri: Abs
Sambata : Umeri + trapez
Duminica: pauza(eu duminica mai lucrez putin grupele deficitare)
Daca nu te pricepi la programe de antrenament nu mai recomanda asemenea tampenii.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 19:16 de basu
Daca nu te pricepi la programe de antrenament nu mai recomanda asemenea tampenii.
Am avut o discutie cu Gilu chiar acum, de acum toate prostiile negandite si off topicul vor fi sterse.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 22:31 de AdrianSmile
Explica-mi te rog ce e gresit in acest program.....e foarte simplu sa comentezei fara sa dai niciun argument.
@basu,din cate vad raspunsul lui Tooxie e off-topic nu al meu.Eu i-am dat un program daca vrea sa-l foloseasca bine daca nu,sa nu-l foloseasca,nu mi se pare ok sa se stearga mesajele on-topic.
Never back down !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iul 2013 07:56 de basu
Explica-mi te rog ce e gresit in acest program.....e foarte simplu sa comentezei fara sa dai niciun argument.
@basu,din cate vad raspunsul lui Tooxie e off-topic nu al meu.Eu i-am dat un program daca vrea sa-l foloseasca bine daca nu,sa nu-l foloseasca,nu mi se pare ok sa se stearga mesajele on-topic.
Prima data asteapta sa iti explice colegul de forum de ce nu este inspirat antrenamentul si pe urma o sa iti dai seama singur de ce sunt sterse anumite postari. Postari adresate unui incepator de 15 ani de catre un alt incepator de 15 ani. Nici mie nu mi se pare ok sa se posteze aici chiar orice.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 13:48 de Tooxie
Mi se pare normal sa trag un semnal de alarma asupra acestui antrenament pentru ca incepatorii sa stie ca nu e bun si sa nu se apuce de asa ceva.
Nu putem sa spunem pe forum ca daca iti dai cu haltera in cap faci muschi ca poate unii vor crede si o sa-i avem pe constiinta.
Deci programul este gresit in multe feluri, dupa piept + biceps nu se poate lucra spatele a 2 zi deoarece intra si bicepsul care fiind obosit strica tot antrenamentul spatelui. Nici tricepsul nu se poate lucra dupa piept pentru ca intra in mod indirect in antrenamentul acestuia. Grupele musculare se lucreaza in mod direct si in mod indirect. Trebuie ori sa le grupezi in mod inteligent ori sa lasi destula pauza intre ele pentru a avea antrenamente reusite si a evita supraantrenamentul.
Iar in final abdomenului nu ii trebuie dedicata o zi pentru el, poate fi combinat foarte bine cu picioarele. Chiar daca ai vrea sa-i dedici o zi aceasta ar fi sambata acasa, nu vineri cand ar merge mai bine antrenamentul umerilor.
Editat de Tooxie pe 10 iul 2013 14:02
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iul 2013 13:52 de basu
Mi se pare normal sa trag un semnal de alarma asupra acestui antrenament pentru ca incepatorii sa stie ca nu e bun si sa nu se apuce de asa ceva.
Nu putem sa spunem sa spunem pe forum ca daca iti dai cu haltera in cap faci muschi ca poate unii vor crede si o sa-i avem pe constiinta.
Deci programul este gresit in multe feluri, dupa piept + biceps nu se poate lucra spatele a 2 zi deoarece intra si bicepsul care fiind obosit strica tot antrenamentul spatelui. Nici tricepsul nu se poate lucra dupa piept pentru ca intra in mod indirect in antrenamentul acestuia. Grupele musculare se lucreaza in mod direct si in mod indirect. Trebuie ori sa le grupezi in mod inteligent ori sa lasi destula pauza intre ele pentru a avea antrenamente reusite si a evita supraantrenamentul.
Iar in final abdomenului nu ii trebuie dedicata o zi pentru el, poate fi combinat foarte bine cu picioarele. Chiar daca ai vrea sa-i dedici o zi aceasta ar fi sambata acasa, nu vineri cand ar merge mai bine antrenamentul umerilor.
Iar duminica le mai antreneaza putintel asa pe cele deficitare. Antrenamentul este extrem de prost si este gandit de un incepator probabil. Este un antrenament care poate da peste cap eforturile cuiva de a face niste treaba la sala.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 17:00 de AdrianSmile
Nu putem sa spunem pe forum ca daca iti dai cu haltera in cap faci muschi ca poate unii vor crede si o sa-i avem pe constiinta.
Multumesc mult pentru explicatie.Se pare ca mai am multe de invatat pana sa ajung la stadiul in care pot da sfaturi.
Never back down !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iul 2013 20:22 de basu
Multumesc mult pentru explicatie.Se pare ca mai am multe de invatat pana sa ajung la stadiul in care pot da sfaturi.
Discutiile dintre noi au fost purtate ca si cum ar fi fost un conflict cumva. Daca ai neclaritati, evita contradictiile cu cei care sunt mai experimentati si trimite o intrebare pe PM. Ti se va raspunde. Si tie.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|