Pagina 1 din 1
myta_102
Junior member 14 mesaje
|
Vreau sa slabesc
scris pe 6 nov 2007 18:49 de myta_102
Buna am 14 ani si sunt cam grasut si as vrea sa slabesc. Fac acasa antrenamente flotari abdomene genoflexiuni sar coarda etc.Am niste intrebari:1 daca fac acasa antrenamente si iau creatina si scot sucurile si chipsurile si ciocolata o sa slabesc 2 Sa iau creatina sau nu? 3 Cate antrenamente cardio sa fac pe saptamana? 4 Eu vreau sa slabesc doar din grasime dar muschii as vrea sa imi ramana se poate? 5 Ce trebuie sa fac ca sa slabesc? Astept pareri
Be consistent,patient,dedicated,and wise regarding training and dieting,and you will see results!
|
sus |
|
Danni
Senior member 73 mesaje
|
Re: Vreau sa slabesc
scris pe 6 nov 2007 19:31 de Danni
Buna am 14 ani si sunt cam grasut si as vrea sa slabesc. Fac acasa antrenamente flotari abdomene genoflexiuni sar coarda etc.Am niste intrebari:1 daca fac acasa antrenamente si iau creatina si scot sucurile si chipsurile si ciocolata o sa slabesc 2 Sa iau creatina sau nu? 3 Cate antrenamente cardio sa fac pe saptamana? 4 Eu vreau sa slabesc doar din grasime dar muschii as vrea sa imi ramana se poate? 5 Ce trebuie sa fac ca sa slabesc? Astept pareri
Salut
In primul rand nu vad importanta creatinei in cazul tau, parerea mea e sa o lasi in pace pe cand mergi la sala.
Alimentatia e foarte importanta, deci vezi ce mananci...Parerea mea e sa nu urmaresti o dieta foarte stricta, inca esti mic.
Da, daca ai si vointa poti sa slabesti, echilibreaza-ti alimentatia, nu mai manca dupa ora 8 seara. Mananca mai putine dulciuri, si cu prajelile la fel. Fa 3 max 4 zile pe sapt cardio.
In sectiunea Alimentatie gasesti foarte multe chestii utile, citeste si acolo.
Bafta
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Vreau sa slabesc
scris pe 6 nov 2007 19:31 de Lukiano
Primul lucru ce vreau sa spun este ca raspunsurile de mai jos se bazeaza pe faptul ca o sa ai o dieta adaptata:
1. daca faci acasa nu e la fel de eficient ca si daca ai merge la o sala si faci antrenamente in regim aerob. Iti recomand sa nu te apuci inca de greutati, stiu un prieten care la 21 ani a reusit sa slabeasca foarte rapid urmand antrenamente... de arte martiale(antrenamente fizice destul de dure cam de 3 ori pe saptamana - treptat:la inceput 1, apoi de 2 ori,...)
2. Parerea mea este sa nu iei creatina pentru ca nu are nici un efect pentru ceea ce urmaresti tu ci din contra efectele sunt adverse(o sa pui greutate, bagi mai multa apa in celula) Pe scurt nu merita! Mai ales la varsta ta nu e indicat...
3. Poti face intre 3 si 5 antrenamente dar e bine sa mergi treptat si sa vezi unde e cazul sa te opresti(nu e bine nici sa iti supraobosesti organismul: scade rezistenta si imunitatea) Nu te astepta ca sa slabesti brusc, daca se intampla asta inseamna ca ai dat odata cu grasimea si o mare parte din muschi jos.
4. Se poate sa slabesti doar din grasime(bine normal ca nu 100%) dar asta o sa dureze si iti trebuie multa rabdare si o dieta foarte buna. Aici ai putea suplimenta cu glutamina si BCAA.
5. Trebuie sa nu stai! Sa faci antrenamente constante si sa ai o dieta buna. Sa te informezi cat mai bine si sa afli toate metodele de a slabi si ce factori ai corpului tau care determina slabirea trebuie influentati.
Cel mai greu o sa fie sa ti dieta dar tine minte ca fara e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant!
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
myta_102
Junior member 14 mesaje
|
multumesc
scris pe 6 nov 2007 20:21 de myta_102
multumesc pentru raspunsuri eu acuma sunt a 8 a si cu tezele astea unice nu pot merge la o sala
Be consistent,patient,dedicated,and wise regarding training and dieting,and you will see results!
|
sus |
|
Danni
Senior member 73 mesaje
|
Re: multumesc
scris pe 6 nov 2007 20:36 de Danni
multumesc pentru raspunsuri eu acuma sunt a 8 a si cu tezele astea unice nu pot merge la o sala
Esti mic pentru sala, daca vrei sa incepi sa faci sala, fa-o dupa 16 ani. Daca chiar vrei sa te apuci de acum sa nu exagerezi cu kg, nu te lua dupa altii pe care ii vezi la sala, esti inca in crestere. Deocamdata exercitiile ce le faci acasa sunt ok
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|