Pagina 1 din 1
coaja32
Newbie 4 mesaje
|
vergeturi
scris pe 23 sep 2005 11:39 de coaja32
cum pot sa scap de vergeturile din zona pieptului la inceput am crezut ca e din cauza suplimentelor pentru ca cresc brusc da de 2 ani nu mai iau nimic si "crapaturile" alea se fac tot mai groase
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: vergeturi
scris pe 23 sep 2005 16:48 de Gilu
cum pot sa scap de vergeturile din zona pieptului la inceput am crezut ca e din cauza suplimentelor pentru ca cresc brusc da de 2 ani nu mai iau nimic si "crapaturile" alea se fac tot mai groase Sa mai discutat problema asta pe forum.Nu poti scapa de ele,poti sa le intampini cu crema antivergeturi.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 23 sep 2005 17:33 de DrMihai
cum pot sa scap de vergeturile din zona pieptului la inceput am crezut ca e din cauza suplimentelor pentru ca cresc brusc da de 2 ani nu mai iau nimic si "crapaturile" alea se fac tot mai groase
daca acele crapaturi se maresc in diametru, problema e ca acum te ingrasi.daca crapa e clar ca pui grasime,daca nu mai iei suplimente.sau folosesti creatina,care aduna apa in muschi,la fel si steroizii!foloseste creme, inainte si dupa sala!La tg-mures si la cj sunt clinici particulare de chirurgie plastica,reparatorie si estetica!am facut un stagiu si sincer sa va spun , sunt multi si multe cu aceasta problema.Cele mari si evidente se pot rezolva si chirurgical,dar raportul risk/beneficiu nu e todeauna pozitiv!
Am un prieten farmacist care mi-a zis ca sunt produse de la lek pharmatec pt pigmentarea vergeturilor.practic le ascunde.cum aflu de acel produs am sa-l postez pe forum.si eu am vergeturi langa piept si in zona axilara.m-am dus la solar si s-au mai inchis la culoare(inainte erau fff rosii,zici ca eram taiat).
Vergeturile trebuie prevenite si nu tratate!
|
sus |
|
coaja32
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: vergeturi
scris pe 24 sep 2005 19:33 de coaja32
da am inteles ca vitamina A si zincul ajuta ce parere ai
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: vergeturi
scris pe 25 sep 2005 02:34 de DrMihai
vitamina A e o vit lipoproteica, ce se obtine in organism din Beta caroten. intra in cilcul vizual.si da o anumita structura a pielli.(functia principala intra in ciclul vizual)nu poti sa spui k ar putea cat de cat ameliora vergeturile.zincul e cunoscut ca un promotor al stimularii gonadelor(testiculelor), pt a produce testosteron.e bun pt alimentatzia unui culturist dar supradoze provoaza intoxicatzie.
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: vergeturi
scris pe 25 sep 2005 02:35 de DrMihai
deci nu se pune problema ca cele 2 elemente sa faca ceva in legatura cu vergeturile.
|
sus |
|
Boomboom
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: vergeturi
scris pe 25 sep 2005 08:32 de Boomboom
Cum nu? eu asa am auzit ...intradevar is mai multe cauze care produc vergeturile una din ele ar fi ca pielea nu-i vitaminizata , nu-i elastica...stiam ca zincul si vitamina A ajuta si ele !! Dintre cremele care le-ati folosit care ar fi mai indicata?!
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: Re: Re: vergeturi
scris pe 25 sep 2005 12:09 de DrMihai
Cum nu? eu asa am auzit ...intradevar is mai multe cauze care produc vergeturile una din ele ar fi ca pielea nu-i vitaminizata , nu-i elastica...stiam ca zincul si vitamina A ajuta si ele !! Dintre cremele care le-ati folosit care ar fi mai indicata?!
zincul e neglijabil in alimentatzie, nu are nici un efect asupra pielii, iar vit A, fff putin, in avitaminoza A pieleea de usuca,doar ata.,parerea mea e ca nu ajuta,sau daca o face ,e fff putin,neglijabil.
cremele cele mai bune sunt cele pt gravide,dar sunt bune inclusiv cremele nivea pt fatza,face pielea mai laxa si mai hidratata!relativ sunt ieftine...
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 13 oct 2005 10:38 de Fedor
cum pot sa scap de vergeturile din zona pieptului la inceput am crezut ca e din cauza suplimentelor pentru ca cresc brusc da de 2 ani nu mai iau nimic si "crapaturile" alea se fac tot mai groase Efectul vizual produs de vergeturi este ireversibil..Am auzit ca se pot trata cu laser...Ele apar din cauza lipsei de elasticitate a tegumentului,parte si din cauza lipsei de zinc din organism..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 4 ian 2006 23:49 de JohnnyBordur
cum pot sa scap de vergeturile din zona pieptului la inceput am crezut ca e din cauza suplimentelor pentru ca cresc brusc da de 2 ani nu mai iau nimic si "crapaturile" alea se fac tot mai groase vergeturile apar cik in uirma ruperi in straturile de colagen (asa mi`o explicat o tipa) apai sant tot felu de creme scumpe care pot reversa efectu daca is vinete mov vergeturile,dar odata ce is albe nu mai exista cale de remediu din cate shtiu...si sigur nu is de la suplimente si poate din cauza creshteri ibrushte sau greutatzi prea mari,exercitzii fascute incorect,nu shtiu ... dak gresesc corectatzi`ma
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|