Pagina 1 din 1
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Un sfat...
scris pe 21 sep 2006 16:51 de BigBang
Cred ca aici este locul potrivit de a posta, imi cer scuze daca nu dar chiar nu cred ca ar fi in alta sectiune.
Am si eu o intrebare, credeti ca este bine sa fac sala de forta atunci cand fac si antrenamente de kick ? Nu de alta dar ma gandesc ca 1-2 zile sa imi ramana fara sa fac nimic, mai bine spus sa ma odihnesc. Voi ce ziceti, sa fac in aceasi zi, dimineata fiare si seara kick ? Sau sa am zi separata pt. fiecare, ceea ce ar insemna sa nu am nici macar o zi pt. odihna.
Ce ziceti ?
thx
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Un sfat...
scris pe 21 sep 2006 18:04 de laurtey
Cred ca aici este locul potrivit de a posta, imi cer scuze daca nu dar chiar nu cred ca ar fi in alta sectiune.
Am si eu o intrebare, credeti ca este bine sa fac sala de forta atunci cand fac si antrenamente de kick ? Nu de alta dar ma gandesc ca 1-2 zile sa imi ramana fara sa fac nimic, mai bine spus sa ma odihnesc. Voi ce ziceti, sa fac in aceasi zi, dimineata fiare si seara kick ? Sau sa am zi separata pt. fiecare, ceea ce ar insemna sa nu am nici macar o zi pt. odihna.
Ce ziceti ?
thx Ar fi mai bine in zile diferite, nu inseamna k nu o sa ai timp d odihna pt k la sala nu stai mai mult d o ora
fi destept!!!
|
sus |
|
BigBang
Junior member 44 mesaje
|
Re: Re: Un sfat...
scris pe 21 sep 2006 18:19 de BigBang
Ar fi mai bine in zile diferite, nu inseamna k nu o sa ai timp d odihna pt k la sala nu stai mai mult d o ora
La sala trag in jur de o ora juma, doua maxim, lucrez 2 gurpe si fac pt. fiecare in jur de 3-5 exercitii.
Inca ceva, pt forta cum trebuie lucrat ? greutati mari, mici ? serii multe, putine ? repetari ? etc.
Dar pt. masa ?
eu de obicei lucrez piramidal;15,12,10,8,6 sau 4.
thx
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Un sfat...
scris pe 21 sep 2006 18:24 de Dave
La sala trag in jur de o ora juma, doua maxim, lucrez 2 gurpe si fac pt. fiecare in jur de 3-5 exercitii.
Inca ceva, pt forta cum trebuie lucrat ? greutati mari, mici ? serii multe, putine ? repetari ? etc.
Dar pt. masa ?
thx
aoleo...pai de ce stai tu la sala 1.5-2 ore, daca faci maxim 10 serii ? eu cand am biceps/triceps (17 serii in total + incalzire ) le fac in 50 de minute
15 serii sunt deja pentru rezistenta musculara
6-8 serii sunt pt masa
4-6 serii sunt pt forta, dar si masa forta fara masa nu prea se poate
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Re: Re: Un sfat...
scris pe 21 sep 2006 18:28 de laurtey
Dar pt. masa ?
thx La un antrenament se lucreaza maxim 2 grupe, se fac, de obicei 2 ex p grupa, pt forta:3-5 rep.(greutatile se aleg in asa fel incat sa nu poti face mai mult de 5 rep pe serie dar nici mai putin d 3.)
pt masa:8-10-max.12 rep(greutatile se aleg in acelas mod^^^)
altceva...?
fi destept!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|