Pagina 1 din 1
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
triceps
scris pe 18 mar 2006 16:22 de bogdanbgd
cand faci impins din culcat cu priza ingusta pt. a lucra tricepsul cat de ingusta tre' sa fie priza ?
la nivelul umerilor ?
sau ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: triceps
scris pe 18 mar 2006 17:12 de Gilu
cand faci impins din culcat cu priza ingusta pt. a lucra tricepsul cat de ingusta tre' sa fie priza ?
la nivelul umerilor ?
sau ? Da,cam 20cm.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: triceps
scris pe 18 mar 2006 21:45 de Rapper
... potzi sa faci si cu bara EZ ... e mai convenabil ... ai mai multa stabilitate ...
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: triceps
scris pe 18 mar 2006 22:52 de crististrong
... potzi sa faci si cu bara EZ ... e mai convenabil ... ai mai multa stabilitate ...
da, dar daca pui greutati mai mari cand cobori bara z pana in punctul in care iti atinge corpul te poti accidenta daca o cobori rapid(asta si daca ai o bara z improvizata)
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 13:07 de Rapper
asta asa e ... dar cu baza Z ai priza mult mai buna si fortzezi mai putzin incheietura ... cum am zis incearca ... daca itzi place foloseste ...
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 16:59 de JohnnyBordur
asta asa e ... dar cu baza Z ai priza mult mai buna si fortzezi mai putzin incheietura ... cum am zis incearca ... daca itzi place foloseste ... apropo de bara EZ ... preferati bara sau helcometru la indreptari pt triceps ? stiu chestia cu izolatia si dezvoltarea muschilor ajutatori,dar care preferati ? sau mai bine zis care metoda o folositi ?
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 19:48 de bytzu
wei, voi cand lucrati tricepsul si ce exerciti utilizati? cu ce program aveti rezultate?
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 20:05 de Gilu
wei, voi cand lucrati tricepsul si ce exerciti utilizati? cu ce program aveti rezultate? Eu fac un exercitiu de baza si unul de pompare/izolare si cam atat,ii suficient.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 22:11 de Rapper
Eu fac biceps+triceps intr-o zi ... si fac superserii ... pana acum au avut cele mai bune rezultate
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 19 mar 2006 22:42 de Gilu
Eu fac biceps+triceps intr-o zi ... si fac superserii ... pana acum au avut cele mai bune rezultate Asa fac si eu si merge f bine+ca termin mai repede.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 20 mar 2006 18:07 de Spaz
Asa fac si eu si merge f bine+ca termin mai repede. Asa e cel mai bine pt ca sunt grupe antagoniste si acidul lactic se scurge din triceps in biceps si invers.Este un program al draq de bun.
La mine cel mai bine imi lucreaza tricepsul flotarile la paralele.Nici nu am nevoie de vreun exercitiu cu bara sau gantera.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 20 mar 2006 22:18 de bytzu
Asa e cel mai bine pt ca sunt grupe antagoniste si acidul lactic se scurge din triceps in biceps si invers.Este un program al draq de bun.
La mine cel mai bine imi lucreaza tricepsul flotarile la paralele.Nici nu am nevoie de vreun exercitiu cu bara sau gantera. treaba e ca eu nu simt ca lucreaza tricepsul la paralele si mai e un lucru atunci cand fac flotari la paralele ata pentru piept aplecat in fata(lunea) cat si pentru triceps(joia) a doua zi ma iau dureri in zona sternului atunci cand ma misc brusc sau cand stau intins.
Asa lucrez si eu momentan biceps-triceps insa nu superserii > Spune-ri voi cum lucratii superseriile( adik cum imbinati ex).
Gilu, consideri ca este deajuns sa lucrea 2 ex pt triceps? si atunci pt biceps cat sa fac? un ex?.....
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 20 mar 2006 22:36 de bogdanbgd
treaba e ca eu nu simt ca lucreaza tricepsul la paralele si mai e un lucru atunci cand fac flotari la paralele ata pentru piept aplecat in fata(lunea) cat si pentru triceps(joia) a doua zi ma iau dureri in zona sternului atunci cand ma misc brusc sau cand stau intins.
Asa lucrez si eu momentan biceps-triceps insa nu superserii > Spune-ri voi cum lucratii superseriile( adik cum imbinati ex).
Gilu, consideri ca este deajuns sa lucrea 2 ex pt triceps? si atunci pt biceps cat sa fac? un ex?.....
la biceps incearca 2 exercitii (cred ca e destul) - flexii din picioare cu bara
- la biceps-machine doar ca lucreaza cu
gantere
eu asa fac ... si "simt" bine
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 20 mar 2006 22:52 de Gilu
treaba e ca eu nu simt ca lucreaza tricepsul la paralele si mai e un lucru atunci cand fac flotari la paralele ata pentru piept aplecat in fata(lunea) cat si pentru triceps(joia) a doua zi ma iau dureri in zona sternului atunci cand ma misc brusc sau cand stau intins.
Gilu, consideri ca este deajuns sa lucrea 2 ex pt triceps? si atunci pt biceps cat sa fac? un ex?..... Pt mine da,imi cunosc corpul si stiu cum reactioneaza.Fac 2 exercitii pt ca asa imi merge mai bine.Daca sti cum sa te antrenezi nu ii putin 2 exercitii facute calumea.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 22 mar 2006 20:53 de Spynes
Pt mine da,imi cunosc corpul si stiu cum reactioneaza.Fac 2 exercitii pt ca asa imi merge mai bine.Daca sti cum sa te antrenezi nu ii putin 2 exercitii facute calumea. conteaza calitatea nu cantitatea poti sa faci si 5 exercitii si dak pe niciunul nu-l faci corect degeaba
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 22 mar 2006 22:04 de JohnnyBordur
conteaza calitatea nu cantitatea poti sa faci si 5 exercitii si dak pe niciunul nu-l faci corect degeaba de acord si eu m`am tot foit cu cate 3 exercitii pt triceps si nici cum nu obtineam efectu care il vroiam,cresteam dar incet,si acum mi-am gasit 2 exercitii eprfecte care le fac la intensitate maxima ... nici a doua zi dupa antrenament nu puteam misca mana imi simteam tricepsu pur si simplu extenuat,ceva mai mult decat febra ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 23 mar 2006 18:10 de Spaz
de acord si eu m`am tot foit cu cate 3 exercitii pt triceps si nici cum nu obtineam efectu care il vroiam,cresteam dar incet,si acum mi-am gasit 2 exercitii eprfecte care le fac la intensitate maxima ... nici a doua zi dupa antrenament nu puteam misca mana imi simteam tricepsu pur si simplu extenuat,ceva mai mult decat febra ... Iti zic eu un exercitiu pe care trebuie doar sa-l repeti nu mai mult de 4-5 ori per antrenament ca sa obtii notabile.
Din aplecat la 90 de grade, cu ganterele in maini faci extensia antebratului in spatele corpului, fara sa msti vreun pic bratul.Bratul sta lipit de corp.Adica bratul este paralel cu solul.La sfarsitul seriei daca lucrezi corect iti simti tricepsul arzand.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: triceps
scris pe 23 mar 2006 18:19 de Spynes
de acord si eu m`am tot foit cu cate 3 exercitii pt triceps si nici cum nu obtineam efectu care il vroiam,cresteam dar incet,si acum mi-am gasit 2 exercitii eprfecte care le fac la intensitate maxima ... nici a doua zi dupa antrenament nu puteam misca mana imi simteam tricepsu pur si simplu extenuat,ceva mai mult decat febra ... eu personal lucrez 3 sau 4 aparate pt triceps a cate 3 serii dar lucrez in ziua aia doar triceps! Ceea c trebuie sa intelegi e k fiecare are corpu lui si trebuie sa iti cunosti singur organismul!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|