Pagina 1 din 1
sunturat
Junior member 35 mesaje
|
Tractiuni Zilnic?
scris pe 2 mar 2015 00:06 de sunturat
Salut!.. Am facut sala timp de 6 luni insa ne mai avand posibilitatea materiala de a continua a trebuit sa ma opresc.Am continuat acasa cu flotari dar de 4 zile am inceput sa fac tractiuni la o bara din cartier..Am si eu o intrebare.. Eu fac 3 serii pentru spate si 3 pentru brate... Este o problema daca fac acest ,,antrenament,, zilnic?Au timp sa se recupereze muschii? Mentionez ca am 16 ani.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
Re: Tractiuni Zilnic?
scris pe 2 mar 2015 05:11 de KiSsSian
Salut!.. Am facut sala timp de 6 luni insa ne mai avand posibilitatea materiala de a continua a trebuit sa ma opresc.Am continuat acasa cu flotari dar de 4 zile am inceput sa fac tractiuni la o bara din cartier..Am si eu o intrebare.. Eu fac 3 serii pentru spate si 3 pentru brate... Este o problema daca fac acest ,,antrenament,, zilnic?Au timp sa se recupereze muschii? Mentionez ca am 16 ani.
Normal ca nu e bine sa antrenezi aceleasi grupe musculare zilnic. Nu iti permite situatia materiala , ok , multora nu le permite , dar poti vedea pe youtube multi care se antreneaza in parcuri si arata mai bine ca aia din sala . Daca esti inventiv poti antrena toate grupele . Pe cat de necesare sunt pauzele de la antrenamet pe atat si alimentatia in pauze si in timpul antrenamentelor .Mie imi place sa inspir oamenii nu sa ii demoralizez , asa ca trage tare , mai invata exercitii pe care sa le faci si numai tu o sa vezi daca ceva se schimba sau nu , Mult noroc
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 mar 2015 05:58 de basu
Bun , mai nou este vorba despre niste schimbari. Care sunt asteptarile tale ? Ce incerci sa obtii?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
andreiadi
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 2 mar 2015 23:24 de andreiadi
poti face linistit si triceps acasa, faci flotari cu mainile apropiate, faci flotari la paralele, dar ai grija sa fie corect pentru triceps, mai poti incerca flotari la banca, daca faci rost si de o banda elastica e perfect, daca nu mai pui tu ceva ghiozdan pe tine sau in spate, in timp ce face triceps, piept, sau spate, iar pentru picioare si acolo sunt o gramada
dar vorbim aici in special despre tractiuni, cauta pe youtube, pullups exercises, este un tip care are vreo 20 de feluri cam asa pe care le poti incerca, la piept iar are o gramada
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 mar 2015 08:22 de basu
poti face linistit si triceps acasa, faci flotari cu mainile apropiate, faci flotari la paralele, dar ai grija sa fie corect pentru triceps, mai poti incerca flotari la banca, daca faci rost si de o banda elastica e perfect, daca nu mai pui tu ceva ghiozdan pe tine sau in spate, in timp ce face triceps, piept, sau spate, iar pentru picioare si acolo sunt o gramada
dar vorbim aici in special despre tractiuni, cauta pe youtube, pullups exercises, este un tip care are vreo 20 de feluri cam asa pe care le poti incerca, la piept iar are o gramada
Omul a intrebat daca poate repeta zilnic ceva sau altceva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mar 2015 09:47 de marius0
Probleme nu ar fii dar te vor ajuta doar sa te mentii cat de cat in forma asta ca sa stii daca ai alt scop. De recuperarea muschilor conteaza foarte mult ce faci in afara salii.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|