Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Total Mass 4200
scris pe 6 nov 2005 14:09 de Anonim
salutare tuturor,e bun de ceva Total Mass 4200 ? e la pret jumate fata de cele mai profesioniste (costa 32 ron 1.5 kg), am vazut ca multi au probleme cu astfel de produse ieftine, eu il iau de aproximativ 5 luni si pana acum nimic deosebit (ma refer la balonare, diaree, dureri de stomac, etc)dar nu am avut cine stie ce performante cu el
Problema e ca sunt cam firav (tipul somatic este 5 puncte ectomorf, 3 puncte mezomorf si 2 puncte endomorf)
La 80g de Total Mass 4200 va asigura: 22g proteina, 10g colostru, 8g creatina, 6g glutamina, 5g aminoacizi cu catene ramificata (BCAA) 20g carbohidranti complecsi, 1.5mg bor, 50mcg seleniu
Intrebarea mea este sa continui cu acest produs ? sau sa iau ceva cu mai multi carbohidranti ? puteti sa imi dati niste produse ? multumesc
|
sus |
|
Rabbit
Junior member 30 mesaje
|
Re: Total Mass 4200
scris pe 6 nov 2005 14:15 de Rabbit
asta de mai sus sunt eu, am aflat de site de curand si sper sa am ce invata
Rabbit m-am semnat, am avut ce-am avut de spus, am plecat!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 nov 2005 14:38 de Gilu
salutare tuturor,e bun de ceva Total Mass 4200 ? e la pret jumate fata de cele mai profesioniste (costa 32 ron 1.5 kg), am vazut ca multi au probleme cu astfel de produse ieftine, eu il iau de aproximativ 5 luni si pana acum nimic deosebit (ma refer la balonare, diaree, dureri de stomac, etc)dar nu am avut cine stie ce performante cu el
Problema e ca sunt cam firav (tipul somatic este 5 puncte ectomorf, 3 puncte mezomorf si 2 puncte endomorf)
La 80g de Total Mass 4200 va asigura: 22g proteina, 10g colostru, 8g creatina, 6g glutamina, 5g aminoacizi cu catene ramificata (BCAA) 20g carbohidranti complecsi, 1.5mg bor, 50mcg seleniu
Intrebarea mea este sa continui cu acest produs ? sau sa iau ceva cu mai multi carbohidranti ? puteti sa imi dati niste produse ? multumesc Compozitia este buna la total mass,insa calitatea lasa de dorit.....Daca nu ai probleme digestive atunci poti continua cu el.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 6 nov 2005 15:26 de Fedor
Intrebarea mea este sa continui cu acest produs ? sau sa iau ceva cu mai multi carbohidranti ? puteti sa imi dati niste produse ? multumesc ...Omule,cred ca esti suficient de realist ca sa stii ca sintagma "ieftin si bun" nu prea se aplica intr-o societate capitalista...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|