Pagina 1 din 1
rares51
Junior member 41 mesaje
|
Supraantrenament
scris pe 2 mar 2014 22:47 de rares51
O mare "vedeta" printre culturistii din Long Beach, California, isi dezvaluie felul lui prin care a ajuns la performantele pe care le are si prin care ii ajuta pe altii sa ajunga la performante maxime.. CT Fletcher, poate unii il cunoasteti http://www.youtube.com/watch?v=B8el-sneTbU .. el spune ca secretul este supraantrenament, la fiecare grupa musculara.... iar cei care s-au antrenat dupa felul acesta de antrenament sunt multumiti si se vede ca au rezultate maxime... ce spuneti? o parere
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
Re: Supraantrenament
scris pe 3 mar 2014 00:25 de vladdaniel94
La supraantrenament nu se ajunge asa de usor.Eu nu cred in supraantrenament,nici nu am timp sa ma supraantrenez in 1-2 ore la sala.Depinde si de geneticul fiecaruia,cat de mult rezista o persoana la acel efort si in cat timp se recupereaza.Daca te hranesti corespunzator si te odihnesti cat ai nevoie nu cred ca se ajunge pana la supraantrenament.Este o parere si il urmaresc pe CT Fletcher de ceva vreme.Tipul are 30 de ani petrecuti in sala si nu cred ca ceea ce spune sunt vorbe in vant.
Editat de vladdaniel94 pe 3 mar 2014 01:08
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 09:54 de marius0
Si tocmai pentru ca are 30 de ani in sala are o experienta destul de mare si chiar stie ce ii functioneaza lui sau nu. Un astfel de antrenament pentru foarte multi dintre noi ar fi dezastruos.
|
sus |
|
rares51
Junior member 41 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 10:24 de rares51
Si tocmai pentru ca are 30 de ani in sala are o experienta destul de mare si chiar stie ce ii functioneaza lui sau nu. Un astfel de antrenament pentru foarte multi dintre noi ar fi dezastruos.
Da, el stie ce este bun pentru el.. dar in videoclipurile lui apar cel putin 4-5 persoane care spun ca au urmat tipul lui de antrenament adica supraantrenamentul si sunt multumiti toti si rezultatele se observa
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 10:36 de marius0
Da, el stie ce este bun pentru el.. dar in videoclipurile lui apar cel putin 4-5 persoane care spun ca au urmat tipul lui de antrenament adica supraantrenamentul si sunt multumiti toti si rezultatele se observa
Vroiai sa apara in videoclipurile lui persoane care spun ca au urmarit tipul asta de antrenament si nu a functionat ?
|
sus |
|
walkbytao
Senior member 108 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 16:22 de walkbytao
De unde concluzia ?? ai incercat tu ? pana nu incerci sa aflii de ce pui concluzii pripite ...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 16:46 de basu
Si care este motivul pt care nu faci si tu acest antrenament. Dar eu iti spun ca am mai mare incredere in Ruxandra decat in asta. Eu zic sa te iei dupa ea nu dupa youtube ca szotack sau cum il cheama pe ala.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
rares51
Junior member 41 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 21:04 de rares51
Si care este motivul pt care nu faci si tu acest antrenament. Dar eu iti spun ca am mai mare incredere in Ruxandra decat in asta. Eu zic sa te iei dupa ea nu dupa youtube ca szotack sau cum il cheama pe ala.
Daca stiam daca functioneaza sau nu cu adevarat, nu mai ceream pareri pe forum, nu? logic .. am cerut o parere, nu m-am contrazis cu nimeni, nu am tras concluzii pripite !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 mar 2014 07:40 de basu
Daca stiam daca functioneaza sau nu cu adevarat, nu mai ceream pareri pe forum, nu? logic .. am cerut o parere, nu m-am contrazis cu nimeni, nu am tras concluzii pripite !
Nu , nu este nimic logic in ce spui. Pt ca discutia purtata de tine pana acum arata ca si cum tu ai dorii sa promovezi acest tip de antrenament. Logic este sa incerci sa iti dai seama ce este bine pt tine si nu sa pierzi timpul cu diverse experimente din astea. Atunci cand construiesti un antrenament ca parte a unei rutine, vei tine cont de experienta pe care oi, de dotarile tehnice de care dispui, de timpul pe care il poti dedica acestui sport, de posibilitatile pe care le ai in a asigura alimentatie, suplimentatie, medicatie, odihna fizica si psihica si inca vreo cateva. Iata de ce , ceeace spui tu si altii care fac ca tine sunt prostii nu chestiuni logice.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
XtrPump7
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 8 mar 2014 09:34 de XtrPump7
Nu ti-a zis niciodata cineva "Daca faci mai mult nu inseamna ca o sa cresti mai mare" ,doar daca te ghidezi dupa principiul asta iti dai seama . + Dupa supraantrenament esti foarte obosit si nu mai ai acelas randament nu stiu cum ai putea face sala ziua imediat urm. dupa supraantrenament ,timp de ani intregi. )
No pain ,no gain
NO GAIN ,MORE PAIN !
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 9 mar 2014 22:33 de stefanp
O mare "vedeta" printre culturistii din Long Beach, California, isi dezvaluie felul lui prin care a ajuns la performantele pe care le are si prin care ii ajuta pe altii sa ajunga la performante maxime.. CT Fletcher, poate unii il cunoasteti http://www.youtube.com/watch?v=B8el-sneTbU .. el spune ca secretul este supraantrenament, la fiecare grupa musculara.... iar cei care s-au antrenat dupa felul acesta de antrenament sunt multumiti si se vede ca au rezultate maxime... ce spuneti? o parere Ca sa nu existe nici un dubiu...de ce nu incerci tu sa te antrenezi ca Fletcher ,si sa ne spui ce rezultate ai obtinut,nu?parerea mea,e ca cine copiaza un program de antrenament virgula cu virgula,fara sa tina seama de unele ,,probleme,,(vezi ce a scris basu)... FACE O MARE GRESEALAdaca esti,,supraantrenat,,...cum mai vrei cresti in masa musculara,de exemplu?sau cum mai ai chef sa te antrenezi?din respect pt unele persoane mai ,,vechi,,dupa forum(CRED CA SAU PLICTISIT SI EI DE UNELE INTREBARI)...ma opresc aici cu ,, CRITICILE,, in culturism...mai mult(antrenament) nu inseamna(intotdeauna) mai binetrebuie sa intelegi ca sintem diferiti,si ce merge la unul...poate nu merge la celalalt.o clisma e buna(la unii)cind sint constipati,la altii, merge un supozitor ...dar 2sau3...te obosesc(supraantrenament)sper ca ai inteles aluzia...si scuze pt exemplul dat.o zi buna.
Editat de stefanp pe 9 mar 2014 23:38
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|