Pagina 1 din 1
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
sondaj
scris pe 29 ian 2006 11:23 de JohnnyBordur
ia ziceti fiecare cat dati pe tot hobby`ul asta sportiv al nostru lunar cu tot cu sala inclusa...eu is pe la 1.645.000 lei vechi pe luna
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 11:31 de Komura
ia ziceti fiecare cat dati pe tot hobby`ul asta sportiv al nostru lunar cu tot cu sala inclusa...eu is pe la 1.645.000 lei vechi pe luna
Depinde de bani. Daca am(bani), suma alocata acetui sport creste, daca nu scade.
In jur de...peste 2.000.000 lei pe luna.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 29 ian 2006 11:34 de Gilu
ia ziceti fiecare cat dati pe tot hobby`ul asta sportiv al nostru lunar cu tot cu sala inclusa...eu is pe la 1.645.000 lei vechi pe luna In jur de 100-150 euro.....,numa pe suplimente(Milk&Egg,100% Whey Protein,Amino 2000 prolab,Daily,GFX-8 daca is la masa,eventual niste dextroza si maltodextrina),daca ar fi sa includ si mancarea........|
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 29 ian 2006 11:35 de bytzu
ia ziceti fiecare cat dati pe tot hobby`ul asta sportiv al nostru lunar cu tot cu sala inclusa...eu is pe la 1.645.000 lei vechi pe luna cam putin da asta e, zic eu care nu cheltui mai mult de 600000lei pe luna k doar imi iau creatina la 2 luni nu mai dau bani pe concentrate proteice si nici pe weight-gainere k imi ajunge cam 4kg lapte praf pe luna pe cre mi-l cumpara mama. La sala nu dau decat din cand in cand cate 100000lei k doar nu ma obliga nimeni iar la vitamine si minerale fac 50/50 cu mama k luam impreuna si asa imi ajung cam 600000lei pe luna. Aaa eu nu fac cu manusi de cultuism ci cu manusi de contructii care-s fff ieftine si imi convine sa schimb perechea de manusi cand tre sa le spal. Simplu e mai bine! Succes!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 12:08 de JohnnyBordur
ia ziceti fiecare cat dati pe tot hobby`ul asta sportiv al nostru lunar cu tot cu sala inclusa...eu is pe la 1.645.000 lei vechi pe luna cam putin da asta e, zic eu care nu cheltui mai mult de 600000lei pe luna k doar imi iau creatina la 2 luni nu mai dau bani pe concentrate proteice si nici pe weight-gainere k imi ajunge cam 4kg lapte praf pe luna pe cre mi-l cumpara mama. La sala nu dau decat din cand in cand cate 100000lei k doar nu ma obliga nimeni iar la vitamine si minerale fac 50/50 cu mama k luam impreuna si asa imi ajung cam 600000lei pe luna. Aaa eu nu fac cu manusi de cultuism ci cu manusi de contructii care-s fff ieftine si imi convine sa schimb perechea de manusi cand tre sa le spal. Simplu e mai bine! Succes! e greu ... dupa cum zicea gilu practicam cel mai scump sport ...
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 12:28 de DorianY
2.300.000 pe luna doar pe suplimente, 300.000 sala. Asta fara mancare (2 l lapte pe zi, piept de pui, peste, alte lactate, cereale.....)
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 12:30 de DorianY
Bordura ca de obicei s-a exprimat incorect, culturismul de ex. pentru mine nu e un hobby, e un mod de viata in general.
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 13:27 de merce
Doara sala si suplimentele 1500.000 dar sa nu mai zicem mancarea ca asta o cumpara parinti
KeepWalking
|
sus |
|
DorianY
|
Re: Re: Re: Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 13:32 de DorianY
din motto-ul tau ce sa inteleg: Ca iti place Johnny Walker?
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sondaj
scris pe 29 ian 2006 13:49 de Fedor
din motto-ul tau ce sa inteleg: Ca iti place Johnny Walker? ...Pai daca da banii pe whisky cum sa ii mai ajunga si pt suplimente?
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 29 ian 2006 15:31 de pilsmaster
Pe mine suplimentele ma costa cam 2.800.000 la o luna si jumatate plus 500.000 abonamentul la sala....destul de mult
Train SMART!
|
sus |
|
StaVAraSH
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 30 ian 2006 21:34 de StaVAraSH
Pe mine suplimentele ma costa cam 2.800.000 la o luna si jumatate plus 500.000 abonamentul la sala....destul de mult
eu dau 40 ron sala atata tot ca nu-mi cumpar suplimente..vreau sa fac (naturat..cum se spune...si sa stii ca se spune ca dak faci natural degeaba faci,mie nu mi se pare asa)+ce mananc acasa....ce am la masa nu cumpar nimik dosebitdecat fructe mai cumpar)
"O persoanã care nu stie nimic, si nu stie cã nu stie nimic, este un nãrod si trebuie evitatã. O persoanã care nu stie, dar stie cã nu stie, este un copil. Ea trebuie invãtatã. O persoanã care stie, dar nu stie cã stie este adormitã. Ea trebuie trezitã. O persoanã care stie si stie cã stie este un intelept. Ea trebuie urmatã."
|
sus |
|
czz
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 30 ian 2006 21:44 de czz
eu dau 45ron sala.atata tot..si manac orice gasesc pe acasa(de obicei mai nimic)..probabil de asta nu prea am rezultate dar merg inainte
EXCLUS DE PE FORUM!!!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 31 ian 2006 12:00 de JohnnyBordur
eu unul is curios cam cat cheltuie domnul Fedor...avand in vedere ca e cel mai cel din forumu asta
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|