Pagina 1 2 din 2
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Re: durere
scris pe 4 oct 2012 00:35 de DrAgOn98
Ca si culturismul , sportul asta nu este pt oricine, iar accidentele care se intampla acolo pe mine care mai vad cate ceva asa .... ma deruteaza de-a dreptul ...
deci pana la urma de ce ma doare in partea aceea? dupa ce fac pauza cateva zile sa numai fac skandenberg ma lasa durerea.. iar dupa ce fac iar ma apuca(ma doare doar cand incordez) sa fac vreo intindere in acel moment?
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 4 oct 2012 12:14 de Valy_305
deci pana la urma de ce ma doare in partea aceea? dupa ce fac pauza cateva zile sa numai fac skandenberg ma lasa durerea.. iar dupa ce fac iar ma apuca(ma doare doar cand incordez) sa fac vreo intindere in acel moment?
Daca faci pe suprafata tare normal ca o sa ai probleme.
Keep it up.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 5 oct 2012 12:33 de nicu_ivan
Unde ai vazut tu sa-si rupa mana intr-un concurs de profesionisti?
Intr-un concurs de profesionisti nu se intampla, pentru ca de obicei albitru opreste meciul cand se ajunge in pozitii periculoase. Plus ca si concurentii stiu ce fac acolo, nu se baga aiurea in pozitii care sa le rupa oasele.
DAR, am vazut intr-un concurs de world strogest men, cum Magnus Samuelssen i-a rupt mana lui Nathan Jones, la o proba de skanderberg.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 10 oct 2012 11:08 de vlcosmin
Intr-un concurs de profesionisti nu se intampla, pentru ca de obicei albitru opreste meciul cand se ajunge in pozitii periculoase. Plus ca si concurentii stiu ce fac acolo, nu se baga aiurea in pozitii care sa le rupa oasele.
DAR, am vazut intr-un concurs de world strogest men, cum Magnus Samuelssen i-a rupt mana lui Nathan Jones, la o proba de skanderberg.
Ba da, se intampla si in concurs de profesionisti, vezi meciul Voevoda vs Pushkar din 2004. Probabil mai sunt si altele.
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 15 oct 2012 01:42 de moanam1
in skandenberg sunt la fel de importanti si bicepsul si antebratul si tricepsul , bicepsul trebuie antrenat in mod diferit pentru skandenberg , nu sunt exercitiile la fel ca si cele din culturism, se fac miscari mai scurte...cu greutati mari , extensia nu se face complet, sunt multe exercitii ...
I do because I can
I can because i want to
I want to because you said i couldn't
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 15 oct 2012 12:32 de Valy_305
in skandenberg sunt la fel de importanti si bicepsul si antebratul si tricepsul , bicepsul trebuie antrenat in mod diferit pentru skandenberg , nu sunt exercitiile la fel ca si cele din culturism, se fac miscari mai scurte...cu greutati mari , extensia nu se face complet, sunt multe exercitii ...
sunt exercitii de forta nu de masa
Keep it up.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
Re: Skandenberg
scris pe 19 nov 2012 16:22 de vlcosmin
nu am nici o tangenta cu sportu asta dar probabil ca inafara de un antrenament pentru antebrate din shezand flexii in supinatie si invers cu gantera sau cu bara intre 4-7 repetari pentru a acumula masa...daca nu ma inshel antebratu face 95% in sportu asta
Sunt o gramada de exercitii. Pentru antebrat nu sunt doar 2 tipuri de flexii, daca le faci doar pe alea n-ai nicio sansa.
Spre ex. trebuie sa lucrezi rotitorii ( apoi invers ), cu o gantera la capatul unui cablu/prosop pe care il pui peste falange sau dupa, apoi cu gantere cu greutatile distribuite inegal, flexii ciocan cu prosop, tractiuni in prosop, flotari in degete si multe altele.
Si multe alte exercitii, am inceput sa practic recent si am observat ca e foarte diferite fata de culturism, cu exercitiile din culturism nu ai nicio sansa.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|