Pagina 1 din 1
sorins
Newbie 1 mesaje
|
salut
scris pe 29 mar 2005 23:40 de sorins
salut stimabililor.
am si eu o problema.sunt a 12 a si am fost nevoit sa ma las de sala...desi incepusem sa lucrez cu marimi relativ mari,neconsumand nici un supliment...oricum nu conteaza.
cum ziceam m-am lasat si am pus foarte mult pe mine,probabil si datorita dietei necorespunzatoare.
la sala nu pot sa merg...cel putin pana in augus(probleme cu bacul ) asa ca va intreb...stitzi vre-o metoda sa dau si eu kilele jos?!
de lucrat la gantere lucrez,abdomene fac dar fara rezultat...
cat de cat
|
sus |
|
Marko
Newbie 1 mesaje
|
Re: salut
scris pe 31 mar 2005 00:06 de Marko
Crede-ma sg. solutie este sa renunti la cateva mese, in special la cea de seara. Un regim alimentar bazat pe proteine si sarac in carbohidrati te poate ajuta.Inlocuieste masa de seara cu un concentrat proteic si mananca bine dimineata, dar renunta la combinatii de genul:cartofi+carne;ou+cartofi, etc.Deci, numai proteine simple. Nu le combina cu carbohidrati. Culturismul nu te ajuta. E un sport anaerob. Fa miscare{alearga, mergi cat mai mult, du-te la bazin} 30 de minute zilnic sau de 3 ori pe sapt.Succes!
|
sus |
|
florybog
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: salut
scris pe 31 mar 2005 14:12 de florybog
Crede-ma sg. solutie este sa renunti la cateva mese, in special la cea de seara. Un regim alimentar bazat pe proteine si sarac in carbohidrati te poate ajuta.Inlocuieste masa de seara cu un concentrat proteic si mananca bine dimineata, dar renunta la combinatii de genul:cartofi+carne;ou+cartofi, etc.Deci, numai proteine simple. Nu le combina cu carbohidrati. Culturismul nu te ajuta. E un sport anaerob. Fa miscare{alearga, mergi cat mai mult, du-te la bazin} 30 de minute zilnic sau de 3 ori pe sapt.Succes! nu va intereseaza niste produse oriflame? sunt diferite creme pentru intretinerea corpului
Flori
|
sus |
|
leu
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: salut
scris pe 9 apr 2005 16:39 de leu
Crede-ma sg. solutie este sa renunti la cateva mese, in special la cea de seara. Un regim alimentar bazat pe proteine si sarac in carbohidrati te poate ajuta.Inlocuieste masa de seara cu un concentrat proteic si mananca bine dimineata, dar renunta la combinatii de genul:cartofi+carne;ou+cartofi, etc.Deci, numai proteine simple. Nu le combina cu carbohidrati. Culturismul nu te ajuta. E un sport anaerob. Fa miscare{alearga, mergi cat mai mult, du-te la bazin} 30 de minute zilnic sau de 3 ori pe sapt.Succes! Ce vrei sa spui cu asta, caci culturismul e un sport anaerob, si ca nu te ajuta? eu am impresia ca, tu, esti victima inselari in privinta aceasta. te inseli amarnic. sa sti ca culturismul te ajuta foarte mult la modelarea corpului, fie definire, fie cresterea tonusului muscular, ce vrei sa spui caci, fitnessul e mai bun. problema e ca in culturism trebuie sa lucrezi mult, nu este usor, dar rezultatele sunt super.
culturistul
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|