Pagina 1 din 1
Catalin
Newbie 1 mesaje
|
SALUT.
scris pe 17 ian 2003 00:09 de Catalin
[blue]SALUT,SUNT DIN BV SI AS VREA SA STIU DACA IEI PROTEINE ITI OPRESC CRESTEREA?SI DACA DUPA CE TE LASI DE ELE TE POTI INGRASA DE LA ELE?CE SFAT IMI DATI EU AM 17ANI IAR FRATEMIU 14ANI SA MAI LUAM SAU NU?!ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU.[/blue].
adidas
|
sus |
|
Arnold
Guest
|
Re: SALUT.
scris pe 19 ian 2003 17:09 de Arnold
Mosule, dar tu nu mananci carne, lapte si oua? Daca te-ai fi tinut de scoala, la 17 ani ai fi stiut ca aceste alimente sunt compuse in special din proteine, si corpul tau nu se poate dezvolta fara proteine. Cand te uiti in oglinda, nu vezi decat compusi proteici formati in diverse tesuturi. Din acestea este compus corpul tau. Decat sa-ti pierzi vremea pe Net cu intrebari cel putin imbecile, mai bine pune mana pe carte si du-te la scoala.
Si nu, prafurile proteice nu au cum sa-ti dauneze, in nici un caz la varsta ta cand organismul este in plin puseu de crestere.
|
sus |
|
io
Guest
|
Re: SALUT.
scris pe 22 ian 2003 12:39 de io
[blue]SALUT,SUNT DIN BV SI AS VREA SA STIU DACA IEI PROTEINE ITI OPRESC CRESTEREA?SI DACA DUPA CE TE LASI DE ELE TE POTI INGRASA DE LA ELE?CE SFAT IMI DATI EU AM 17ANI IAR FRATEMIU 14ANI SA MAI LUAM SAU NU?!ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU.[/blue].
Pai daca te lasi de ele, inseamna ca nu le mai iei ... pai atunci cum sa te mai ingrasi de la ele ?!? ... Tu si fratele tau ar trebui sa puneti mana si sa va informati, inainte sa luati tot felul de chestii! Oricum raspunsul l-ai primit deja mai sus - f. bine spus! Si mai ai grija cu gramatica ... )
|
sus |
|
Eminem
Junior member 29 mesaje
|
Re: Re: SALUT.
scris pe 8 feb 2003 10:33 de Eminem
puneti mana si cititi ca altfel nu ajungeti nicaieri
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: Re: Re: SALUT.
scris pe 18 mai 2003 12:54 de madbog
suplimentele nu au cum sa dauneze daca esti sanatos
faza cu ingrasatul dupa ce te lasi e o veche conceptie populara gresita probabil a celor invidiosi
ai putea sa te ingrasi doar daca te lasi de sala si consumi aceiasi cantitate de calorii ca inainte
ma surprinde ca inca sunt foarte multe persoane care au astfel de conceptii:gen ca muschii se transforma in tesut adipos dupa ce te lasi si multe alte bazaconii de genul asta
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|