Pagina 1 din 1
Danni
Senior member 73 mesaje
|
Rupturi de piele
scris pe 3 mar 2008 22:57 de Danni
Salut
De recent am vazut in timp ce faceam dus ca incepe sa mi se rupa pielea in zona bicepsului, mai mult pe bicepsul drept..
Nu stiu ce sa fac pe bune..
De o luna si ceva am inceput definire, pana acum tot masa am facut si nu am avut nici o problema asemanatoare, acum ca am inceput definire a inceput..
Ce sfaturi aveti?
Vi s-a mai intamplat?
Orice sfat e bun venit,
multumesc anticipat.
|
sus |
|
GALE73
Veteran member 196 mesaje
|
Re: Rupturi de piele
scris pe 3 mar 2008 23:17 de GALE73
Salut
De recent am vazut in timp ce faceam dus ca incepe sa mi se rupa pielea in zona bicepsului, mai mult pe bicepsul drept..
De o luna si ceva am inceput definire, pana acum tot masa am facut si nu am avut nici o problema asemanatoare, acum ca am inceput definire a inceput..
Ce sfaturi aveti?
Vi s-a mai intamplat?
Orice sfat e bun venit,
multumesc anticipat.
sunt vergituri .imi pare rau ca-ti spun:nu ai ce sa faci.citeste pe forum ca s- a mai discutat
|
sus |
|
Danni
Senior member 73 mesaje
|
Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 3 mar 2008 23:35 de Danni
sunt vergituri .imi pare rau ca-ti spun:nu ai ce sa faci.citeste pe forum ca s- a mai discutat
Stiu ca sunt vergeturi si ca nu prea ai ce le face etc etc.
dar intrebarea mea e.. dc tocmai acum cand fac definire?
cand faceam pentru masa nu aveam nici o problema.
|
sus |
|
GALE73
|
Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 4 mar 2008 11:11 de GALE73
nu stiu ce sa zic si nu vreau sa spun o prostie.de obicei cred ca apar in perioada de masa cand iei in greutate brusc .ceilalti care v-ati confruntat cu astfel de probleme nu aveti nici o idee?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 4 mar 2008 11:19 de andy90
nu stiu ce sa zic si nu vreau sa spun o prostie.de obicei cred ca apar in perioada de masa cand iei in greutate brusc .ceilalti care v-ati confruntat cu astfel de probleme nu aveti nici o idee?
ai dreptate
acum 4luni aveam 70kg si aveam vergeturi mici pe subrat, acum la 81 sunt mult mai mari(cata vreme numi apar pe piept e ok ).
toata lumea zice ca nu ai ce sa le faci, si ca se vor albi in timp si nu se vor mai cunoaste ca acum.
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 4 mar 2008 14:28 de natural
pentru ca ori nu le-ai observat ori sunt din pricina schimbarilor produse in alimentatia si hidratarea ta.
Never, never, never give up!
|
sus |
|
Mia
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 16 mar 2008 10:04 de Mia
pentru ca ori nu le-ai observat ori sunt din pricina schimbarilor produse in alimentatia si hidratarea ta.
Doamne cum va place sa va bateti joc de sanatatea voastra!
Sa va intreb: cati culturisti reusesc sa-si pastreze sanatatea in timp?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 16 mar 2008 10:36 de andy90
auzi ce treaba are topicu asta cu sanatatea ? vii aici sa ne faci sa ne lasam de culturism???
culturistii profesionisti, astia de pe la olympia, au in spatele lor o echipa de medici si nutritionisti profesionisti, si primesc sfaturi de la ei si fac controale de sanatate merue sa vada daca au ceva...
si cei naturali sunt culturisti, si iti zic eu ca acestia vor fi sanatosi mult timp..
si acum zi ceva despre rupturile de piele daca tot esti amator de bagat in seama
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 16 mar 2008 11:27 de gere
ai date statistice despre asa ceva?
|
sus |
|
Mia
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 16 mar 2008 12:15 de Mia
ai date statistice despre asa ceva?
Nici macar nu ma intereseaza sa citesc pe acest subiect deci nu stiu de vreo statistica, dar imi ajung persoanele pe care le cunosc si profesionisti si amatori.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 16 mar 2008 12:37 de andy90
Nici macar nu ma intereseaza sa citesc pe acest subiect deci nu stiu de vreo statistica, dar imi ajung persoanele pe care le cunosc si profesionisti si amatori.
cum iti afecteaza rupturile de piele sanatatea
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 16 mar 2008 14:58 de gere
atunci nu generaliza!
|
sus |
|
Mia
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 21 mar 2008 09:47 de Mia
atunci nu generaliza!
E prea mult spus "generaliza" pentru ca dintre cei pe care-i cunosc si nu sunt numai amatori, procentul este izbitor de mare.
Iar primul meu post vroia sa faca legatura cu deshitratarea, dar e adevarat nu prea mia iesit.
De ceva timp lucrez cu un culturist care a facut din aceasta deshitratare a voastra(si nu numai) asa complicatii incat cu o seara inaintea concursului a picat asa de rau ca nici acum nu si-a revenit dupa mai bine de un an si mai grav nici nu-si mai revine.
Acum fara rautate e bine sa fiti atenti la ce faceti, sunt chiar de acord cu culturismul dar in general se doresc evolutii mari in scurt timp si de aici incep greselile si te costa.
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de pie
scris pe 8 apr 2008 19:42 de Terente
E prea mult spus "generaliza" pentru ca dintre cei pe care-i cunosc si nu sunt numai amatori, procentul este izbitor de mare.
Iar primul meu post vroia sa faca legatura cu deshitratarea, dar e adevarat nu prea mia iesit.
De ceva timp lucrez cu un culturist care a facut din aceasta deshitratare a voastra(si nu numai) asa complicatii incat cu o seara inaintea concursului a picat asa de rau ca nici acum nu si-a revenit dupa mai bine de un an si mai grav nici nu-si mai revine.
Acum fara rautate e bine sa fiti atenti la ce faceti, sunt chiar de acord cu culturismul dar in general se doresc evolutii mari in scurt timp si de aici incep greselile si te costa.
"accident la locul de munca" care se intampla mault mai des inafara sferei culturismului.
inchide-te in casa, dar si asa exista riscul sa cada tavanul pe tine.
si PS: "Doamne cum va place sa va bateti joc de sanatatea voastra!"
Vergeturile - problema de estetica, nu de sanatate. (ramai on topic, ...regulament)
|
sus |
|
Terente
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 8 apr 2008 19:55 de Terente
Pai tocmai, vergeturile ti-au aparut in perioada de masa, cand ai crescut mai mult decat ti-a permis elasticitatea pielii in timpul dat. Pielea fiind intinsa, nu au fost vizibile pana nu ai inceput sa scazi in greutate.
Nu prea exista un remediu grozav contra vergeturilor.. nici macar cu laser nu vor disparea 100% sau fara sa ramana ceva cicatrice. In timp, da, ele se vor albii si vor deveni tot mai putin vizibile. In schimb poti face sa PREVI vergeturile. sunt o gramada de creme...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 8 apr 2008 20:50 de Spynes
Sa va intreb: cati culturisti reusesc sa-si pastreze sanatatea in timp? nu il mai invoca pe Dumnezeu fara rost si in orice exclamatie prin care vrei tu sa iti susti revelatiile-se numeste blasfemie!
cu tot sau fara tot respectu vreau sa iti spun un singur lucru:NU ESTI IN MASURA SA JUDECI,iar dak vrei sa o faci fa un salt temporal in vremurile comuniste in care doctrina pe care toti trebuiau sa o respecte era a "preamaritului" ;era unica si indubitabil imposibil de constestat fara consecinte!Cam asta propui tu ...In zilele noastea orice afirmatie cere o explicatie,iar dak tu spui asta vino cu niste studii!
Poate vb de persoane dopate sau care nu au treba cu sportu asta..pt ca altfel o sa aduc eu in actualitate o veche zicala greaca:"MENS SANA IN CORPORE SANO"
Prin ce ai spus ai adus o serie de jigniri frumos impachetate tuturor care practica acest sport. Pana la urma fiecare face ce vrea: poate sa se joace cu sanatatea lui sau nu DAR sa fie un singur lucru FOARTE CLAR:culturismul practicat CORECT si fara substante dopante INTARESTE o persoana din toate punctele de vedere !
Concluzie: nu ai tu in mana analizele noastre ca sa spui asemenea lucruri si dai dovada de naivitate.SPORTUL INSEAMNA SANATATE!
Eu sper sa vi cu niste argumente prin care explici tu cum de suntem noi atat de inconstienti si le astept cu nerabdare insa am o mica observatie: sa vb de persoane care practica in primul rand sportu numit CULTURISM(nu 20 de serii la piept in 3 ore) si persoane naturale(fara STEROIZI)
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
new_one
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 10 apr 2008 12:46 de new_one
nu il mai invoca pe Dumnezeu fara rost si in orice exclamatie prin care vrei tu sa iti susti revelatiile-se numeste blasfemie!
cu tot sau fara tot respectu vreau sa iti spun un singur lucru:NU ESTI IN MASURA SA JUDECI,iar dak vrei sa o faci fa un salt temporal in vremurile comuniste in care doctrina pe care toti trebuiau sa o respecte era a "preamaritului" ;era unica si indubitabil imposibil de constestat fara consecinte!Cam asta propui tu ...In zilele noastea orice afirmatie cere o explicatie,iar dak tu spui asta vino cu niste studii!
Poate vb de persoane dopate sau care nu au treba cu sportu asta..pt ca altfel o sa aduc eu in actualitate o veche zicala greaca:"MENS SANA IN CORPORE SANO"
Prin ce ai spus ai adus o serie de jigniri frumos impachetate tuturor care practica acest sport. Pana la urma fiecare face ce vrea: poate sa se joace cu sanatatea lui sau nu DAR sa fie un singur lucru FOARTE CLAR:culturismul practicat CORECT si fara substante dopante INTARESTE o persoana din toate punctele de vedere !
Concluzie: nu ai tu in mana analizele noastre ca sa spui asemenea lucruri si dai dovada de naivitate.SPORTUL INSEAMNA SANATATE!
Eu sper sa vi cu niste argumente prin care explici tu cum de suntem noi atat de inconstienti si le astept cu nerabdare insa am o mica observatie: sa vb de persoane care practica in primul rand sportu numit CULTURISM(nu 20 de serii la piept in 3 ore) si persoane naturale(fara STEROIZI)
Eu cred ca vergeturile se fac in timpul antrenamentului cand esti pompat f tare si inca lucrezi.Cele mai multe le am la subrat si vad ca se intind spre piept si sunt din ce in ce mai mari.Exista vreo legatura intre vergeturi si apa care o bei la sala...si /sau deficienta de Zinc din organism?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 10 apr 2008 15:46 de murphy2
In ce calitate esti pe site ?....practicant cu gura sau cu muschiul ?
Retine ca ce facem fiecare in sala este sport...si orice sport pp accidentari, sacrificii, etc...
Diferenta intre noi si altii este ca suntem mai atenti cu sanatatea noastra decat cei care o freaca prin boscheti si pe la terase cu bericica in mana.
Din total useri pe forum sunt poate 1 % performeri...care intradevar isi sacrifica sanatatea pentru rezultate extreme...ei stiu daca a meritat sau nu, ceilalti si-o sacrifica cateodata aiurea...dar asta nu inseamna ca suntem toti o apa si un pamant.
Cati culturisti ?...repet din cei adevarati....performeri...destul de putin, du-te cand au concursuri si sfadeste-i pe ei...aici n-ai nimerit ...doar incercam sa fim...si la unii chiar le reuseste
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
GALE73
|
scris pe 10 apr 2008 19:03 de GALE73
nu va mai agitati.prosti din astia intalnesc la tot pasul.e usor sa faci misto decat sa tragi de fiare e mult mai usor.sunt complexati si se simt inferiori cand vad langa ei un tip cu un corp frumos care le sufla fetele ca pana la urma asta e buba mai ales la pustani.si atunci?incep sa arunce cu vb. sunt bolnavi, nu mai pot sa f..a etc.cu alte cuvinte:INVIDIE.
|
sus |
|
new_one
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 11 apr 2008 23:05 de new_one
nu va mai agitati.prosti din astia intalnesc la tot pasul.e usor sa faci misto decat sa tragi de fiare e mult mai usor.sunt complexati si se simt inferiori cand vad langa ei un tip cu un corp frumos care le sufla fetele ca pana la urma asta e buba mai ales la pustani.si atunci?incep sa arunce cu vb. sunt bolnavi, nu mai pot sa f..a etc.cu alte cuvinte:INVIDIE.
Eu zic mai bine sa lasa ti faza aia deoparte si sa scrieti la subiect ca atunci cand vede cineva titlul sa citeasca ceva legat de aceast subiect nu tot felul de aberatii si mofturi.Cat despre invidie si alte chestii fiecare cu treaba lui nu mai fiti toti cu nasu pe sus.daca ala vb aiurea se oftica sau doar isi spune parerea lasa ti l in pace in frustrarea lui.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rupturi de piele
scris pe 12 apr 2008 00:02 de Spynes
Eu zic mai bine sa lasa ti faza aia deoparte si sa scrieti la subiect ca atunci cand vede cineva titlul sa citeasca ceva legat de aceast subiect nu tot felul de aberatii si mofturi.Cat despre invidie si alte chestii fiecare cu treaba lui nu mai fiti toti cu nasu pe sus.daca ala vb aiurea se oftica sau doar isi spune parerea lasa ti l in pace in frustrarea lui. Terente,Gere,Murphy sunt useri care au dat suficiente sfaturi k sa le fie cunoscuta valoarea,apreciata munca si nu merita sa fie judecati! iar eu m-am saturat sa inghit orice rahat pe care il mananca oricine!
Comentariile nu au aparut de la vreunu dintre ei ci de la ilustru "Mia"
Eu nu vreau sa intru in polemica cu tn si am terminat ce am avut de zis!
Cat despre vergeturi s-a mai scris de 10 ori.Daca le ai nu ai cum sa scapi de ele(decat sa le faci mai putin vizibile);dak vrei sa le preintampini folosesti creme(dar eu sunt de parere k aici tot geneticu conteaza f mult-uni oameni au o elasticitate a pieli mai ridicata iar altii nu).Nu are legatura cu apa ce o bei din timpul antrenamentului(in timpul antrenamentului in mod NORMAL oricum trebuie sa fii hidratat nu sa bei 2 litri de apa).Deficienta de minerale si vitamine poate influenta dar orice sportiv constiincios ia un complex.De asemenea evita fluctuatiile mari de greutate!CU ASTA CRED K E DESTUL DE CLAR
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
danny24
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 31 dec 2008 05:01 de danny24
http://www.doctor.info.ro/html/vergeturile.html
|
sus |
|
CrAzYaLeXxX
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 7 feb 2009 03:12 de CrAzYaLeXxX
Si eu is crapat sub brat si pe bicepsi rau de tot si putin la antrebrat vreo 2 cm
De cand fac masa am crapat
Cand faci definire nar trebui sa crapi
|
sus |
|
ali_pustiu
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 mar 2009 03:59 de ali_pustiu
dute la farmacie si cumpara o crema pt vergeturi pt gravide :P ele au aceasi problema ! eu am incercat si are efecte ! sper sa te ajute !
ali trinca
|
sus |
|
LightHammer
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 21 mar 2009 22:39 de LightHammer
Salut
Ce sfaturi aveti?
Vi s-a mai intamplat?
Orice sfat e bun venit,
multumesc anticipat.
Am si eu asa problema. Am vergeturi pe spate.
De la inceput nu am inteles ce sunt ele si mam adresat la un dermatolog.
El mi-a spus ca mi-au aparut pentruca am frecventat un sport mult timp si am lasat brusc. (si defapt asa si era)
Din tratament el mi-a propus masajul si innotul .
Pe bune. Desi eu nu am incercat.
Se poate de tratat in clinicele estetice dar costa la bani....
|
sus |
|
zokw
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 30 mar 2009 16:15 de zokw
sincer sa fiu mi se pare cam ciudat sa itzi apara la definire.... insa nuj ce sa zic... probabil ai avut mai de mult da nu ai observat poate ai crescut ffoarte mult in ultimul timp kt ai lucrat la masa...
oriqm merci la farmacie si cere nijte creme cu ajutorul lor potzi sa scapi de vergituri... o sa dispara insa nuj cum ii zice exact la crema ... intereseaza-te...
i'm special,u'r nOt!
http://www.youtube.com/watch?v=s1XasE5Wrs8
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|