Pagina 1 din 1
crysteils
Junior member 29 mesaje
|
pullovers
scris pe 30 oct 2007 22:51 de crysteils
are ceva daca fac pullovers pentru cutia toracica de 3 ori pe saptamana?? adica la fiecare antrenament...astept raspuns...mentzionez ca am 18 ani juma' si as vrea sa imi maresc cutia toracica cat mai mult...
|
sus |
|
Danni
Senior member 73 mesaje
|
Re: pullovers
scris pe 31 oct 2007 01:24 de Danni
are ceva daca fac pullovers pentru cutia toracica de 3 ori pe saptamana?? adica la fiecare antrenament...astept raspuns...mentzionez ca am 18 ani juma' si as vrea sa imi maresc cutia toracica cat mai mult...
De ce ai vrea sa faci asa? Nu ai un program de antrenament? e mai indicat sa lucrezi o grupa musculara doar odata pe saptamana, daca esti in neclar cu programul cauta pe forum o sa gasesti o gramada.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 31 oct 2007 06:18 de andy90
are ceva daca fac pullovers pentru cutia toracica de 3 ori pe saptamana?? adica la fiecare antrenament...astept raspuns...mentzionez ca am 18 ani juma' si as vrea sa imi maresc cutia toracica cat mai mult... nare ma nimic, doar sa nu faci prea mult, 2-3 serii pe antrenament ca doar nuti lucreaza pieptul sau spatele asa de bine sa zici k faci supraantrenament
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
crysteils
Junior member 29 mesaje
|
Re: Re: pullovers
scris pe 31 oct 2007 11:48 de crysteils
nare ma nimic, doar sa nu faci prea mult, 2-3 serii pe antrenament ca doar nuti lucreaza pieptul sau spatele asa de bine sa zici k faci supraantrenament
oke...ms...
|
sus |
|
Alpha
Senior member 93 mesaje
|
Re: Re: Re: pullovers
scris pe 31 oct 2007 15:48 de Alpha
Imi explicati si mie cum este acest exercitiu ptr marirea cutiei toracice ?
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: pullovers
scris pe 31 oct 2007 17:22 de Lukiano
Imi explicati si mie cum este acest exercitiu ptr marirea cutiei toracice ?
http://exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/DBPullover. html
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 31 oct 2007 17:50 de Macho
nu e bine sa faci asa ....si imparte-ti antrenamentu in mai multe zile...macar 4...si fa intr-o zi doar piept iar la sfarsitul antrenamentului fa serile de pullover...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 31 oct 2007 18:59 de gere
marirea cutii toracice implica mai multi factori,si este foarte dificil de realizat.marirea acesteia are loc in paralel cu cresterea corpului(masei musculare).faptul ca faci pullovers e foarte bine,dar dupa cum am spus sunt multi alti factori(ca de exemplu alte exerciti).
|
sus |
|
crysteils
Junior member 29 mesaje
|
Re: Re: pullovers
scris pe 1 nov 2007 23:00 de crysteils
marirea cutii toracice implica mai multi factori,si este foarte dificil de realizat.marirea acesteia are loc in paralel cu cresterea corpului(masei musculare).faptul ca faci pullovers e foarte bine,dar dupa cum am spus sunt multi alti factori(ca de exemplu alte exerciti).
pai asta a rfi programul meu
luni: biceps, piept
miercuri:spate, umeri, trapez
vineri:biceps, triceps, abdomen
bicepsul il lucrez de 2 ori pe saptamana incapand cu sapt asta....parca nu mi se pare suficient un singura antr de biceps pe saptsi dupa fiecare antrenament mam decis sa fac 2-3 serii de pullovers ptr cutia toracica...cutia toracica e cam pe la 90cm...sper ca intrun an sa reusesc 100-110..e posibil?? in 2-3 sapt vreau sa incep sa iau si niste suplimente nutritive...
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 02:11 de muschiul
bicepsul il lucrez de 2 ori pe saptamana incapand cu sapt asta....parca nu mi se pare suficient un singura antr de biceps pe saptsi dupa fiecare antrenament mam decis sa fac 2-3 serii de pullovers ptr cutia toracica...cutia toracica e cam pe la 90cm...sper ca intrun an sa reusesc 100-110..e posibil?? in 2-3 sapt vreau sa incep sa iau si niste suplimente nutritive...
Este foarte posibil eu am reusit ceva asemanator cu ceea ce iti doresti tu si era loc si de mai bine. In primul rand trebuie sa ai un program de alimentatie si de somn bine pus la punct apoi suplimentele sunt bine venite
|
sus |
|
Danni
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 2 nov 2007 02:48 de Danni
De ce lucrezi bicepsul de 2 ori pe saptamana?? Ai face mai bine a lucra o singura grupa pe saptamana, dupa antrenament muschiul are nevoie de 3/4 zile de pauza(acum depinde si de tipul somatic). De ce nu bagi eventual mai multe serii cu mai multa intensitate?
Un alt program bun(dar pentru 4 zile pe sapt) ar fii:
Luni: piept triceps
Marti: spate biceps
Miercuri: pauza
Joi: umeri trapez
Vineri: picioare
Apropo, picioare de ce nu faci?
Bafta
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: pullovers
scris pe 2 nov 2007 06:35 de gere
De ce lucrezi bicepsul de 2 ori pe saptamana?? Ai face mai bine a lucra o singura grupa pe saptamana, dupa antrenament muschiul are nevoie de 3/4 zile de pauza(acum depinde si de tipul somatic). De ce nu bagi eventual mai multe serii cu mai multa intensitate?
Un alt program bun(dar pentru 4 zile pe sapt) ar fii:
Luni: piept triceps
Marti: spate biceps
Miercuri: pauza
Joi: umeri trapez
Vineri: picioare
Apropo, picioare de ce nu faci?
Bafta
daca la spate intra indirect bine bicepsul,atunci practic lucreaza bicepsul de 3 ori pe saptamana,deci trebuie avuta grija...
cat despre antrenament,faptul ca nu faci picioare e foarte rau.poate tii se pare ciudat dar si antrenarea picioarelor are legatura cu marirea cutii toracice.de ce?pentru ca antrenarea picioarelor(genuflexiuni) duce la cresterea in greutate,la masivitatea,la dezvoltarea muschiilor coloanei(care ajuta la executarea corecta a multor exercitii),care implicit duce la marirea cutii toracice.sa spunem ca y are 60 de kg si vrea sa aiba o cutie toracica mare...raspunsul e sa ajunga la 90 de kg,si atunci mai vb de cutie toracica,deci imagineazati organsimul ca un tot,nu ca entitati de muschi.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pullovers
scris pe 2 nov 2007 11:00 de Spynes
cat despre antrenament,faptul ca nu faci picioare e foarte rau.poate tii se pare ciudat dar si antrenarea picioarelor are legatura cu marirea cutii toracice.de ce?pentru ca antrenarea picioarelor(genuflexiuni) duce la cresterea in greutate,la masivitatea,la dezvoltarea muschiilor coloanei(care ajuta la executarea corecta a multor exercitii),care implicit duce la marirea cutii toracice.sa spunem ca y are 60 de kg si vrea sa aiba o cutie toracica mare...raspunsul e sa ajunga la 90 de kg,si atunci mai vb de cutie toracica,deci imagineazati organsimul ca un tot,nu ca entitati de muschi. se mai spune ceva despre antrenamantul de picioare si in general de antenamentele COMPLETE: ajuta la cresterea secretiei de LH ..rezultatul este evident!!!
Gere are perfecta dreptate...MULTI se concentreaza pe o anumita grupa pt k o au deficitara(o lucreaza de 3 ori pe sapt) si renunta sau neglijeaza restul :GRESIT
DACA VREI SA CRESTI TREBUIE SA SUPUI TOT CORPU LA UN EFORT MARE SI SA IL INDOPI CU CALORI
LA NIV ASTA NU EXISTA SECRETE e simplu: ANTRENAMNTE TARI DAR NU LUNGI ,MANCARE MULTA si odihna pe masura!
CAT DESPRE PROBLEMA CU CUTIA TORACICA:un tip inalt creste dak face eu stiu nush ce exerciti? totul este GENETIC...insa iti poti acoperi corpul de muschi/de masa(piept spate) si atunci vei scapa de problema asta INSA totdeauna cutia ta toracica va fii un pct slab
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
BigBoy
Newbie 7 mesaje
|
Re
scris pe 2 nov 2007 16:13 de BigBoy
In primul rand acest ex se face inainte de a incepe antrenamentul pentru piept a cate 5 serii 8 10 rep
Succes
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re
scris pe 2 nov 2007 17:18 de gere
In primul rand acest ex se face inainte de a incepe antrenamentul pentru piept a cate 5 serii 8 10 rep
nu e o regula batuta in cuie cand se executa exercitiul si cate serii a cate repetari.
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re
scris pe 2 nov 2007 19:28 de Lukiano
In primul rand acest ex se face inainte de a incepe antrenamentul pentru piept a cate 5 serii 8 10 rep De unde ai scos reteta asta? Nu exista reguli la sala general valabile
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|