Pagina 1 din 1
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 17:03 de JohnnyBordur
m-am uitat si eu pe siteul tau si la galeriile tale,nu vreau sa par obraznic da` ma framanta o intrebare ... mi se pare mie sau ai si u pectoralu stang mai putzin dezvoltat ,nu caut nod in papura da` am si eu problema asta si am fost atent sa vad daca si tu o ai numa bine
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 17:06 de JohnnyBordur
aa,shi inca ceva ,shtii ca toata lumea isi alege idloi cum vor sa ajunga,ronnie sau mai shtiu eu cine,eu cre k t iau p tine drept idol k imi place k ai corp misto nu animal care pushca pelea k nu mai incap muschii in el da` nici slabutz cu cateva forme,ai corp misto poate ajung si eu la asa cva cu timpul...
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 18 dec 2005 17:09 de mahaleans
Arata cat de cat bine dar la un concurs de culturism nu ar avea sanse.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 dec 2005 17:54 de Anonim
m-am uitat si eu pe siteul tau si la galeriile tale,nu vreau sa par obraznic da` ma framanta o intrebare ... mi se pare mie sau ai si u pectoralu stang mai putzin dezvoltat ,nu caut nod in papura da` am si eu problema asta si am fost atent sa vad daca si tu o ai numa bine Mugurel mnu mai posteaza de mult aici......incearca pe getfit
|
sus |
|
THEONE
Guest
|
Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:20 de THEONE
m-am uitat si eu pe siteul tau si la galeriile tale,nu vreau sa par obraznic da` ma framanta o intrebare ... mi se pare mie sau ai si u pectoralu stang mai putzin dezvoltat ,nu caut nod in papura da` am si eu problema asta si am fost atent sa vad daca si tu o ai numa bine Mugurel mnu mai posteaza de mult aici......incearca pe getfit
baietzei voi gresiti mult...un culturist trebui sa aiba minim 125kg si 1,90 si minim 50cm in brat ca sa poata fi numit CULTURIST.restul sunt doar niste tentative de sportivi nici pe departe culturisti
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:23 de IRONBOY
teone eu cred ca tu esti prost sincer sa fiu daca tu sustii prostii din astea !
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:27 de IRONBOY
Adica daca ai 180 si 100de kile in forma nu esti culturist ?))
Eu cred ca tu ai 170 si 68 de kile si freci luleaua pe acas ! prostu dracului !!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:35 de Gilu
baietzei voi gresiti mult...un culturist trebui sa aiba minim 125kg si 1,90 si minim 50cm in brat ca sa poata fi numit CULTURIST.restul sunt doar niste tentative de sportivi nici pe departe culturisti Culturist se poate numi oricine care practica acest stil de viata,indiferent de palmares,recorduri,succese,dimensiuni,etc.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:42 de JohnnyBordur
baietzei voi gresiti mult...un culturist trebui sa aiba minim 125kg si 1,90 si minim 50cm in brat ca sa poata fi numit CULTURIST.restul sunt doar niste tentative de sportivi nici pe departe culturisti Culturist se poate numi oricine care practica acest stil de viata,indiferent de palmares,recorduri,succese,dimensiuni,etc..... si p gilu il respesc are corp misto ,dupa cum spuneam eu nu sper si nici nu vreau sa ajung ronnie ,doar asa ... sa am muschi definitzi dar nu exageratzi d mari gilu sau mugurel is exemple bune de cum ash vrea si eu sa ajung
|
sus |
|
THEONE
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 19:47 de THEONE
Eu cred ca tu ai 170 si 68 de kile si freci luleaua pe acas ! prostu dracului !!!
bai pustiulica daca te as avea in fata te as strivi ca pe o musca..daca vrei sa ma vezi uitate anul viitor la THE STROGEST MAN from all the world.Sunt primul roman care participa la circuitul asta deci ai sa ma recunosti sigur.
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 20:05 de IRONBOY
bai pustiulica daca te as avea in fata te as strivi ca pe o musca..daca vrei sa ma vezi uitate anul viitor la THE STROGEST MAN from all the world.Sunt primul roman care participa la circuitul asta deci ai sa ma recunosti sigur.
Mai date ma in c**** !
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 20:08 de IRONBOY
Ia zii ai fost la Alba Iulia smbata acum ? Ai concurat ai facut si tu macar cu 150 piept, mananci c**** aiurea pe internet ! Ai rezultate ceva ,vb ca pizdele ca ce ai sa faci tu , zii cum te cheama ? sa vedem daca te stie lumea
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 20:21 de JohnnyBordur
Ia zii ai fost la Alba Iulia smbata acum ? Ai concurat ai facut si tu macar cu 150 piept, mananci c**** aiurea pe internet ! Ai rezultate ceva ,vb ca pizdele ca ce ai sa faci tu , zii cum te cheama ? sa vedem daca te stie lumea go IRONBOY go tata !! u esti baza ! respect`
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Mugurel
scris pe 18 dec 2005 22:25 de Fedor
lasa mai Johny Bordura,nu iti mai cauta idoli aici,acsica ajungi si tu expert pe siteul asta si incepi sa dai lectii la altii,ai putintica rabdare..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|