Pagina 1 din 1
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 01:17 de JohnnyBordur
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ...
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 01:37 de Gilu
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 01:46 de JohnnyBordur
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ...
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 03:01 de Anonim
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ...
nu cred ca le faci corect
incearca sa iei priza mai larga.si eu pateam acelasi lucru ca tine dar acum e ok.incearca sa faci antrenamentul la piept si cu gantere.bafta
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 10:49 de Gilu
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 13:31 de JohnnyBordur
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 5 ian 2006 20:43 de Fedor
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 6 ian 2006 19:59 de JohnnyBordur
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene... aia d la mine d la sala atata are ... 23-24 cel putzin aja jtie toata lumea... cat are atunci ?
|
sus |
|
Genialu'
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 6 ian 2006 21:44 de Genialu'
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene... aia d la mine d la sala atata are ... 23-24 cel putzin aja jtie toata lumea... cat are atunci ? Ba fetitza, ai adus cumva cantaru de acasa si ti-o indicat 24 de kile? mananci c**** la greu. daca 10 prosti de la tine de la sala zic ca poti inlocui mustaru de pe hot-dog cu excrementele din WC, atunci o sa mananci c**** , pt ca asa or zis zece labari carora iti place sa le sugi p*** . Nu tot ce zboara se mananca. Pateticule!!!!!!!!
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 7 ian 2006 00:44 de JohnnyBordur
ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene... aia d la mine d la sala atata are ... 23-24 cel putzin aja jtie toata lumea... cat are atunci ? Ba fetitza, ai adus cumva cantaru de acasa si ti-o indicat 24 de kile? mananci c**** la greu. daca 10 prosti de la tine de la sala zic ca poti inlocui mustaru de pe hot-dog cu excrementele din WC, atunci o sa mananci c**** , pt ca asa or zis zece labari carora iti place sa le sugi p*** . Nu tot ce zboara se mananca. Pateticule!!!!!!!! la multzi ani shi tzie
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 7 ian 2006 00:47 de Spynes
[quo te]ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene... aia d la mine d la sala atata are ... 23-24 cel putzin aja jtie toata lumea... cat are atunci ? Ba fetitza, ai adus cumva cantaru de acasa si ti-o indicat 24 de kile? mananci c**** la greu. daca 10 prosti de la tine de la sala zic ca poti inlocui mustaru de pe hot-dog cu excrementele din WC, atunci o sa mananci c**** , pt ca asa or zis zece labari carora iti place sa le sugi p*** . Nu tot ce zboara se mananca. Pateticule!!!!!!!! la multzi ani shi tziebara poate avea max 20kg
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gilu
scris pe 7 ian 2006 00:51 de JohnnyBordur
[quo te]ma Gilule am o problema,de multe ori cand merg la sala si antrenez o grupa d mushci (ex piept) fac exercitziile corect si nr d repetari si tot si nu simt nimic ... ce naiba inseamna asta ? si tot fac si fac ,si mai rpd imi obosesc bratzele decat grupa care o antrenez ...(dak imi folosesc bratzele) sau fac exercitziile la o grupa si pe cand termin trec la altu si dupa o vreme pot baga earasi la grupa anterioara ,si is sigur k le fac corect ... Ai progresat tata,mareste greutatile. da` fac cu greutatzi mari nene,shi cand fac cu greutatzi mari nu simt nimic ... pot sa bag o serie de 6 cu 48 de kile si sa nu simt nimic ala e maximu cat pot ridica,k sa fac maxim 6 repetari ...si dupa c termin ma dor bratzele nu pieptu ... la piept nu simt nik ... Tu ai auzit de incalzire?Fa inainte sa incepi seriile grele,cate 2 serii de pompare,ca sa umplii muschii de sange,ca sa simti ca te arde,fa fluturari la cabluri,sau la aparat,cred ca asta ii problema ta,lipsa incalzirii,baga 20-25rep/serie. probabil ca aia ii pt k eu nu bagam numa cu bara goala (24 kg) vreo 10 repetari si dupaia ma gadeam p greutate ... deci il incalzesc bine cu greutatzi medii si dupaia ma dau la alea mari ... am priceput mersi ..Nici o bara olimpica nu cantareste 24kg,nene... aia d la mine d la sala atata are ... 23-24 cel putzin aja jtie toata lumea... cat are atunci ? Ba fetitza, ai adus cumva cantaru de acasa si ti-o indicat 24 de kile? mananci c**** la greu. daca 10 prosti de la tine de la sala zic ca poti inlocui mustaru de pe hot-dog cu excrementele din WC, atunci o sa mananci c**** , pt ca asa or zis zece labari carora iti place sa le sugi p*** . Nu tot ce zboara se mananca. Pateticule!!!!!!!! la multzi ani shi tzie bara poate avea max 20kgmersi pt raspuns ... uite un om normal care shtie sa raspunda la subiect,dak nu shtitzi raspunde sau va credetzi superiori nu mai postatzi degeaba puii mei si lasa`tzi`o la altzii care vor sa`i informeze pe incepatori
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt Gil
scris pe 7 ian 2006 10:12 de cor73z
Da` ce revoltat esti tu mah Johnny.. Vezi sa nu-tz pocneasca vreo vena de nervi ) K la sala, din cauza efortului, nici o sansa ))
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt
scris pe 8 ian 2006 00:20 de IRONBOY
O bara olimpica standard are greutatea de 20 kg
|
sus |
|