Pagina 1 2 din 2
Puff
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 dec 2007 16:13 de Puff
Salut!Eu m-am oprit la urmatorul program de antrenament, dupa mai multe incercari:
LUNI - umeri(3x5), biceps(2x4), triceps(2x4)
MARTI - pectorali(2x6) , spate(2x6), abdomen(1x6)
JOI - umeri(3x5), biceps(2x4), triceps(2x4)
VINERI sau SAMBATA - pectorali(2x6) , spate(2x6), abdomen(1x6)
E varza programul!
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 17:28 de natural
E varza programul!
Vreau sa incep prin a spune ca mie imi este util. E conceput de un nene de face si el de niste ani si-a iesit campion si astea... Florin Uceanu. Apoi, daca vii cu replici becaliene... Aspira si tu catre un C.V. Tudor si incearca sa argumentezi.
Never, never, never give up!
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 17:34 de andrey_the_w
Salut!Eu m-am oprit la urmatorul program de antrenament, dupa mai multe incercari:
*picioare nu lucrez pt ca sunt "dotat din fabricatie"
*la piept lucrez un exercitiu pt partea inferioara si unul pt partea superioara
*pt spate fac un exercitiu de ramat si unu' de tractiuni
*pauze de 1 min intre serii si de 3-5 min intre grupe musculare
*10 de incalzire, apoi fiecare serie de cate 8
*cresc incarcatura la fiecare serie; la sfarsit faceam una "de revenire" in care mai scoteam, dar acu' adaug
*doar apa sau ceva energizant - am mai vazut cola, nestea sau alte minuni prin sala
*cardio de 2-3 ori pe saptamana - bicicleta, fotbal, baschet etc. (ce se nimereste )
*incerc sa cresc mereu incarcatura, da' fara repetari trisate c-am vazut multe accidentari
*2 lucruri invatate de la un nene mai in varsta cu ceva sport la viata lui - "faci cu cat poti tu far' sa te lovesti... ca nimeni nu s-a nascut mpingand 150 de la piept" si "antrenamentul il adaptezi pt nevoile tale"
Spor la treaba!
Dupa mine, programul ar trebui schimbat. Programul este foarte foarte incarcat. Ce rezultate vrei sa ai tu cu programul asta??? Cand sa se mai odihneasca muschii??? (cel putin asta cred eu) Nu mi-o lua in nume de rau
Si picioarele...oricat ar fi de perfecte se poate si mai bine.:Y
Work out for live, and live for workout!!!
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 18:39 de Puff
Vreau sa incep prin a spune ca mie imi este util. E conceput de un nene de face si el de niste ani si-a iesit campion si astea... Florin Uceanu. Apoi, daca vii cu replici becaliene... Aspira si tu catre un C.V. Tudor si incearca sa argumentezi.
Cat poti sa fii de ... ca altfel nu pot spune... Tu vezi ca lucrezi umerii in fiecare zi? ba la piept.. ba in ziua cand faci doar umerii.. si faci si zile consecutive .. Apoi .. 1 zi diferenta intre triceps biceps si piept spate... dupa cum lucrezi tu .. iara supraantrenament...cu antrenamentu asta te indrepti spre spital nu spre un corp demn de invidiat.. success!
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 18:55 de Lukiano
E varza programul!
Antrenamentul e un fel de HIT... dar eu nu as face 4 sedinte pe saptamana. Cand am facut HIT am avut 3 sedinte pe saptamana sub principiul:
ziua 1: Picioare, Biceps, Triceps
ziua 2: Piept, Spate, Umeri
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 19:00 de Spynes
Antrenamentul e un fel de HIT... dar eu nu as face 4 sedinte pe saptamana. Cand am facut HIT am avut 3 sedinte pe saptamana sub principiul:
ziua 2: Piept, Spate, Umeri la HIT nu faci o grupa in aceasi saptamana (cum ai aratat si tu)! cred ca a citit ceva pe la HST dar oricum antrenamentul nu este bun..
Andrey hotarastete mai intai ce tip de antrenament vrei si apoi dupa ce l-ai prelucrat posteaza-l
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 19:02 de Puff
ziua 2: Piept, Spate, Umeri
La hit faci o grupa doar 1 data pe saptamana .. poate ai vrut sa spui hst .. dar el nu lucreaza asa.. uitete cum a prezentat programul
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 19:06 de gere
Spor la treaba!
Pentru mine,acest program, ar fi calea cea mai buna spre supraantrenament,dar nu iti spun ca faci o prostie ca mergi pe aceasta varianta.In primul rand nu stiu cat de intens il faci(epuizare pt. fiecare serie,doar ultima sau cum...?),pentru ca acest lucru conteaza foarte mult,avand in vedere ca lucrezi de 2 ori pe saptamana grupele musculare.
ps:ce experienta ai in acest sport?
|
sus |
|
andrey_the_w
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 20:21 de andrey_the_w
Andrey hotarastete mai intai ce tip de antrenament vrei si apoi dupa ce l-ai prelucrat posteaza-l
Despre mine e vorba???
Work out for live, and live for workout!!!
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 20:27 de natural
Pentru mine,acest program, ar fi calea cea mai buna spre supraantrenament,dar nu iti spun ca faci o prostie ca mergi pe aceasta varianta.In primul rand nu stiu cat de intens il faci(epuizare pt. fiecare serie,doar ultima sau cum...?),pentru ca acest lucru conteaza foarte mult,avand in vedere ca lucrezi de 2 ori pe saptamana grupele musculare.
ps:ce experienta ai in acest sport?
In acest sport sunt un novice prin excelenta. Ultima serie o fac cu max din posibilitati, in rest e "a walk in the park".
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 22:37 de gere
In acest sport sunt un novice prin excelenta. Ultima serie o fac cu max din posibilitati, in rest e "a walk in the park".
Pe parcurs vei incerca mai multe variante de antrenament si,probabil,la fel ca si majoritatea vei ajunge la o conlcuzie,si anume ca e mai eficient pentru cresterea masei musculare(si nu numai) programele putin incarcate,la care e nevoie de un timp de refacere mai scurt.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 28 dec 2007 09:13 de murphy2
E varza programul!
conopida, sfecla rosie, si alte zarzavaturi
faci tu triceps, biceps, umar si a 2-a zi faci pept si spate ....lume....lumeee
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Lukiano
|
scris pe 28 dec 2007 12:47 de Lukiano
la HIT nu faci o grupa in aceasi saptamana (cum ai aratat si tu)! cred ca a citit ceva pe la HST dar oricum antrenamentul nu este bun..
Eu am gresit sry
|
sus |
|
tamaska
Newbie 5 mesaje
|
Re: Program de antrenament
scris pe 28 dec 2007 18:01 de tamaska
As vrea sa incep prin a va saluta pe toti.
Am 17 ani,1,71 si 70 kg.
Fac sala de 7 luni si as vrea sa va cer parerea referitor la urmatorul program de antrenament:
Luni-Picioare
Marti-Piept;
Miercuri-Spate;
Joi-Umeri;
Vineri-Pauza;
Smabata-Brate.
poi eu as face asa ca simnt mai tare ... dar fiecare cum simnte
piept
spate
pauza
umeri
brate
picioare
ps: puteai sa dai mai multe detalii despre antrenamentul tau
|
sus |
|
Lukiano
|
Re: Re: Program de antrenament
scris pe 28 dec 2007 19:10 de Lukiano
poi eu as face asa ca simnt mai tare ... dar fiecare cum simnte
piept
spate
pauza
umeri
brate
picioare
ps: puteai sa dai mai multe detalii despre antrenamentul tau
Schimba picioare cu brate si e ok. Exista mai multe variante de antrenament, trebuie gasita cea mai buna pentru tine
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 28 dec 2007 19:18 de Spynes
la HIT nu faci o grupa in aceasi saptamana (cum ai aratat si tu)! cred ca a citit ceva pe la HST dar oricum antrenamentul nu este bun..
Andrey hotarastete mai intai ce tip de antrenament vrei si apoi dupa ce l-ai prelucrat posteaza-l aici am mancat o sintagma :la HIT nu faci o grupa [red]de mai multe ori [/red] in aceasi saptamana [red]scuze[/red]
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 28 dec 2007 19:23 de Spynes
Eu am gresit sry nu-i nimic ..toti mai gresim(eu am mancat o prop.)
natural inainte sa postezi de ce nu citesti si tu cateva programe deja scrise pt k iti lipesesc cunostite de baza si nu e nimeni pregatit sa dea mura in gura de fiecare data ..
mai citeste si alte topicuri si vezi unde gresesti iar apoi vino cu un program care nu necesita decat cateva corecturi nu sa il schimbam pe tot OK?
|
sus |
|
natural
Senior member 117 mesaje
|
scris pe 28 dec 2007 23:30 de natural
nu-i nimic ..toti mai gresim(eu am mancat o prop.)
natural inainte sa postezi de ce nu citesti si tu cateva programe deja scrise pt k iti lipesesc cunostite de baza si nu e nimeni pregatit sa dea mura in gura de fiecare data ..
mai citeste si alte topicuri si vezi unde gresesti iar apoi vino cu un program care nu necesita decat cateva corecturi nu sa il schimbam pe tot OK?
Am postat de unde-l am pe asta. Eu am scris doar ce fac eu ca incepator... Am practicat un sport timp de 13 ani la nivel inalt si stiu foarte bine sa accept criticile si sa invat din ele; atat timp cat imi sunt prezentate intr-un mod constructiv. Cu tot respectu', da' nu ma asteptam niciodata ca pe-un thread legat de programe de antrenament sa ma lovesc de "verze", "salate" si "alte zarzavaturi".
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 29 dec 2007 00:11 de Spynes
Am postat de unde-l am pe asta. Eu am scris doar ce fac eu ca incepator... Am practicat un sport timp de 13 ani la nivel inalt si stiu foarte bine sa accept criticile si sa invat din ele; atat timp cat imi sunt prezentate intr-un mod constructiv. Cu tot respectu', da' nu ma asteptam niciodata ca pe-un thread legat de programe de antrenament sa ma lovesc de "verze", "salate" si "alte zarzavaturi". ok..atunci cel mai bn ar fii sa-ti faci un profil la profile personale ..ne dai cateva date ..spui ce obiective ai si te vom ajuta ! ok?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|