Pagina 1 din 1
fufulache
Newbie 6 mesaje
|
program de antrenament
scris pe 22 sep 2007 09:48 de fufulache
Am un o incertitudine in privinta programului de antrenament.Programul meu este urmatorul :
Luni - piept
Marti - spate
Miercuri - picioare
Joi - trapez si umeri
Vineri - biceps si triceps
Sambata - picioare + fac 4 zile si abdomene.vreu sa va intreb daca pt cresterea masei musculare e mai bine sa lucrez cate o grupa pe zi sau sa le combin? Si daca da ce program mi-ati sugera.
Mentionez ca sunt ectomorf,1.80,55 kg, si ma duc la sala de 2 luni.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: program de antrenament
scris pe 22 sep 2007 10:19 de gere
Am un o incertitudine in privinta programului de antrenament.Programul meu este urmatorul :
Luni - piept
Marti - spate
Miercuri - picioare
Joi - trapez si umeri
Sambata - picioare + fac 4 zile si abdomene.vreu sa va intreb daca pt cresterea masei musculare e mai bine sa lucrez cate o grupa pe zi sau sa le combin? Si daca da ce program mi-ati sugera.
dat find faptul ca esti ectomorf,pentru o recuperare buna ar fii bine sa le combini(piept-triceps,spate-biceps.....),dar poti incerca si asa,vezi cum merge, daca nu merge,schimbi...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: program de antrenament
scris pe 22 sep 2007 11:47 de Spynes
dat find faptul ca esti ectomorf,pentru o recuperare buna ar fii bine sa le combini(piept-triceps,spate-biceps.....),dar poti incerca si asa,vezi cum merge, daca nu merge,schimbi... eu zic sa faci precum a spus si gere : 3 antrenamente pe sapt piept-triceps,spate-biceps, si picioare
Esti la inceput nu te hazarda la detalii
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 22 sep 2007 23:23 de Macho
eu zic sa faci precum a spus si gere : 3 antrenamente pe sapt piept-triceps,spate-biceps, si picioare
Esti la inceput nu te hazarda la detalii
daca e incepator eu zic ca o sa fie mort dupa piept si nu o sa mai poata scoate mare lucru la triceps...eu zic sa incerci amandoua variante sa vezi care e mai buna...eu zic ca pt tine ca esti la inceput o sa mearga mai bine piept-biceps si spate-triceps....dar depinde de fizicul tau si de abilitatea de a face anumite ex
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 23 sep 2007 09:00 de gere
daca e incepator eu zic ca o sa fie mort dupa piept si nu o sa mai poata scoate mare lucru la triceps...eu zic sa incerci amandoua variante sa vezi care e mai buna...eu zic ca pt tine ca esti la inceput o sa mearga mai bine piept-biceps si spate-triceps....dar depinde de fizicul tau si de abilitatea de a face anumite ex
daca intra bine la pipet tricepsul nici nu trebuie sa scoata mare lucru dupa ,la triceps(4-6 exercitii sunt suficiente).
pt. cei care intra mai usor in supraantrenament(ectomorf) sunt mai indicate exercitiile compuse(piept-triceps......).
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 23 sep 2007 15:09 de Spynes
daca intra bine la pipet tricepsul nici nu trebuie sa scoata mare lucru dupa ,la triceps(4-6 exercitii sunt suficiente).
pt. cei care intra mai usor in supraantrenament(ectomorf) sunt mai indicate exercitiile compuse(piept-triceps......). daca poti profita de faptul k la piept iti lucreaza si tricepsul ATUNCI PROFITA pt k evident sunt avantaje:gandeste-te k tricepsul il ai deja incalzit si poate chiar si intr-o anumita masura lucrat de la piept,asta inseamna k iti este mult mai usor sa il "termini" si stai mai putin la sala !
daca lucrurile sunt simple nu le complica "fufulache"
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 24 sep 2007 13:17 de cuando
daca poti profita de faptul k la piept iti lucreaza si tricepsul ATUNCI PROFITA pt k evident sunt avantaje:gandeste-te k tricepsul il ai deja incalzit si poate chiar si intr-o anumita masura lucrat de la piept,asta inseamna k iti este mult mai usor sa il "termini" si stai mai putin la sala !
daca lucrurile sunt simple nu le complica "fufulache"
si eu sunt cam ecto , dar mi-a mers bine cu cate o grupa pe zi
le faceam in felul urmator
piept
biceps
triceps
spate+trapez
umeri
picioare+abdomen
rezultat destul de bunicel 4 kg reale( care au ramas pe mine ) . pe larg am plecat de la 67 am ajuns la 75 si m-am stabilizat la 71 dupa ce nu m-am mia dus la sama adik de vreo 3 luni.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 24 sep 2007 13:46 de Macho
si eu sunt cam ecto , dar mi-a mers bine cu cate o grupa pe zi
le faceam in felul urmator
piept
biceps
triceps
spate+trapez
umeri
picioare+abdomen
rezultat destul de bunicel 4 kg reale( care au ramas pe mine ) . pe larg am plecat de la 67 am ajuns la 75 si m-am stabilizat la 71 dupa ce nu m-am mia dus la sama adik de vreo 3 luni.
bicepsul si tricepsul poti sa il faci in aceeasi zi...
|
sus |
|
Bebe
Veteran member 152 mesaje
|
Re: program de antrenament
scris pe 29 sep 2007 12:43 de Bebe
Luni - piept
Marti - spate
Miercuri - picioare
Joi - trapez si umeri
sambata si duminca m-as odihni in locul tau.
ajunge coapse o data pe saptamana.
as inversa coapsele cu spatele.daca faci geno atunci o sa fie spatele obosit si nu o poti da randamenutl necesar.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|