Pagina 1 din 1
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 15:30 de bumby
[blue]vreau sa incep un nou program de antrenament dar nush dk e bun. voi ce parere aveti? luni:umeri, triseps, biceps, antebrat; marti: piept, coapse; miercuri:spate, trapez, gambe; joiauza; vineri:biceps, triceps; sambataiept; duminicaauza. voi ce credeti? e bun? merita sa incerc?[/blue]
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:06 de Gilu
Unu la mana:incepatorii i bine sa lucreze fiecare grupa o data /sapt
Doi la mana:incepe saptamana cu o grupa mare,pieptul ar fi bun.
Deci:luni-piept+umeri
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Daca vrei incearca antrenamentu asta,cel pe care lai scris tu i solicitant,cu putin timp de refacere,si probabil vei ajunge la supraantrenament cu el,mai ales ca esti la inceput.bafta
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bumby
|
Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:16 de bumby
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Daca vrei incearca antrenamentu asta,cel pe care lai scris tu i solicitant,cu putin timp de refacere,si probabil vei ajunge la supraantrenament cu el,mai ales ca esti la inceput.bafta [blue]pai mi se pare bun antrenamentul recomandat de tine dar am knd am lucrat fiekre grupa odat pe saptamana nu prea am simtit progres. nu stiu ce sa fac? ce crezi?[/blue]
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:35 de Gilu
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Daca vrei incearca antrenamentu asta,cel pe care lai scris tu i solicitant,cu putin timp de refacere,si probabil vei ajunge la supraantrenament cu el,mai ales ca esti la inceput.bafta [blue]pai mi se pare bun antrenamentul recomandat de tine dar am knd am lucrat fiekre grupa odat pe saptamana nu prea am simtit progres. nu stiu ce sa fac? ce crezi?[/blue] De cat timp faci sala?Ce inseamna la tine progres?Sa iti simti muschii varza?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
bumby
|
Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:39 de bumby
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Daca vrei incearca antrenamentu asta,cel pe care lai scris tu i solicitant,cu putin timp de refacere,si probabil vei ajunge la supraantrenament cu el,mai ales ca esti la inceput.bafta [blue]pai mi se pare bun antrenamentul recomandat de tine dar am knd am lucrat fiekre grupa odat pe saptamana nu prea am simtit progres. nu stiu ce sa fac? ce crezi?[/blue] De cat timp faci sala?Ce inseamna la tine progres?Sa iti simti muschii varza? [blue]trag de 5 luni. progres inseamna sa vad rezultatele. cand am antrenat o singura data nu am crescut. cand am inceput sa antrenez fiekre grupa de doua ori am inceput sa cresc? [/blue]
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:46 de Gilu
Da niste date despre tine,grautate,inaltime,varsta,alimentatie,suplimentatie....
Oricum stiu care i problema,si am sa iti dau un ex:eu de aproape 2 ani fac un antr. pt fiecare pe sapt. si cresc incontinuu,si asta pt ca stiu cum sa storc muschiu la sala,daca ma duc si fac biceps 2 ex a 4 serii,8-10 rep/serie,ma mai pot face bicepsde inca 3 ori pe saptamana la sala ca oricum nu o sa cresc....Ideea i sa aplici o intensitate suficienta muschiului pt a declansa cresterea,ori daca tu mergi si faci 8-10 rep lejer, poti sa iti bagi p*** in sala.
Intrati aici=>
|
sus |
|
bumby
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 16:54 de bumby
Da niste date despre tine,grautate,inaltime,varsta,alimentatie,suplimentatie....
Oricum stiu care i problema,si am sa iti dau un ex:eu de aproape 2 ani fac un antr. pt fiecare pe sapt. si cresc incontinuu,si asta pt ca stiu cum sa storc muschiu la sala,daca ma duc si fac biceps 2 ex a 4 serii,8-10 rep/serie,ma mai pot face bicepsde inca 3 ori pe saptamana la sala ca oricum nu o sa cresc....Ideea i sa aplici o intensitate suficienta muschiului pt a declansa cresterea,ori daca tu mergi si faci 8-10 rep lejer, poti sa iti bagi p*** in sala. [blue]pai am 1.75, 65 kg. 5 mese pe zisi in ultimul timp am luat pro mass 20 si acum milk&egg. te rog frumos fa.mi si mie un program complet. cu cate serii repetari si daca poti sa imi si spui care sunt exerciitiile de baza pt fiecare grupa. te rog frumos!!! ajuta.ma!!![/blue]
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de antrena
scris pe 20 nov 2005 17:07 de Gilu
Oricum stiu care i problema,si am sa iti dau un ex:eu de aproape 2 ani fac un antr. pt fiecare pe sapt. si cresc incontinuu,si asta pt ca stiu cum sa storc muschiu la sala,daca ma duc si fac biceps 2 ex a 4 serii,8-10 rep/serie,ma mai pot face bicepsde inca 3 ori pe saptamana la sala ca oricum nu o sa cresc....Ideea i sa aplici o intensitate suficienta muschiului pt a declansa cresterea,ori daca tu mergi si faci 8-10 rep lejer, poti sa iti bagi p*** in sala. [blue]pai am 1.75, 65 kg. 5 mese pe zisi in ultimul timp am luat pro mass 20 si acum milk&egg. te rog frumos fa.mi si mie un program complet. cu cate serii repetari si daca poti sa imi si spui care sunt exerciitiile de baza pt fiecare grupa. te rog frumos!!! ajuta.ma!!![/blue] Programu ramane ala care ti lam facut.3 serii la grupele mari,2 serii la grupele mici,6-8 rep/serie,la inceputul antrenamentului,fa pt grupa car o lucrezi,2-3 serii de pompare(20-25 rep cu greutate mica),pt piept,fluturari la cablu/gantere,umeri-fluturari laterale,biceps-flexii la cablu/gantera cu o mana,triceps-extensii la helcometru,spate-tractiuni la helcometru,
coapse-extensii la aparat,
trapez-unicul exercitiu care este.Exercitii de bazaiept-impinsul cu bara/gantere,flotari la paralele
Spate-tractiuni la bara/scripete,indreptari,ramat cu bara
Biceps-flexii cu bara/gantere
Triceps-impins apropiat,fotari la paralele,skullscrushers(extensii cu bara din culcat)
Coapse-geno
Femurali-indreptari(fara sa indoi genunchii)
Intrati aici=>
|
sus |
|
bumby
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de ant
scris pe 20 nov 2005 17:19 de bumby
Oricum stiu care i problema,si am sa iti dau un ex:eu de aproape 2 ani fac un antr. pt fiecare pe sapt. si cresc incontinuu,si asta pt ca stiu cum sa storc muschiu la sala,daca ma duc si fac biceps 2 ex a 4 serii,8-10 rep/serie,ma mai pot face bicepsde inca 3 ori pe saptamana la sala ca oricum nu o sa cresc....Ideea i sa aplici o intensitate suficienta muschiului pt a declansa cresterea,ori daca tu mergi si faci 8-10 rep lejer, poti sa iti bagi p*** in sala. [blue]pai am 1.75, 65 kg. 5 mese pe zisi in ultimul timp am luat pro mass 20 si acum milk&egg. te rog frumos fa.mi si mie un program complet. cu cate serii repetari si daca poti sa imi si spui care sunt exerciitiile de baza pt fiecare grupa. te rog frumos!!! ajuta.ma!!![/blue] Programu ramane ala care ti lam facut.3 serii la grupele mari,2 serii la grupele mici,6-8 rep/serie,la inceputul antrenamentului,fa pt grupa car o lucrezi,2-3 serii de pompare(20-25 rep cu greutate mica),pt piept,fluturari la cablu/gantere,umeri-fluturari laterale,biceps-flexii la cablu/gantera cu o mana,triceps-extensii la helcometru,spate-tractiuni la helcometru,
coapse-extensii la aparat,
trapez-unicul exercitiu care este.Exercitii de bazaiept-impinsul cu bara/gantere,flotari la paralele
Spate-tractiuni la bara/scripete,indreptari,ramat cu bara
Biceps-flexii cu bara/gantere
Triceps-impins apropiat,fotari la paralele,skullscrushers(extensii cu bara din culcat)
Coapse-geno
Femurali-indreptari(fara sa indoi genunchii) [blue]ms. o sa incerc programul tau chiar de maine. abia astept!!! peste cateva luni o sa.ti spun progresul!!! oricum ms pt el!... a si mai e ceva. nu sunt multumit de felul cum am progresat cu greutatile. ce pot ssa fac?[/blue]
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: program de
scris pe 20 nov 2005 17:25 de Gilu
Te referi la forta?Poate deja esti in supra antrenament,atunci nu mai cresti in forta.Sau poate gresesc,oricum ca sa iti creasca FORTA,tre sa faci exact ce spune cuvantul,adica sa FORTEZI,sa te intreci pe tine la fiecare antrenament,mareste greutatile,fa max 8 si min 4 rep/serie la exercitiile de baza.Nu uita mareste intensitatea.Intensitatea antrenamentelor este responsabina pt cresterea musculara,nu volumul(nr de serii/grupa musculara)
Intrati aici=>
|
sus |
|
bumby
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: progra
scris pe 20 nov 2005 17:27 de bumby
Te referi la forta?Poate deja esti in supra antrenament,atunci nu mai cresti in forta.Sau poate gresesc,oricum ca sa iti creasca FORTA,tre sa faci exact ce spune cuvantul,adica sa FORTEZI,sa te intreci pe tine la fiecare antrenament,mareste greutatile,fa max 8 si min 4 rep/serie la exercitiile de baza.Nu uita mareste intensitatea.Intensitatea antrenamentelor este responsabina pt cresterea musculara,nu volumul(nr de serii/grupa musculara) [blue]ok. asa o sa fac!!! ms[/blue]
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 19:23 de mahaleans
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Daca vrei incearca antrenamentu asta,cel pe care lai scris tu i solicitant,cu putin timp de refacere,si probabil vei ajunge la supraantrenament cu el,mai ales ca esti la inceput.bafta
Este prea putin o data pe saptamana deoarece incepatorii nu se pot antrena la fel de intens ca si avansatii. de 2 ori pe saptamana este optim.
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
blitzbog
Junior member 43 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 19:56 de blitzbog
Marti-pauza
Miercuri-biceps+triceps
Joi-picioare
Vineri-Pauza
Sambata-Spate+trapez
Duminica-pauza
Este prea putin o data pe saptamana deoarece incepatorii nu se pot antrena la fel de intens ca si avansatii. de 2 ori pe saptamana este optim.
cred ca nu poti spune unei persoane de cate ori pe saptamana sa-si antreneze o grupa...chiar daca este incepator...nu poti sti ce genetic are...
eu unul sunt tot de parere ca ar trebui sa antreneze doar o data pe saptamana fiecare grupa...
apropos de intensitate...daca in timpul antrenamentului simti muschiul ca arde iar a doua zi ai febra inseamna ca ai lucrat bine...eu unul fac febra la fiecare antrenement si cand nu fac..sunt suparat toata ziua..
chiar daca prin 70_80 toti se antrenau pana la epuizare nu-i nevoie sa facem la fel...nu avem refacere suficienta si la ce folos ca ai lucrat piept superb azi si maine esti praf si nu mai poti face nimic...trebuie sa ne modelam antrenamentul in functie de conditiile noastre...
bafta!
am si eu buletin...!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: program de antrenament
scris pe 20 nov 2005 20:55 de Gilu
Asa este.Tre tinut cont de ce suplimente ai,ce poti manca,cat o sa dormi,etc...pt a te antrena corespunzator.Eu unul nici nu ma duc la sala daca nu am doza pregatita....
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|