Pagina 1 din 1
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
program antrenament
scris pe 17 aug 2006 14:40 de cor73z
Voiam sa intreb daca exista vreo regula, obicei sau ceva in ceea ce priveste ora din zi la care un sportiv trebuie sa-si faca antrenamentele de culturism ?!? Daca se fac 3, 4 antrenamente pe saptamana, trebuie efectuate la aceeasi ora sau faci antrenamentul "cand ai chef"? In cazul in care nu ai, se aplica si in cazul antrenamentelor zicala "pofta vine mancand"? E la fel de eficient un antrenament pe care il faci la o ora standard, fara sa ai chef, cu un antrenament pe care il faci cand vrei, cu placere?
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 15:12 de crespo
Voiam sa intreb daca exista vreo regula, obicei sau ceva in ceea ce priveste ora din zi la care un sportiv trebuie sa-si faca antrenamentele de culturism ?!? Daca se fac 3, 4 antrenamente pe saptamana, trebuie efectuate la aceeasi ora sau faci antrenamentul "cand ai chef"? In cazul in care nu ai, se aplica si in cazul antrenamentelor zicala "pofta vine mancand"? E la fel de eficient un antrenament pe care il faci la o ora standard, fara sa ai chef, cu un antrenament pe care il faci cand vrei, cu placere?
parerea mea e ca trebuie pastrata o rutina a antrenamentelor,dar daca de ex intr-o zi ai de antrenat o grupa si tu ai inca febra musculara la ea e clar ca nu trebuie sa o fortezi sau daca nu te simti in stare de antrenament mai bine dormi o ora sau doua.oricum nici antrenamentele facute anapoda cand ai chef sau cand iti mai aduci aminte de sala nici alea clar ca nu dau rezultate.
I'M A KING
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 15:31 de csmkr18
tot ce e facut din placere da rezultate mai bune..
antrenamentul e bine sa-l faci atunci cand esti odihnit!
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
Re: Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 16:54 de cor73z
parerea mea e ca trebuie pastrata o rutina a antrenamentelor,dar daca de ex intr-o zi ai de antrenat o grupa si tu ai inca febra musculara la ea e clar ca nu trebuie sa o fortezi sau daca nu te simti in stare de antrenament mai bine dormi o ora sau doua.oricum nici antrenamentele facute anapoda cand ai chef sau cand iti mai aduci aminte de sala nici alea clar ca nu dau rezultate. crespo..io am pus intrebarea in conditziile in care se respecta programul...adica imi respect zilele de antrenament.. ORA DIN ZI..asta e problema.. k intr-o dimineatza pot sa ma scol f fresh si sa vreau sa ma antrenez la ora 8.30, sau pot sa ma scol f obosit si sa n-am chef de nimic... La fel de bine, am avut cateva zile in care m-am antrenat cate 45 de min si dupa ora 21 seara...
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 17:12 de crespo
crespo..io am pus intrebarea in conditziile in care se respecta programul...adica imi respect zilele de antrenament.. ORA DIN ZI..asta e problema.. k intr-o dimineatza pot sa ma scol f fresh si sa vreau sa ma antrenez la ora 8.30, sau pot sa ma scol f obosit si sa n-am chef de nimic... La fel de bine, am avut cateva zile in care m-am antrenat cate 45 de min si dupa ora 21 seara...
din ce am citit eu in unele studii dimineata e cel mai potrivit moment pt a te antrena pt ca atunci e mai crescut nivelul de testosteron in corp..dar acu daca nu ai timp dimineata sau nu ai chef asta e alta problema...
I'M A KING
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 17:33 de Gilu
din ce am citit eu in unele studii dimineata e cel mai potrivit moment pt a te antrena pt ca atunci e mai crescut nivelul de testosteron in corp..dar acu daca nu ai timp dimineata sau nu ai chef asta e alta problema... Nivelul de test nu e max dimineata ,ci seara.Dimineata e max nivelul de estrogen.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: program antrenament
scris pe 17 aug 2006 18:47 de Gilu
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|